Första adventen

Idag är det söndag och till och med första advent! Ja hemma är det inte så välldans mycket ljusstakar och juligt inte. Nej har inte hunnit med alls att det är första advent. Nämligen har nästan hela min helg beståt av att jobba. Usch, men pengar är pengar och det innebär ju kläder. haha.
Och idag så har ju självklart barnet bestått av att jobba sedan blev det en snabb visit hemmåt för att äta mat och sedan på bussen och iväg till gymmet. Ja har ju nämligen blivit riktigt duktig på det dära med att gymma och träna. Jag och Becka är duktiga det tycker jag. Idag blev det mest springa på rullbandet. Genomsvettig som jag va blev det hemmåt för att duscha. Nämligen gymmet stängde haha.

Men ha'de bra och allt sånt där.
/ SARA .

inför julen- pepparkakor!

Vad bra det känns med en blogg igen. Liksom kunna skriva ut det man känner fört.
Nåja kan glädja er med att julen snart är här! Och det innebär en stor maximal mysfaktor eller något liknande, haha.
Fredagen bestog nämligen av att BAKA! Pepparkakor för full rulle blev det! och självklart struntprat.
Jag som inte gillar pepparkakor så välldans mycket, glädje mig gott och väl väll med degen. svuuulll.
Senare på kvällningen blev det någon form av skräckfilm. Jag och Sandra gömde oss bakom täckerna när det blev för läskigt. sånna är vi.. haha.

Resultat:
Sandras och mitt egna resultat, nåja alltid något att komma med..

HÄR FÖR ATT STANNA?

Nu är jag här för att stannnna! hoppas jag ävll på iaf :D
Nej, men det är faktiskt så att jag hade mig en tidigare blogg. Och den gick rätt bra. Men jag kände att det blev lite lagom jobbigt efter en stund. Så jag la ner den och kände mig lite trött på blogg. Så jag slutade med bloggandet och slutade med att läsa mina favorit bloggar. Men nu, just idag bestämde jag mig för att förskaffa mig en blogg igen. Man hänger liksom men mer i världens mode och sådant också om man läser andras bloggar. så är det!
Så hoppas att några folket hittar till min nya blogg. fårvällse får vällse.

RSS 2.0