Hej :)

Skön härlig dag måste jag säga :) även fast vädret inte vait på sitt fullaste topp humör. Shopping idag igen då.. Typiskt :) Och waynis (stavning ) i några timmar. Trevligt måste jag säga :) Imorrn blir det så jävla kul. VALBORG! Vad ska jag ha på mig. Det är frågan det. Men det löser sig imorgon nog.  Slingat håret har jag också gjort idag. Blev helt okej. inte allt för stor skillnad. Sak försöka färga det mer imorrn. Det ska bli ljusare !

Ha det så bra och roligt imorgon, kommer nog förmodligen inte hinna sitta vid en dator. Då praktiken och all mitt fix inför kvällen kommer ta hela dagen. Klockan 6 hem till Alex blir det för grillning.
tjinnng.

Veckan rullar på som den ska

Veckan rullar på. Och imorrse kände jag mig ovnaligt pigg. Men det gjorde ju inget. För jag fick endå inte sova. Min mobil plingade och ringde och hade sig :P På morgonen klockan sju liksom. Snälla.
Dagen rulla på som den skulle antar jag. Stod mest i caféts kassa. Kassa jobb det är nog de som jag är bra på :P haha.Har blivit så van med det, sen jag börja på pappas jobb.
Sen efter jobbandet, blev det stan och shopping med mamma. Hitta lite fina saker :)
Sen när man kom hem upptäckte man att hela min jävla foundation (som jag tydligen hade med i min väska)hade läckt ut i hela väskan! Så alla mina saker var typ bruna och fina. Jävlit kul altså :) det måste jag säga. Men ska gå och cleana upp det snart.

Och så valborg på Torsdag :D :D kul kul (Y) Det blir inte uppsala som vi hade tänkt från början, nänä det blir gamla hedliga Västerås i år igen :) Grillning hos Alex först sen utgång. Hos när hur vet vad, vet jag inte än. Men bra blir det nog, nej bäst :D
Men ha det bra.

Idag har jag på mig min blommiga skjorta från Vero moda.






Hitta en Paola på bussen imorrse :D haha mycke komiska bilder...

Sara tippsar!

Måste bara tippsa om en super schampo för er som vill ha rakt hår :) Jag testade det nämligen idag. Och jag har vanligtvis lockigt hår. Men har aldrig gillat att ha det. Så därför sliter jag håret med både för fön och plattning varendaste dag!
Men nu Med de här schampot och balsamet så behövs de knappt plattas! Super bra. Desutom så köpte jag en kräm som skyddar håret mot sånt som sliter på håret. Super bra. Så äntligen får mitt hår må bra :)

Kul förästen att fler har hittat till mig blogg! Tror antalet besökare ökade sen jag slutade med BDB. 

 

Outfit

En outfit från idag tänkte jag .




Stor t-shirt-VILA
Jenasjacka-H&M
Nitväska-Gina tricot
Nit sandaletter-H&M
Dragkedja leggings-Bik bok


en skön balkong

Idag var jag på fötter på praktiken så att säga. Har ju inte varit där sedan i Tisdags. Idag var det riktigt kämpigt än va det var förra veckan tycker jag. Men att springa runt fram och tillbaka i stadshuset, så förstår man nog varför jag blir lite trött. Det är nämligen stort, väldigt stort. Och jag med mitt lokalsinne (ni som känner mig vet hur illa det är) hittar ingenstans. Går vilse bara jag ska till omklädnings rummet. Tur så har jag Helena vid min sida nästan jämt.

Sluta klockan två, vilket ingen annan gör. Så jag fick för mig att gå och inhandla veco revyn och lite blandat godis. Verkligen ingen grej jag gör :P En tidning liksom, jaja idag fick det bli en sådan. Riktigt skönt att bara sitta på min balkong och avnjutat :D
Ska försöka komma iväg till gymmet nu, och få bort godiset (haha)


Lörday

Igår var det lördag och de blev det lilla lugna på dagen. Först staden lite. Sen mot kvällen ställde jag och Paola till med lite grillning och sådant. Riktigt för gott :) Senare blev det lite skultunan och kila runt med lilla B :) Sen blev de några sekunders film och sedan somna. Senare åkte Paola hem. Och jag somna med kläderna på. mysit mysit! Sara & Paola dagar liksom :D
Men nu ska städa mitt rum för fulla muggar. Tur att ni inte ser hur det ser ut. För de är en enda stor katastrof faktiskt.  Sen ska jag hem till modern och plugga. Funny, noot.

Ha en så fin dag. För den kan ju itne bli bättre :D

En nyvaken jag (nästan) och så en liten Bianco påväg från Paolas

Konrad för första gången haha

Har inte bloggat för vem vill missa de fina vädret som är under denna helg. Helt otroligt bra :)
Men min helg har varit sketans bra :D

Måste säga att min plan lyckades som smort :D Det jag pratade om i mitt förra inlägg. Var att jag skulle försöka komma in på krogen ! och jag har ju inte fyllt 18 ännu. Det är cirka två månader kvar, knappt. Men som smort visa jag bara mitt egna lägg och kom in :D Vakten såg nog att ja inte fyllt än för han log till lite haha. Komiskt.  Men in kom jag iaf :) Och kul som fasikens var det! synd bara att en dryg vimmel fotograf försökte få ut mig. Bara för jag kände han förut så han viste att jag inte var arton. men så kan det vara ;) Gick endå.

Började iaf med för fest hos Bellas syster. Riktigt roligt. Sen tog vi taxi till stan. och så blev det Konrad :)


Jag,Bella,Sandra,Paola. Lägg märke till Bellas coola tröja (Y)





Och vi inne på krogen :) tyvärr blev de ingen vimmelbild. fast de är ju inte så konstigt.

Vi med våra muskel smurf drinkar (Y)

Utgång

Nu kilar jag snart vidare  till Rönnby där Bellas syster bor. Förfest där sen så får vi se om de vi ska göra senare blir lyckat eller miss lyckat. Hoppas det går :D

Så här se jag ut ikväll:

Och det är
Jenasjacka-H&M
Hediklum tisha-Queen peach
Håliga leggings-Gina Tricot
Klackskor-Din sko
Väska-H&M
Även mitt mycke gillande peace armband och klocka från Guldfynd och Modette.

Kolla inte i rummet ibak grunden, stökit och kläder överallt..

Bella 18 år!

Idag fyller Bella hela 18 år :D Wii! Det blir såklart fira fira fira :D


Jag & Bella

Även fast jag vet att hon inte läser min blogg så måste jag ju visa på något sätt endå att hon fyller år ;) Har ju ingen BDB längre .

för tidigt för mig

Helt sick, att jag är så jäklarns pigg nu. Ledig och allt. Ja jag fick faktiskt ledigt från praktiken, bara för säkerhetens skull. Och jag gick upp klockan 7!  Har redan käka frukost och så.Men idag mår jag faktiskt bra. Skönt.
Funderar på att dra in till skolan och hämta mina skol saker och så. Sen dra en pluggning. Det behövs verkligen..
Ja så får det nog bli.

Skultuna goes färgglatt!

jag börjar få praktiskt taget panik av min tråkiga vecka. Soim mest har bestått av magont och spya! Kul. noot!
Hatar att vara inne och göra ingenting, blir så otroligt rastlös av det.
Ringde min praktik idag. Och han ville inte att jag skulle komma idag och kanske inte imorgon heller. För det är ju viktigt att det inte sprids på stället.. Så jag får ringa tidigt imorgon bitti och höra hur jag ska göra. Känner fortfarande av att magen itne är osm den ska, så det kanske inte är så super bra heller. Men blir galen över att vara hemma och tycka synd om mig själv :P

Haha måste bara säga att jag och paola är bra komiska. Var nyss ute på kvälls promenad me vovven. Då vi hittade rit-kritor. sådana man hade när man var liten och ritade på asfallten. Vi tog dom iaf och prydde hela skultunas fula gråa vägar med olika färger. Mycket fint måste jag säga (Y).


Och så beställde jag en söt klänning idag också. Kanske att ha till avslutning? Får väl se.
Brukar endå alltid hitta något nytt till slut iaf.

Nu ska jag sova :) NAttii!





magsjuk, de ska jag aldrig bli igen

Nu börjar jag fundera om det här dumma magen någonsin blir normal igen.. Verkar inte riktigt så. Hoppas den hinner bli det till på Fredag iaf :S. Kan fortfarande inte äta. Igår fick jag i mig en smörgos och lite yogurt. herregud va jobbigt det är.
Men antar att det bara är på att hoppas på bättringsväg.

Hade som sagt tänk att ta mig till praktiken idag. Men det hände ju inte. SKulle behöva åka till min skola också för att hämta massvis med plugg som jag har ogjort. Och kvällen var planerad med mamma, att hon skulle hjälpa mig med matematiken. ( som jag förövrigt aldrig förstår mig på ).. Desutom är det fint väder ute också typiskt ju. För här inne ligger jag och bara glor på TV.
Nej magsjuk, de ska jag aldrig bli igen, det kan jag lova :)

Annars då. Jaa de har väl inte hänt så mycket dem här två senaste dagarna om man säger så.. Börjar bli typ lite smått galen på att ligga inne nu. Kom iaf ut med lill-hunden imorrse på en promenad. Japp.Och happy är jag åt att mina H&M varor kommit. FAst de gjorde dem för typ två dagar sen. men men :D haha. Synd bara att jeans jackan är lite to biggy. Men det får väl funka endå. Orkar aldrig byta och hålla på. Kanske det tar ännu två månader att få hem den. Nej H&M´s leverering gillar jag faktiskt inte. Segast någonsin :P

Jaa nu ska jag fortsätta glo TV :( puss


News

hemma

Blev att vara hemma från praktiken idag. Känner mig inte fullt frisk från igår. känner fortfarande lite illamående och kan inte äta :P Igårkväll var det verkligen jobbigt. Kunde inte enns dricka vatten förän jag spydde upp den 3 sekunder senare.
Men imorgon mår ja nog på topp igen. Förstår inte hur de kunde bli sådär :P jaja. så kan det bli.

Men nu ska ja försöka sleva i mig lite yogurt. förövrigt idag har jag bara sovit. Vaknade hela tiden och så. Men gick upp klcokan tre. helt sick :P

huuuuuuuuu

Jag ligger med magsjukan :( Springer fram och tillbaka till toaletten och bara spyr tills jag knappt kan andas. Ucsho :( Orkar inte sitta här.
Men hoppas ni har en rba dag.

första praktik dagen

Happ, idag var det min första praktik dag. På the new place. Så kallade Någonting-huset. Ucho, fick  ett sådant där hjärnsläpp. Minns inte va det heter. Iaf så har dem feting dyra saker där! Min praktik lärare som "har hand om mig" berätta att de låg två mattor inne i ett konferensrum som var värda 175 tusen styck. mja herregud, tänk så mycke kläder för den summan. jaja.
Stod mest i kassan sen hjälpte jag till lite med sådant som skulle ut ltie här o var i det stora huset. Svårt att hitta, de måste jag säga. Men lär mig nog snart.

Efter praktiken blev de shopping. Två par snygga leggings. sen en klocka och så var de nå mer jag inte minns.
Nu ska jag sova så jag orakr upp imorgon. New day.

Dagens favorit :)


söndakväller

Idag blev det jobba. Gick okej. Sen hem till mamma en snabbis för att hämta min kvarglömda mobil. Sen hemmåt och kolla på wild child, bra film det där (Y). Sen harj ag väl inte hunnit med så mycke mer än så. Har precis duschat nu och inväntar Paola som ska övernatta här.
Imorrn börjar min andra praktik. I västerås. Två hela veckor japp. Känns motit faktiskt, men måste är ju ett måste. Så får det bli. Och ovanligt trött är jag också. Vanligtvis brukar jag vara natt ugglan nummer ett :D haha och vara vaken till typ ett kanske. Men nu är klcokan bara 10. Ovanligt. Men snart kommer Paola. Och då blir det väl ett iallafall. Fast måste vara duktigt imorgon. Ny praktik-nya upplevelser. Uscho, vill ha min gammla tillbaka.:)

Och så hörde jag att brodern & sin Stina fått ny lägenhet :) en toppen sådan. I Sundbyberg tror jag det hette visst. Det ska bli kul att få komma och se den sen när de flyttat in. Desutom den osm ser mest framimot att jag fyller arton och kommer in på krogen, är nog brodern min! För han tjatar om att han vill att jag ska komma upp till dem när jag är mina arton och kroga med dem. Haha det kommer bli komiskt kul. Ser verkligen framimot 18.
Desutom ihelgen som kommer, så fyller Bellsan år :) Firning igen :D

Aja höres&så :)


grillning&jobbande

Igår blev det grillning på löga. De andra grillade korv. Och jag och Paola grillade majs :D haha. Se nblev det vin drickande med hallon :D Självklart sjungande över hela löga åt paola.
Riktigt kul och mysit & kallt höhö

Idag blev de jobbande. Pengarna ska gå åt till mitt HM paket nästa vecka. kul hehe :P

Dagens kläder:



Jag och Paola innan utgång igår :




 

g som i grattis

VILLE BA SÄGA EN SISTA GÅNG GRATTIS.




Gammla jäklarns bilder, men men :D bloggar mer imorrn om allt :D HÖRS!

Hela arton

Fredag, innebär min bästa väns födelsedag! HELA ARTON NURÅ :D Åts lite tårta idag och lite firning. Henner present av mig blev ett par super snygga skor ju. Sen idag fick hon en klocka :)
Så ikväll blir det att fira och så :) Vi ska till Löga med vännerna och grilla och förfesta lite :) Sen blir det nog party eller så. Jobbar imorgon också.

Sen i skolan idag, fick jag se Linns tatuering. Så snygg. Inte lite avensjuk här altså. Men som sagt så ska jag ju göra en snart :)Nu ska jag gå och duscha och göra mig i ordning för kvällens. HEJ.














Just nu

Sitter här, hemma hos mamma. Tror hon somnat framför TV'n faktiskt. Och jag sitter här. HAr precis tagit bort sminket. fyfasikens vad ajg gillar mammas grejjer. Mary kay-smink borttagning och hud lotion. så skönt. men för dyrt för min ekonomi.  typiskt. Ska väl snart sova antar jag :) Skola imorrn såklart.

Och så imorrn är det en stor dag för ev viss person :) <3


en super bra låt förövrigt :)

skoldiss

Skönt dag idag. Fast det blev ingen skola idag heller. Typiskt då. Men sängen har aldrig varit skönare, än va den var imorrse! Blev stan istället med Paola.Hittade en jeans väst ja ska köpa imorgon. Har inte råd me så mycke mer just nu. För äntlgien är våra varor från H&M skickade :)! kommer nog i början på nästa vecka. Shit va lång tid de tagit. Typ 2 månader eller något sånt. Vill mest ha jeans-jackan och skorna och kavajen. Okej då, ALLT.
Ialla fall så gick jag och paola å åt tonfisk-sallad också. gotti.
Hände väldigt mycket komiska saker när vi åt middag. Slutade med att vi inte kunde äta längre. hahaha!ucho.




mot senare på dagen blev det, det goaste i världen :)

Jo nämligen mix-vindruvor :D Lovely


onsdan

shit vad veckorna går fort. Redan i mitten på denna.
Idag har jag varit riktigt dålig. Struntade i skolan. kändes meningslöst med en lektion. så jag tog cykeln ut på landet hem till Paolan. Riktigt jobbit, men duktigt måste jag säga. Vid kvällningen cyklade vi tillbaka till skultuna. Vi skulle till löga på grillning med mina tjejer. Men Blev aldrig av, blev ltie sent. Hade inte enns fixat oss.
Har gått runt i mjukis kläder, toffs och inge smink alls. Har varit rätt skönt faktiskt om jag får säga det själv.
Vi begav oss hem till min kära lilla farmor och så fick jag mitt lite försenade påskägg av henne :) gulligt.

Men imorrn då blir det skola. Ingen praktik längre :( saknar ju. men så är det.
Hotell lektioner hela dagen imorrn, från klockan halv nio till typ halv tre. Tror jag. ucho.

Men fick iaf ett fint armband i posten idag :) Beställt. blev nöjd med det faktiskt.

Nu ska jag duscha och göra mig i ordning för sängen. Måste bädda till Paola också, för hon ska övernatta här inatt.
Pussele.

Förästen så är en hallands resa inbokad nu också :) 21 Juni bär vi av i 4 dagar. Pool och hus och så ska vi vindsurfa gratis ;) Kommer bli lyckat.. Naaaaaaaaaaat!

myday

idag har det varit första dagen i skolan, sedan påsklovet. Känndes väl ganska så bra. Men det hade gått få varit en veckas lov till :) Men nu är det so mdet är. Och skolan är stressigt. Hela tiden grejer som ska in. När man blivit nöjd och känner att man äntligen har gjort klar alla arbeten. Då slängs man på 100 nya arbeten. Och så var det inte mer med det.
Just nu känner jag att jag har massa att göra. uäch.

Efter skolan drog jag ner till stan och inhandla lite saker. Bland annat mina skor. Skulle köpt ritkiga converse. Men hallå, fanns ju "wanna be converse" för 400 kr billigare. Conversen får vänta.
sen blev det gymma med Linn. Kändes skönt, för det har jag inte gjort på hela lovet.
Sen åkte jag hem och det blev sent. För skolan slutade ju klockan halv fem. hatar långa dagar.. Så de blev hem till min mamma, som hade hyrt film till oss och köpt lite chips. mysigt.

Just nu då. Ligger jag i min säng och pratar med min bästa vän i telefonen. Hon sitter och läser upp vad hon köpt med sitt kontokort. och jag skriver här. Gissa om jag lysnar :D hahahah!


mina nya "wanna be converse" från Din sko.

från fredags

Hittade lite bilder från Sandra, ifrån helgens grillning :)




sko-mani


Nu blir jag seriöst trött på det här. Varför kommer det jämt så snygga och fina skor ut hela tiden? Det innebär ju att man måste köpa nya hela tiden. Dessa känns som ett sådant där måste nu igen. Typiskt!

Men visst var dom snygga?

Måndamorgon

Ledigheten känns bra va haha.
Just nyss satt jag och kolla på bröderna lejonhjärta, en film jag kolla på som liten och tyckte då att den var bra och läskig faktiskt. Men nu ser man hur dåligt gjord den var. Eller ja egentlgien inte med tanke på att den är 100 år gammal :P

Tänkte dra mig inmot staden och göra lite ärenden och sola. Men inser att det inte är någon idé att ta sig någonstans, eftersom det är röd dag. Och bussarna klassas som söndag. Körkort skulle inte sitta fel att ha när man fyllt sinna 18.
Det var bra förut när man fick skjus vart man ville när nyblivna körare fått sitt körkort. Men nu är det annorlunda minnsan.
Jaja får ta dem ärendena imorrn efter skolan. Usch skolan :Pkänns inge lockande.

OUTFITT :

Hur många randiga tröjor har man införskaffat på senaste tiden egetligen

Natti

Humör: glad, småtrött
Gjort: Söndagsgöra typ städat :P
Planer: Mina planer är just snart att sova, för klockan är lvart över 12 :)
Ser på: datorn
Lyssnar på: Ett bila larm som går på där ute
Läser: ingeting
Dricker: vatten :)
Äter: ingenting
Bästa: Min garderob blev bra idag
Sämsta: ingeting tror jag
Väder: Har varit sol, men nu är det natt och mörkt hehe

Lite tidsfördriv är ju inte fel. Tänkte gå och sova nu och så :) Fick mitt första myggbett idag. Kliar som attans. Mellan fingrarna liksom. huh. Så kan det vara.

städ

Ja då är det sista dagen på lovet idag då.. Fast ledigt imorrn är det ju förstås, för att det är en röd dag. Det är bra.
Söndag och jag städar runt lite i mitt rum och i min garderob.
Men mest min garderob. Gör rent där inne totalt. Damsuger golvet, dammar hyllorna och radat upp skorna fint. Sen har jag rensat ut kvarstående vinterkläder och kläder jagi nte använder längre i kassar. Så nu är det mcyket mer utrymme där inne. Sen har jag radat upp kläderna efter färg (haha komiskt jag vet ) sån är jag. Men bättre blev det ju, istället för att alla kläder liggerp ågolvet huller buller.

Här är ena sidan av garderoben:) Men nu ska jag gå och äta min glass som pappa kom hem med och gå ut och sätta mig på altanen och sola lite också :) Får väl se vad som händer ikväll. Ha en bra dag










påskmiddagen

Igår var det ju som sagt påskafton. Det blev påskmat och gäster hem till oss :P Mätt blev man också, även fast jag inte gillar påskmat sådär jätte mcyket igentligen. Ända till klcokan sju satt jag och umgicks me brodern,stina, pappa och mia å hennes vän. Haha, sen kom de vänner hem till mig.Blev lite film tittande och så :) Sen Blev det bara Paola kvar! Då gick vi ner me Ante,Stina och pappa.
De va väl kort och gott min dag igår.

Idag så behöver jag faktiskt plugga alkoholhantering. Sen så tänkte jag ta de lungt idag gå och sola sen kolla på massa repriser på TV. låter skönt.
Men nu ska jag gå ner och äta frukost (även fast klockan är halv ett) och sen är det väl hejdå till brodern&Stinan
Hörsdå:)

Grillkväll med party

Igår Blev det grillkväll hos Sandra :) Blev kött,kyckling,pommes och feta såser haha. GOtt. och trevligt att få återse Bella också. Avensjuk. Brun och fräknig. Sen efter ett tag drog vi vidare på party på haga. De var riktigt kul. Fast alla fick lov att dra skit tidigt. Så då fick jag skjus hemmåt och hamna i telefon med paola ända till halv 4 på morgonen typ. Sen slockna vi.


Glad påsk!


Godmorgon, och glad påsk påer :) Idag blir det påskmat och godis (Y).
Det bästa är äggen :)
Haha, minns när jag var liten och fick leta runt som en tok för att hitta det dumma påskägget. Då umgicks jag jämt med Tove på den tiden. Och hon hittade det ALLTID först. Hon var alltid bäst på allt när vi var små. Jag skojar inte :P Och alltid smartast också. Så kan det vara, och är nog fortfarande :)
Nu ska jag gå ner ohc äta en god frukost med brodern och hans tjej Stina. Och så pappsen såklart. Han har tydligen dukat upp stor frukost med massa olika bröd och pålägg.

Dumma bloggen

Just nu: Tove är här idag och började cp:a runt totalt med min dator. Hon har blivit riktigt data nörd och skaffat en bdb nu till och med. haha och jag har tagit bort mig bdb. Kände faktiskt att den börjar bli lite tråkig. Var endå typ aldrig inne. Så fick det bli. Sakffar mig säkert en ny om någon månad eller så, om jag känner mig själv rätt.
Funderar nästan på att ta bort min blogg också ? Fast neej, den får vara kvar :) kul att syssla med HAHA.

Nu ska jag börja fixa mig inför en grill kväll hos Sandra. Sen blir de kanske party :) Får se om fadern hämtar mig, annars måste jag ta kvart i 11 bussen hemmåt :( Sucky.
Ha en fin kväll :)

Vill ha

Ååh hitta den finaste kjolen. Måste hitta, måste ha :)  är från H&M.



Typiskt

Ett sådant där " kan-inte-sova" inlägg fick jag för mig att göra. Kan inte sova. Hatar när det är så :P Man bara ligger å vrider och vänder runt så täcket till slut är virrat runt hela kroppen och man kan inte röra sig. Typ . hahaha.
Och när ja tvätta min efterlängtade tvätt idag, så upptäckte jag en hemsk upptäckt :/ Min tröja har blivit från storlek S till storlek xxxxxxxxxx-s :P HAHA nästan iaf. Och den som var ganska dyr också. Typiskt.. Fick stå och slita i den tills den nästa gick av på mitten :) Lite längre blev den ju.. Men undrar varför den är så hård? Den var typ silk matrial förut. jaja, vem har sagt att tvätta ska vara lätt? hehe.

Imooorrrn väntar jobbet. Sovmorgon. Åker väl halv 10 hemifrån imorrn. Skönt. Men fullt upp blir det imorrn.
Nu ska jag försöka vrida på mig lite mera :)


Jobbat sönder (nästan hehe)


Vad trött jag är. Kom hem för en halvtimma sen. Jobbat hela dagen lång.
Konstigt de där med människor, alla är verkligen olika :P Märker de mycket på kunder. Vissa kan stå och babbla om hela sitt livslånga liv  med mig och vad dom har varit med om i sitt liv och att tiden går snabbt och sådär. Sen finns de dom kunder som bara sticker fram sin lotto-lapp (eller va de nu än är) och inte enns säger hej till mig.
Vissa är snåla med pengar och spelar för typ 1 kr (ovärt) Sen finns de ju dom som spelar för för mycke. Som stor spelaren som förästen kom in idag igen. Fast idag spelade han "BARA" för tolv tusen.
Vissa kunder gillar ja mycket :) dom är trevliga men dom där otrevliga dumma kan gå och ta sig. Kanske att dom har en dålig dag, men för det behöver man faktiskt inte vara otrevlig, tycker jag iaf :) haha.

Jaja nog om mitt jobb. Idag kom Bella hem från Thailand. Alla vi tjejer skulle ta en fika nu. Men jag bor på landet och har jobbat i tolv timmar så jag känner att jag inte orkar faktiskt. Men vi ses ju endå imorrn, då det ska bli grillfest hos Marcus.

Och äntligen är tvätmaskinen installerad igen!! Dom har målat och satt in golv där inne så har inte kunnat tvätta på cirka två veckor. Började få lite panik där ett tag. Men nu är det som det ska igen. Så nu ska jag slänga in en tvätt, göra iordning lite juice och lägga mig i sängen och kolla lite allmänt på  TV´n

På Bilden : Bella (som kom hem från Thailand idag:) ) & en mig

för tidigt för att vara lov ju

godmorgon. Klockan är tidigt. Snart 8, och det är lov :( Ska iväg och jobba hela dagen. Åker om 20 minuter och kommer hem halv 8 ikväll. Kul att vara borta i 12 timmar.
Men ni får ha en bra dag! (medans jag jobbar till döds hehe )
HEJ:)


okej, dystra dag

idag har alla varit negativa, sura eller allmänt borta. Vädret har
varit regningt och dant. Jag själv var på topp imorrse.
Fast tyvärr gick jag på grupptrycket och blev dyster som de andra. Idag blev jag ännu en tröjare rikare och mycke pengar fattigare. MQ hade invigning idag också, så de bjöds på godis, cips och cider. hehe.
hitta en fin fransväska och skor. men känns som ja borde ta de lungt med skorna ett litet tag.

Förövrigt så är de flesta ute och krogar runt. Själver är man underårig och liten. Väntar på mina 18, som kommer inom kort. Nu är det cirka 10 veckor kvar. Can´t wait :)

På bilden här, så har jag på mig min stora randiga från H&M och nya solglasögonen från H&M där också. Men tyvärr så kom inte glasögonen till användning idag då, eftersom vädret var piss.
Lägg märke till min hårfärgning.

:)

Då var de onsdag. tänk va snabbt dagarna rullar på. Snart är lovet över :/ haha. Nej så ska vi inte tänka!
Har precis fixat och donat mig inför stan. Sa hämta ett par shoes åt paolas mamma tror jag det var. Ikväller vill jag hitta på något :) får se hur det blir. Alla jobbar ju hela tiden. och ja ska jobba heela långa dagen imorr. trist.

Igår kväll grillade vi iaf för första gången på året. blev nå mojsit kött och potatisgratäng och sallad. gott vardet med en smula kallt att sitta ute bara haha!
Och paola är försenad som vanligt, kommer antagligen missa bussen :P haha aja hejhej.

Dagen

Sitter mellan min största broder och mammi. Brodern händer inte ofta att han är här, han bor i Stockholm, och hälsar på lite då och då. :) Så här sitter jag och umgås lite med dom! Förutom nudå, kände mig tvungen att slänga in ett blogg-inlägg. Konstigt det där egentligen. Att man kan känna sig tvungen att blogga! Förstår då hur Kenza eller Blondinbella måste känna sig. Vilken press :O haha jaja.

För ett litet tag sen färgade jag håret, vanliga färgen. Rödkastanje brunt. Ska snart föna urblöten och se hur det blev den här gången. Antar att de inte kommer bli så annorlunda men ;) Välbehövligt var det ju i alla fall. För min utväxt var för mycket för att få synas höhö.Kanske inte riktigt, men nästan ialla fall.

Idag har dagen beståt av för mycket shopping, än vad jag har råd med och bankärenden. Bankärenden är bra tråkigt. Jag betala 500 kronor förskott till Turkiet resan och så skulle jag betala in 50 kr för ett armband jag beställt. för snyggt! Men självklart hade jag glömt bank nummret hemma, så det blev inget med det armbandet för än imorgon.
Jag shoppade loss ett par solglasögon, tröja, skärp och två par skor. Ett par till migoch ett par till paola köpte jag :)
Hon fyller ju år nästa fredag, såde var en del av hennes present. kommer mer ;) hehe.

Å så måste jag bara säga att det finns en sak jag hatar med klackskor! Att man fastnar överallt? Ialla fall dom jag hade på mig idag. Skulle gå ut från H&M, fastnar  mattan på utgången. Inne på Din Sko fastnar jag i en springa och ute på gatan på någon platta. Tur att man inte lyckas ramla!



Här är mina nya shoes. Skönaste på länge. Klacken är lite högre i verkligen heten, än på bilden. Syns inte så bra. Men känns nästan som att vandra i vanliga sneakers. Ritkigt sköna och inte alls så dyra heller :)

Nej nu ska jag fortsätta umgås me de andra! Pöss.


Lantis

jag är ute på landet. Tuppar som grannar och hästar på gatorna. haha typ! Är hemma hos Paola. Vi var nyss ute me hunden Bianco och kolla runt om Paolas grannar fått några kattungar. För vi söker ju en varsin kissemisse. MEn de blev inge lyckat resultat. De hade haft förut, i vintras. to baaad.

Om lite mer än en timma kommer min fader och hämtare upp oss. Vi ska inmot stads-livet igen och betala in den dumma turkiet resan för paola. Sen måste ja kolla om mina skor har kommit in. hopppas.
Men ha en bra dag :)

sminkfri-måndag

Vädret har varit på topp idag! och äntligen har jag får sovit ut mina  skönhets timmar! haha. Jag somna typ 12 och vaknade klockan 11. Riktigt skönt var det!
Idag har jag umågts med paola. Vi har bara tagit de lungt ungefär hela dagen. Så skönt. vi gick och käka den nya magnum glassen i vår vädret. Just nu sitter vi och käka godis istället för mat. De är ju faktiskt lov. Då tycker jag man får göra så hehe. nyttigt värre.
Idag blev de inget gym för min del! Så jag känner mig riktigt dålig faktiskt. men äh ja vill vara tjock, nooot.


Aaa jag vet ser helt hemsk ut, men körde på en smink-fri måndag faktiskt.

hejsan


Imorgon är det måndag. det ska bli skönt me en lovvecka. har lite jobb
 torsdag-fredag. men de är inte så mycke :)
Ja hoppas ja får jobba på brukset. gah kommer sakna :P tråkigt att sluta där.. men så kan det vara. men nu ska jag sova. Känner mig helt slut, sovmorgon imorrn wiii.

Jag måste bara tillägga att Ja är så trött på det. Att jämt vara den som ska höra av mig och försöka träffas och hitta på saker. De gäller liksom inte bara ex-vänner, utan min m också.. De är alltid, alltid jag som ringer. De enda du gör för mig är att ge pengar. de räcker inte långt..
Men en sak är säker, jag blir lika dissad varje gång. av er.

HEJ.

If U seek Amy

Har alltid älskart britneys låtar faktiskt.
Här är en som går om och om igen på spelningslistan. riktigt bra.:)


beroende

Igår var ja hemma hos min farmor och farfar med paola :) vi hade de trevligt. Ja och paola kika in i farmorns garderob och hitta massvis med fina fynd. Min farmor är riktigt duktig på dedär med kläder!

Jaja idag på jobbet vare väl som vanligt. Massa människor som spelar upp sina pengar på värdelösa spel. Som trav, lotto jaa allt det dära. Finns såå mycke.
Men idag var fan de värsta jag varit me om på mitt jobb!
Den ökända spelaren kom idag (alla som jag jobbar med snackar om att han tippar för så himmlans mycke pengar)
idag när han gav sina spel anketter till mig så spelade han förs för 15 tusen kronor:S Han vill ju inte att någon annan kund ska se hur mycket han spelar för så vi fick gå runt hörnet och diela med pengarna. Sen efter ett tag spela han på travet fö 15 tusen kronor TILL! helt sick. 30 tusen kronor på en dag :S fatta vad man kunde göra för dom pengarna istället?
snacka om spelberoende. Hörde att han spelade för 35 här om dagen. Stackarn typ.jaja. han får skylla sig själv. Vi känar ju bara massa pengar på det.

Men nu måste jag iväg igen. ska bara byta lite kläder och så. Hejdå!


nighty

Ligger i min säng och har precis bäddat ner mig. huuuh. Tror aldrig jag har vari tröttare än nu. För lite sömn med för många skol/arbets tider. Så kan det vara. Men på söndag ska jag sova ut. Eller ja om de inte ringer från brukset. Fast ja måste in till stan också för ärenden. Typiskt :P Men tänker iaf sova minst till klockan 10! skönt.
Har tagi de lugnt ikväll. Vid din sida blev det.
Så nu ska jag försöka sova så ja orkar opp imorrn då.
Ha det så bra :) Nattinatt.

Underbara väder

De är verkligen fint väder :)15 plus grader. Underbart!
Men har knappt hunnit varit ute i det fina vädret alls. Har nämlien jobbat i kiosken idag haha. Så de är väl vad min dag har bestått av också, jobbar imorrn också.
Just nu väntar jag in Paola så ska vi käka daimglass ute i det fina vår vädret :)

Idag invigdes den nya tunikan från gina tricot också .
Jappjapp. Hejrå

påsklov med våren :)

Ett sent lördags inlägg. :) Ville bara säga lite kort att nu är det äntligen påsklov och VÅR! Idag var de nog rekord varmt? såg både getingar och fjärilar idag. Och sånna där gula tussilagon längst vägkanterna. Det betyder ju bara vår.
Jobba idag gick kanoners också! Var på topp. Lite trött ibörjan bara. Hann ju iaf med skolan också, fick gå tidigare för jag skulle till brukset.

Yes. men nu ska jag fortsätta med det jag gjorde innan ;) Hej :)
ps: mhaha komiskt! 7 år mellan ;P inse den du..

sista praktik dagen

Idag var det min sista praktik dag:( Riktigt sorligt om jag får säga det själv! Har blivit så van att tralla ner till lilla bruket och jobba på de brukshotellet på torsdagarna. Men jaja ska iaf jobba där imorrn efter skolan och hjälpa till lite, sen har dom mitt nummer utifall de behövs hjälp någon dag :)
Sista dagen, också rolig. Jag och Robin stod och gjorde hundra miljoner köttbullar :P ja blevså trött på äckel mojjs köttet att jag sa att jag aldrig mer skulle ätakött. Då tyckte robin jag var tönt :/ haha! Jaja orka han :)
Men sen om två veckor blir de ut på ny praktik platts. Och på min gammla ska en tjej som heter Johanna till.
Jag berätta för Robin hur hon var. de enda han sa (nästan) var att han kommer att sakna mig djupt. förstår han.. :P

Sååå imorrn blir det skola till klockan 11. Sen snabbt över till hotellet och jobba en del. Sen ner mot staden igen för att betala in lite till turkiet resan och Så måste jag köpa mina nya sneakers. För de hände ett missöde med mina tygskor idag :/ haha. Mot kvällen är jag bjuden på någon bastukvälls drickande, sedan krogen. Men som sagt så kommer jag ju inte in där. Så de känns inte sådär jätte värt :P Men på lördag kanske detblir att festa. Så ska jag ju jobba lördag söndag också. Fullrulle jö!

Men ha´de PUSS!

jag just nu

Såhär sitter jag just nu me grönt te och enskitbra hemsida! Hitta den nyss. Är säkert jätte efter nu. Men den ä verkligen skit bra. Massa kläder :) Så nu sitter jag här och kollarrunt på den och är invirrad i duntäcket. De är så himmlans kallt i huset sen dom börja renovera badrummet, för dom ahr dörren öppen all day long då. husch.



sommartider

Sånna här dagar som denna ser man ju bara fram i mot sommarn. Hörde att det var 18 plus idag :)

 Turkiet resan 09 är nog mest efterlängtad. Idag bokades Paola med på resan också. Så nu är de Jag, Becka, Linn, Sandra, Bella och min bästa vän. Hur bra kommer inte det bli ? bara för bbra.

Obooy

vilket väder det är idag :) Riktigt soligt och fint. Fast imorrse var det lite kallt pågrund av de kalla vindarna. Men nu blåser de inte längre. Såå nä inte ska jag sitta här hemma och dega, när solen lyser. Jag ska snart iväg igen.

Skoldagen gick fort. hade bara två lektioner. Men var kvar ett tag till för att vänta på Sandra och då fick jag lite uppgifter klara! Jag måste säga att jag börjar bli riktigt duktig med skolan. Nu ligger jag faktiskt inte alls efter längre och så är jag före mina vänner haha. duktiga jag.
Efter skolan aif så tog jag och Sandra bussen till hög-skolan och gratis fikade en stor fet god smörgos och en festis.
Blir alltid godare när man får något gratis ;)
Nu ska ja kila. Kolla på kattungar ikväll också :) ska skaffa en, även fast pappa protisterar. han kommer gilla den endå :)
haha!
HEJ.

första april

sovmorgon idag. och jag är så glad idag :) och vädret är på topp! Solen bara lyser.
Igår var det värre, regnade var gråt och dant. och de påverkar mitt humör till lite halv sur.
Men idag :D:D så är ja glad. Har nyss ätit något mörkt bröd med den sista skvätten apelsin juice. hatar när den är slut. Apelsin juice är så gott haha.
Och idag är det första april. Tiden går så fort? och idag får man luras. usch ja gillart inte HAHA! Hatar att bli lurad, å jag går på det varje gång. Typiskt att man är så dum som jag är ibland. men men.

Oj upptäckte att jag måste skynda mig lite, min buss går snart. Ännu en dag i skolan. Men sista veckan inför påsklov (Y).
Ha det bra idag :) och bli inte lurade haha :P
Slänger in dagens simpla Outfit.
eller inte.. dumma typiska minneskort fungerar inte i datorn! huuuh!
haha aja hejdå :D


funka till slut hehe :D

RSS 2.0