hejdå

ikväll bär det av mot Idre. Alex kommer och hämtar upp mig vid 9 tiden ikväll och vi har en lång bil resa framför oss. men det ska nog gå bra.
Så nu ska jag packa min väska och försöka att inte glöma något och så självklart vara taggad!
Sandra ringde nyss och beräatta att de skulle supa tills vi kommit upp. haha typiskt dom ;D
WIII
och idag så åktej ag skidor också. de gick väl inte sådär skit bra. men de gick bättre å bättre. har lärt mig att ploga iaf.. HAHA de kommer bli komiskt i Idre :D

PUSss

-

I'm dead imoorrrrrrrnn.. :D


happy

Oj vad jag är glaad och pigg idag :D :D :D
ingen aning om varför. kanske för att jag var lite halv död och rastlös igår. Men idag är jag taggad på allt!
Idag är det planerat att åka skidor på björnön om T inte ska stads-övningsköra. får se :D
Ska aif åka och hyra i vagersta. och så måste ja ner på stan också :)
tänkte boka tåg från Idre till västerås också. de ligger på 286 kr nu så de va inte så dyrt iaf :) Sen prata jag me Sandra imorrse också :) Hon börjar lära sig bra på tt åka snowboard. de verkade ha det ritkit kul iaf :D

Nu så ska jag snart föröska komma upp ur min varma säng och gå och äta frukost. Pappa har ställt till med stor frukost. Typ frallor och 100 olika pålägg. har aldrig varit hungrigare.
aja heeejdåå :D

Lonely ju

måndag. och den har spenderats med ... mig själv! har aldrig kännt mig raslösare och mera uttråkad som idag. har inte hittat på något och göra och dissa idén med att åka och gymma.
Imorrn kanske jag ska till björnön och åka lite snowblades eller skidor. vet inte vilket. Men vi får se hur det blir med den idén. Lite förberedelser inför Idre på torsdag liksom. lär ju behövas.
Sen på onsdag blir det nog att fixa och köpa lite grejer inför Idre med mammsen. Ska tigga lite smink också eftersom det är kris med både mascaran och foundationen. krrris. men det ordnar sig nog säkert.

Och så har Paola tydligen åkt iväg på någon slags semester eller något. vet inte va det är. men hon åker utan att säga något :PSå ja vet inte va hon ska hitta på men men..
Nej nu ska jag äta klart min apelsin och försöka hitta på något vettit att göraa.

Ha en bra sportlov, ni som har det. hejddå :D


sammanfattning helg

Söndag idag då. helgen är över. fast endå inte ritkigt eftersom det är sportlov.
Min helg har varit skön & lugn faktiskt. I fredags var ja me Paola och kollade på halva Bolt filmen. eftersom hon glömde ena halvan av filmen. typiskt henne :D haha. sen kolla vi på en annan bra film :)
Och igår umgicks ja me Sandra och mot kvällningen åkte vi hem till Alex och kolla film och så somna ja och sandra.
Idag har de varit work. typ längsta dagen någonsin. mindre kunder än vanligt och då blir det långtråkigare.

men ha det så bra :)

sandra

Today har jag jobbat. det var ovanlit konstiga människor idag. alla blev typ sura på mig. Jaja. imorrn hoppas jag på att mina kära kunder har en bättre dag ;) hahaha!
och imorrn åker mina kära vännor till Idre, utan mig.. :( hahha. fast jag kommer ju dit på Torsdag istället. och då :D:D:D
Just nu sitter jag här, hemma hos sandra och lysnar på "sommartide hej hej" fyfan va taggad jag ä till sommmaren.
snart ska vi åka och iväg kolla på film eller något :P sen får jag förhoppningsvs skjus hem till lilla skultuna.

Nu ska jag gå och sminka mig och platta håret.
PUSSSrå


sportlov

Vakna upp imorrse  och var förvånansvärt inte sådär otrolit trött som jag borde varit.. haha. Fast jag och Sandra låg kvar i våra sängar och bestämde oss för att stana hemma. Typiskt asså, varit hemma från skolan både i måndags & idag.
Jaja blir bättring på det.
Och nu är det ju faktiskt så att det är SPORTLOV :D:D fan vad skönt. Fast imorrn blir de ingen sovmorgon. Jag ska jobba. Men det är välbehövande så att säga.
Idag på gymmet var jag väl inte så jätte duktig. kände mig svim-färdig. så det blev bara 20 minuters springa. för så fort ja reser mig upp blir det svart.

Nu ska jag ligga i sängen me Paff och äta apelsin och kiwi!
Pusssshej


:D:D

Igår somnade jag på engång när jag gick och la mig. Det va riktigt skönt. brukar få lov att ligga och vrida och vända mig tusen gånger om tills jag skal kunna somna.
Men nu den här morgonen var värre. ville verkligen inte upp. Klockan började ringa klockan 6. Så till slut tog ja mitt och Sandras knep. Att rulla åt sidan tills man ramlar ur sängen. då är man garanterat vaken iaf. och det funkar. hahaha.
Så halv 7 blev det att vakna. sedan till praktiken och kämpa. fick städa ovanlit mycket idag. men fint blev det ju.

Imorrn är det äntligen helg :D:D och jag tror jag ska ta den ganska lungt faktiskt. Eftersom jag måste spara in lite money.
har jag någonsin varit såhär snål med pengar? noopp. men eftersom jag bestämde mig så sent som i förrgår att följa med till Idre. får jag skylla mig själver.


oss :D

onsdag

är hur trött som hellst just nu, när ja tänker på att jag ska upp klockan 6 imorgon. praktik. måste den vara så himmlans tidig. Åså vill jag ha dem där klack skorna från din sko, och jeans jackan och en väst och ååh jag hatar att vara kläd-galen. men så är det. och inte får jag köpa något heller även fast jag har pengar. känns hårt. hahah! ska ju nämligen med till idre. och då måste det sparas! sen har vi bokat en turkiet resa till i sommar också. de är bara för bra.

På torsdag åker jag. lite senare än de andra då. men de kommer bli as bra. kommer åka bil.
så snart lär ja väl tänka vad jag ska ha med mig och sådan. och helgen är på g. kan de bli bättre?

Ha det bra :D Pusss!

Tisdag då

Det känns som att man inte har skrivit på ett tag nu va. sitter i skolan och sak skriva om affärsidér, inte kul någonstans. men men! Blev ingen skola igår. typsikt dåå. men jag och Sandra orkade inte och vi var så sega och jag var bara trött. Kännde mig död hela dagen igår. haha. Blev lite mycket film kollande och lite för mycket full frys tror jag haha.
Idag efter skolan ska jag gymma, ensam, eftersom Becka jobbar haha. har aldri gymmat själv. men det blir nog bra. ska nog bara springa på rullbandet eller  något sådan.

Och så kanske jag ska med till Idre iaf :D fast de andra åker på söndag. men jag åker på torsdagen. hoppas det blir sårå.
Nej nu måste jag fortsätta plugga.
Pusss
:)


:)

Happps då var man hemma efter en jätte god middag på en lite finare kina-restaurang. dom va så söta där som jobba. Efter vi suttit där, var dom ensa som var kvar sist där tills dom stängde. Så när vi ätit våran efterät som var friterad banan med vanilj glass. fast jag tycker den friterade bananen smaka usch, men glassen var god haha. så fick vi en varsin stor röd ros. as sött. och rosorna blev slut så Bella fick en hjärt-ballong. haha.
Efteråt gick vi hem till Becka och kollade på mirrors, en skräck film. fast han inte se klart, eftersom jag är bonde så går bussen klockan 10 i 11. så kan de vara !

hoppas ni har haft en bra ♥ - dag!
Pusspuss.


allahjärtansdag

Så idag är det ju alla hjärtans-dag. En sådan dag man ska umgås med den/dom man tycker riktigt mycket om :)
Så snart kommer Paola hit ett tag :) sen ikväll åker jag in mot stan. Jag och tejerna har bokat bord till klockan halv 9. Det ska bli mysit. Efter det blir det nog hemmåt mot någon eller så hittar vi säkert på något annat kul. får se,får se!

Nu ska jag duscha och vänta in Paola.
Ha en jätte bra alla hjärtans-dag nu. hejjdåhejdddå ♥

its my friday

så var man hemma igen då. efter lördagens roligheter. börjar med lite förfest hemma hos Sandra. alla blev vi riktigt fulla och glada, speciellt becka rå hahaha. Sen vid tio åkte vi vidare till tre stycken haga pojkar som typ spela nå wii-spel eller något haha. och jag och Linn ägde ju nästan boysen haha :D
Sen gick Sandra och Becka till hennes bror, för becka mådde inte bra alls. och då blev det jag och Linn! så vi drog oss vidare på en lokal fest som också faktiskt låg på haga. Riktigt kul var det! Träffa på någon allmän kille som visste vägen dit. och det var ju tur det. annars hade nog jag och Linn aldrig hittat haha.
Sen vid tre (tror jag) var festen slut och jag och linn hade ingen skjus. bara våra höga klackskor. så det gick ju itne att vandra hem till henne, även fast vi tänkte göra det.
Som tur var kom Linns mamma till undersättning. När vi kom hem till Linn, började vi laga massvis med macaroner och ååt sen somna vi på engång vid halv 4.

Man tänker inte så mycket på att ta kort, så de blev inga kort från festen men men.





tröttt

Nu är jag så himmlans trött, orkar inte enns hålla ögonen öppa längre. så nu blir det sov dags för min del.
Imorrn är det äntligen heeelger :D.

jag borde vara van, men blir endå alltid lika besviken varje gång.

12 februari

kan man ha träningsverk i nacken? ja tydligen haha.
Idag struntar jag i att träna. tänkte spinna idag igen, men orkar verkligen inte idag.
Kunde inte alls sova inatt. kanske somna klockan ett.. sen vakna jag klockan halv 5 för att min mage gjorde jätte ont. men somnade om till klockan fem igen. så inte har det varit den skönaste natten. Sen var det bara att gå upp igen klcokan sex! För praktiken börjar ju klockan 7. huu det var jobbit, men det funka!
Har haft riktiga smärtor i magen idag, så har levt på ipren, fast de har knappt hjälpt. Känner att detta inlägg har varit väldigt negativt haha men men :D
Nu ska jag gå och göra te och kanske försöka sova ut några timmar så jag blir lite pigg till helgen.
Lördag är det hjärtats dag och det blir firning med mina flickvänner haha. på en fancy restaurang. hoppas ekonomin håller sig. har det lite dålit just nu men nsäta helg blir det mycket pengar. och så kan jag säkert tigga pengar av pappa, det är väl inge ovanlit direkt haha.
Imorrn kanske det blir party, får se, får se!


Det var final i top model och min favorit vann inte! fast vinnaren var ju också duktig hon med.

.

pumpa sönder idag. det blev spinning i 60 minuter. gissa om man vart dööd?haha

sooommmmarrrrr

okej nu har jag pluggat klart tycker jag. och jag kan inte sluta önska att all snö ska förvinna och de gröna gräset ska titta fram. och minusgraderna blir till plusgrader. och helt plötsligt ska de vara sommar. så man kan springa runt i endast shorts och linne. nej nu vill jag verkligen ha sommar.. och jag tror inte jag är den enda.
Imorrn blire 10 dc snö till..


Asso hahaha ja ljuva sommarminnen. här är från power meet 08.
Här är pao och hennes förföljare "allmän"

 

plugga är tråkigt

nu är det så här, att jag försöker dra ut på tiden för att inte behöva plugga. men som sagt så måste jag sätta igång med det nu. hatar det ju. men när man har det gjort så känns det bra.
vi försov oss imorse, inget ovanlit nu för tiden. sen efter skolan blev det gymmet.
och ja är trött och ikväll blir det top model.

haaaaaaaaaaaade då:)


idag är det måndag

skolan börja vid 10 och sluta klockan 5. Efter skolan drog jag och Sandra ner på stan och käka värdens nyttigaste mat kebabtallrik! gott var det ju iaf haha. Efter det kila vi runt och kolla kläder. sedan blev klockan ganska mycket och vi drog hem till Sandra för å hämta lite kläder, eftersom hon ska sova hos mig inatt :)
Och så hände de typiska. vi stressa till skultuna bussen för å hinna från Sandra. När vi väl kommer så går det 5 minuter. sedan 15 minuter. den kom ju aldrig. och vid det här laget hade mina fötter ingen känsel!
Så jag sa vi går över vägen och värmer oss i ett trapphus innan jag dör! Så då gick vi över vägen. men de var ju såklart portkod. Och precis när vi ska gå tillbaka över vägen, då kommer skultuna bussen. Aaa de är just typiskt.
Så då gick vi till bad huset och köpte godis och invänta min pappa som fick hämta osss. hahaha typiskt mig och sandra.

Och nu har vi mysit framför TV'n med CSI. och godis och naturgodis och ostbågar. Ja de där me godiset höll ja inte längre. hahha typiskt. men jaja de varade ju ett tag iaf.
 hejdårå.


it's snoow

nu är det verkligen vinter.det är ju just typiskt. jag som vill ha vår och redan börjat inhandla vår-skor liksom. Men jaja. Får väl vara såhär då.
Imorrse var det ju bara att gå upp till jobbet.. Eftersom man bor i skultuna så var det nästan inte alls plogat förän man kom in mot billsta typ. skultuna plogas väl sist eller något(haha).
Så vi kunde bara köra i 50-60. haha.
Efter jobbet drog ja mig in mot stan mot mitt n'joy. Jag och Pao skulle köra ett afro-dans pass. gick som smort! men fyfan vad svettigt det blev efter ett tag. så då var de skönt att ta den välbehövande duschen.
Efter fix oxh trix begav vi oss mot stugan där ja åt en för good kyckling sallad :D Sen kom jessica dit.:)
Vid halv 9 mötte vi upp Bella och Sandra. Och så gick vi på våran bio, som alltid varje söndag.
Det blev i taket lyser stjärnorna. Tänkte gå på den me karin, men vi är så sega för att träffas. Så ja kunde inte vänta längre.
Den var bra men för sorglig. Och depp! men jaja.haha
Och nu är jag hemmma och är förjävlit trött! kom hem kvart i tolv och har varit igång hela dagen. Och har sovit förlite ihelgen. Så nu är det bara att sova för min del.

Snoow! Dåli kamera - min mobil kamera.



lördagskvällern alone

Det blir nog en chill-kväll i soffan för min del ikväll. Ensam. huu. haha hatar att vara själv. men ja får skylla mig själv som bor här ute i ödetuna och bussarna går typ aldrig så här dags. annars hade jag kanske varit med på movie-kväll me några av tjejerna. men nej. och Paola vet jag inte va hon har planerat.
haha aja får bli ensamt rå.

Fredagens do

På med mjukis-dressen av med sminket och bort med håret. jaaa äntligen hemma. Har varit och jobbat. Det gick faktiskt bra. Med tanken på att vi var hemma vid 4 inatt.

Fredags kvällern började med att jag stressa mig hemmåt till Bellsan. Vi fixade oss där och sådant. Vid åtta tog vi bussen mot becks. Där det blev riktigt taggat. vi tänke ha förfest hos Becka.Men det slutade med att festen kom till oss.
Det var jätte roligt.:) Sedan vid halv 2 drog jag, Sandra och Bella vidare och åt på burger corner. ett skorv mål var det tydligen . och fyfan vad gott det var! haha. Sen kom alex och Kim också. Vid halv 3 åkte bella hem. och efter en stund började vi med våran promenad hem mot Sandra. Riktigt kallt var det i mina strumpbyxor huh. Men bra gick det ju. Och om inte alex och kim hjäpt oss visa vägen så hade jag och Sandra varit lost som vanlit liksom. Sen försvann dom och så kom vi hem vid halv 4.
Nu idag så var det bara att gå upp klockan 8. fast vaknade endå innan det för söto-hunden höll på haha. Sen blev det jobba jobba. och nu är jag hemmma :D








utgång

Brotttttoooom! ska med bussen snart. han inte mer än hem. så ska jag iväg igen. ska för festa förfesten och festen. haha hemma hos Bella. Det blir utgång iaf :D Taggggggg!
Ha en roli kväll allihopp:)

snötuna

kollade nys ut genom mitt fönster. Hela lilla skultuna jar förvandlats till ett vitt moln eller något. haha men asså de har verkligne snöat. och jag som längtar till våren.. det är ju typiskt.
Och vet ni vad? jag försov mig idag igen. asså jag måste  sluta med snoz-knappen nu. seriöst. hahaha.
Ska endå snart iväg vid 11 och möta upp Sandra och äta good mat på högskolan. för hennes mamma jobbar där å då blir de gratis :) sen blir det sola. efteråt drar jag till gymmet och möter upp pao. och då blir det träna.
Ikväll kanske det blir party. förfest hos Becka. men jag vet inte om jag känner mig taggad. de har hänt något fel på mig. har nästan ingen lust att festa längre. Gör endå bara bort mig varje gång typ. men det blir nog bättre snart haha.
jobbar ju ihelgen också. så jag vet inte.

Men nu ska jag fixa mig och sedan kila iväg till bussen. ha en bra dag.

aldrig nog av fransar

som sagt har jag gymmat. fast ja inte gymmat. vi tog någon knasigt pass jag och Pao. man skulle rulla runt med en stor boll. jamen ni kanske vet vad jag menar. man ska göra olika övningr med en kolosal stutts-boll. men det var itne riktigt min grej. inte alls. jag gillar när de är mer fart i det  jag gör. Afro dans är skit kul. men de passen har man missat.
Och jag och paola bestämde oss. nu ska vi börja vårat nya liv. höhö. får se hur länge de håller. och det innebär inge godis eller något sådant alls. men natur godis är en självklar het. de är så mycket gott och inte så jätte onyttigt heller. så det här ska nog gå bara bra!

Och efter gymmandet blev vi kvar på stan ett bra tag. Jag fick ju 100 kr idag av min praktik. ja dom rök ju på engång haha plus lite mer pengar då. men jag köpte denna fina frans väst idag. fiiint. ja har redan en fransklänning. men so what.





and the new life höhö.
God natt nu :)

praktik&torsdag

Trööött. aa hemma från praktiken och hemma från att blivit utelåst också. fast de varade bara i 30 minuter så de är lungt jämfört med hur det brukar ligga till. är nämligen expert på att inte tänka på att ta med mig mina nycklar haha jaja.
Idag var det praktik igen då. Det var som vanlit roligt. Fast idag var det lite extra stressit. nämligen var det mycket folk idag.
Så jag jobbade över en extra timme och fick 100 kr! niceit :)
Haha de hände en ganska så komisk händelse idag.

P-L: du kan väll passa på att vattna blommorna också?:D
Jag: ja självklart! :D
P-L: ja vattna blommorna sa jag ju..
Jag: men jag gör ju det?! döööh..
P-L: ehm nej de där är plast blommor.. (suckar och går iväg)
Jag: oj..

Haha aa de är en typiskt mig.
Nu snart ska jag iväg ner på stan. Ska hinna förbi banken och fixa mitt efterlängtade Id/lägg kort. Mitt förra blev stulet på nån fest och det var över ett år sedan. Så de är väl dax nu känner jag. Och plus att jag är 18 år om cirka 18 veckor :D:D:D Längtar verkligen! och lägg lär man ju behöva till krooogen. haha :D Sen klockan 5 blir det gymmet ska gå på body pump pass. ja de är som de låter Pumpa! haha.
Ha en bra dag då, puss.

18 veckor - 18 år yäs :)

todays do

Idag blev det skola. och jag försov mig igen?! Vad har hänt med mig och mina försovningar. men jag lyckas liksom allti komma i tid endå. Fast idag blev det 10 minuter sent. Jag börja 10 i 10. och jag skulle upp 8. och då ringde klockan men på nå knasit vis så fick jag för mig att ställa om klockan så då ställde jag den på 7.30 istället för 8.30. vilka skills man har på digital klockan allsså. nooot.
Haha aja till skolan kom jag ju och jag var lite seg idag. Jobbade inte så mycket. jag och vänner satt och läste nå dumam tidningar istället. aja.
Efter skolan blev det gymmning. det känndes bra. efteråt åktej ag hem med Pao och Träffa karin :) det var verkligen längesedan man umgicks och de va på tiders det! Hon hade moffa choklad. och jag och Pao gick och köpte naturgodis. duktit. aja de va min enkla dag tyyp. Mobilen har dött också de är ju typiskt. aja.

Nu ska jag göra fixet inför sängen. Sedan lägga mig med min kära lap-top och glo på desperate houswifes.
Och imorrn blir det praktik huu. fast de är ju ganska rolit iaf haha.
Godnattodå.

slö

Sitter här med lap-topen i knät och TV'n på top-model. Det är bra skönt att bara få vara ibland haha. Känner mig ovanlit pigg och antar att jag inte kommer somna förän sent inatt igen. De är det typiska med att sova länge på morgonen. Men jaja det var det väl värt.
Och idag bokade jag och mamma en sådan där makeup rådgivning på make up store. Herregud det var tur att man boka i tid. Vi fick tid i april. och det var det tidigaste tiden vi kunde få. men men haha. det ska bli kul.

Imorrn vet jag inte vad som ska hända. Får väl se vad som dyker upp. Gymma är välbehövande och det blir det nog till att göra också.
ha det så bra :)


den tredje februari

happps då var jag hemma igen då. Är faktiskt hemma hos min moder. Vad konstigt det kan kännas att sitta vid en sådan här stor dator, när jag är van vid min lilla lap-top. Haha aja det funkar ju bra.
Idag var jag ju hemma från skolan. eftersom det var "idrottens-dag" och jag hade glömt betala in. så det blev inte bra.
Men ja hade ju en skön sovmorgon och vaknade halv 11. haha skönt var det. Sen vid halv 2 åkte jag in till stan och träffa moder och vi kolla runt och shoppa ända fram tills nu. Hitta mycke fina saker. typiskt derå. För jag måste börja spara mina pengar till en sak som ska hända ungefär vecka 11. hemlighetsfullt va.

Jag köpte iaf mina skor från dinsko. Fin fina va? riktigt snygga nu till våren som borde komma snart tycker jag.
Hon som sålde skorna till mig var riktigt snäll. Och hon visade i ett sorts häfte vila skor som skulle komma in våren 09. Och jag kan säga att de va inte lite fint. verkligen mycket fint och snyggt. Det blir mycket gladiator stuk iår igen kan jag säga. Nitar kommer det också vara ganska så mycket av.
Hehe aja nu ska jag gå och äta mat hejdå hejdå:)



mina skor

Måndag - skolan

usch har skola till klockan 5 idag. Vem orkar det egentligen? Aja måste man så måste man. Sitter här nu i datasalen på sista lektionen och klockan är bara halv 4. Ska skriva någon uppgift om kaffe. Det blir nog bra. Om jag börjar plugga lite så att säga. Men de är så tråkigt.
Och imorrse blev det försovning. Det börjar bli en vana med det nu så att min stackars pappa får nästan jämt skjusa in mig till skolan. Idag började jag 10. Men som sagt kunde jag inte somna inatt. Tror jag somna halv 3. Så ja var bara för trött imorrse. Sen tillslut tvingades man upp. Fast då var det försent och min buss gick om 20 minuter. Så jag han bara bestäma vilka kläder jag skulle ha på mig och då gick bussen. De är typist att man är så seg.
Aja jag hann iaf till skolan precis i tid, tack vare pappsen.

Åimorrn ska jag till Romme. Eller ja, jag skulle åkt till Romme. Jag var hemma från skolan just den dagen det var sista dagen att betala in det. Sen när ja skulle betala var det to late. De är typiskt typiskt asså. Aja får väll vara hemma imorrn och plugga istället. Det är välbehövande faktiskt. Ska äntligen påbörja de där dumma omprovet som jag skulle gjort förlänge sedan.
Åimorrn blir det stan med Mammsen. Shooopping. har sett skitans snygga skor från din sko.

Aa nej nu ska jag plugga ikapp frågorna haha Pusss. och nu har läraren gjort kaffe till mig och mina vänner. riktit snällt asso hahaha. fast de är inte så jätte gott men man blir pigg :D



Tänkte att ja kan lägga in en bild på skorna ja stor gillar från H&M :)

kan inte sova

de är en sådan här natt jag inte kan sova. gillar inte dom. De är tur man har desperate houswifes!

-

Så var helgen över. imorgon är det måndag igen och det är dags för nya tag.
Blir då en lång dag imorrn. Skolan till klockan 5. segt. Sen ska jag gymma. och då har den dagen gått och helt slut är man efter en sådan dag kan jag lova. På tisdag blir det stan med Mammsen. Hoppas hon beställer tider till mig och henne på make up store. En vardags sminkning. sen vet ja inte riktigt vad som händer. Nåja. nu ska jag duscha sedan sova.


lördagens

igår så hade jag tänkt mig att åka till Erica på tjej-kväll :) men tyvärr så kunnde jag inte komma :/ Är ju ute på landet hos Pao. Så hennes föräldrar va i Sala och min pappa var i västerås och skulle på krogen haha. Så det gick inte så bra för min del. Men vi hade det bra endå. Vi åt glass och kolla på film och hade det allmänt bra.

Ikväll kanske det blir bio med Sandra :)


Mycket chokladsås ska det vara.

RSS 2.0