första gången



Första gången jag såg dig. Visste jag ingenting.

bara måndag

Idag var det ju den så kallade måndagen. Sista veckan innan påsk lovet. Faktiskt. Känns bara för bra haha.
Idag var det en vädligt kort skoldag. Började med sovmorgonen, men som de flesta måndagarna ser ut nu för tiden så får jag inte sovmorgon längre pgr av renovering. Dumma slip maskiner och såg saker och borrar. att dom aldrig uppfinner ljudlösa saker hehe.
Blev iaf skjusad av pappsen till skolan började 10. Hade en värdelös lektion med Esko, tror jag han heter. En lite halv tönt till lärare haha. snällt. efter blev de vänta till kvartöver 1 då vi hade idrottsprov. gick väl okej, hoppas jag. hade ju inte direkt pluggat till det.
Sen var de bara att gå hem! egentligen sluta vi klockan 5. Så glad blev man, närm an hörde att vi fick gå.
Så just nu ra sitter jag vid matbordet och bloggar och äter macka med avokado på. de är så himmlans gott. Och så inväntar jag paola också. Vi ska till stan och ordna de där med Turkie-resan.


Dagens lätta klädsel. Randigt haha.
Men ha en bra måndag.Pöss.

städning

Idag har min dag beståt av städning av mitt rum. Nu är den väldigt rent och fint (Y).
Lägntar tills jag får göra om det :D men toaletten måste bli klar byggd först.. suck ju.
Tror inte enns jag ska ha kvar mitt rum som ajg har nu. Ska nog byta till ett mindre:P För vi har ett rum som är övergivet eftersom jag och pappa bor själva ii ett för stort hus. Men det är bra.


-TAADAA.


mina new shoes<3

shoppade ju en del i fredags och här är ett av inköpen, mina new shoes! Riktigt snygga. Blev sådär ett måste att köpa.



igårdagen

Bloggade inte igår. Haha så ja uppdaterar lite om gårdagen tänkte jag.
Det var lördag igår och dagen bestod av att vakna äta frukost och paola kom. Sen begav vi oss in mot västerås med fadern. vi åkte in till stan för ajg skulle kolla på ett par skorpå HM som kostade 129 kr bara. Dom va inte så fina som jag trott. Så de blev inge. Sen gick vi till ticknet för att kolla om paola kunde bokas in på turkiet resan. ska höra me de andra och så boknings nummret.
Sen åkte vi till Erikslund för pappa skulle kolla på kakel och handfat oc hsådant där till badrummet. Och vi gick till TATI, för pappa köpte en skinn-jacka till mig. och paola köpte två kavajer haha.
Sen åt vi ute på restaurang vid hamnen, blev för mätt haha!

sen blev klockan mycke och de blev ingen pluggkväll hos Linn, och inte orkade jag parta heller. Så de blev godis, hemmakväll och film. haha!


händigt

Min dag har varit riktigt brarå. orkar inte blogga ritkigt nu känner jag. är sketans trött alltså. men min dag har bestått av

Skola (komma försent) - gymma - hem snabbt - shoppat ( :D ) - hem- Skulle till Linn, blev misslyckat och tillslut blev de att bara vara hemma och tat lunget.


shit vad händig jag känner mig altså ;) skapade min fina kalender idag, för framsidan var inge fin innan.
NICE va :D (Y)


Våran lilla kompis

Här är min och Paolas lilla vän. Han är min granne och är ganska komiskt.



right round

ja de känns som alla ord och stavelser flyter runt i skallen på mig. men nu är pluggandet avklarat. det kommer nog gå finnemang I hope.
Ja är hemma hos mammi nu och har precis pluggat klart och duscha.skönt. Imorrn är det äntligen efterlängtade helg.
Love it :D

Idag så umgick jag lite med Paola. och så TYPISKT! jag köpte godis.. men vafan måste ju inviga ICA´s nya godheter. hehe. ja så fick det bli iaf. gott vare ju också. Efteråt så fick jag för mig att sätta på mig min pappas byxor så jag inte skulle känna mig så tjock, för att jag ätit godis. och så fick det bli! På med pappas byxor som var ton förstora oc hs åfick paola ett annat par :D Vi har aldrig varit smalare ;) Så de är en liten idé om du vill känna dig mindre tjock-efter godis höhö :D Sen efteråt gick vi promenad, för vi insåg att byxorna inte skulle göra oss smalare. Men promenad är iaf lite nyttit. Men så mycket till promenad blev de inte heller. Vi gick till våran gamla skola, Persbo och börja flumma fram massa kort! de är just typiskt oss haha!


komiskt

Tidsfördriv

haha jag vet ser riktigt komiskt. ut men tidsfördriv till paola kommer hem. orkar inte plugga just nu. hittar inte svaren på frågorna enns. Så jag får vänta tills moder kommi hem:)


testa ni mä ;) http://photofunia.com/

kanoners (Y)

Hallå där.
Praktiken är vaklarad. näst sista gången idag faktiskt. Men shit vilken dag det varit. Har verkligen bara städat, och då menar jag städa :( haha! Bruks hotell rum skulle jag städa. Jag damma, dammsög, torka glven släpa på 100 kila tunga mattor.  och sen gjorde ja de resten av hela vövervåningen + trappen och lilla matsalen där nere. Sen dukaj ag upp bord. All min städning tog 5 hela timmar. jobbade till och med över 20 minuter. snyft. jobbig dag.
Paola kom och hämta mig, så gick vi hem till mig och hon fick sig lite mat. Och så gör dom ju om badrummet på nerevåningen. Och han är typ 20-årsåldern någonting :D självklart glömmer vibort det efter ett tag och börjar skrika som vi brukar göra. sen kom ja på oss hela tiden " just ja killeen är ju där nere" jag sa så minst 4 ggr haha :Pkul.

IDag är vädret på toppp! och de är inte jag. hehe men nästan. Måste plugga den nedrans naturkunskapen till provä imorrn. Sen så tvingar Paola mig att köpa lite godis, även fast jag lovat mig själv att inte äta det mera. Får se :P
Och ikväll ska jag nog till mamma, hon kan få hjälpa mig med att plugga och förhöra lite det blir kanoners!:D

Jag ränknade ut förästen idag. Att de är cirka en vecka kvar till påsklovet (+en helgrå)
Sen efter lovet fyller Paola sina 18. efter paolas födelse dag kommer alla H&M varor vi beställt (haha)
Sen är det riktigt vår :) och sen efter några veckor sådär, då är det sommarloov :D och jag blir mina 18 dagen innan avslutningen. Och sen ska vi åka på roadtrip :) Vi är några stycken som är på (Y) ska bli kul. Sen Blir det Rock off 4 dagar, på Åland. Bor hemma hos Sandras pappa :) Sen ytligare några veckor Blir de Turkiet :D och sem kommer de ju dyka upp mycket annat på mitt sommarlov, dels mycket jobbveckor och så ska jag till Norrland en vecka också. och kanske kampa med Paola och så får se hur de blir :D allt löser sig. Ge mig sommmmar nurrå.


Det har var i sommras 08, på midsommarafton. Typiskt, vad man längtardå.

Snygga skor huuuh


Så otroligt snygga skor från Bianco. Vill ha, really do!

åå ja orkar inte plugga mera nu. Känns som att jag inte kan plugga in ett ena litet ord till i skallen. Men jag måste fortsätta snart. provet är ju som sagt på fredag. Och ett IG är ju de minsta man vill ha ju.
Känns som ja börjar bli duktig igen, det är bra.
Blev som sagt inget av att åka hem till modret, gör det imorrn. passar bättre och så. Fast imorrn lär jag ju plugga in resten av alla frågor i skallen. Känns som jag börjar bli yr, är inte riktigt van med det hära att plugga in frågor ;) haha!

Idag har dagen iaf bestått av jeans-byxköp. Ett par mörka vanliga bara från H&M. Och på fredag får jag pengar igen och då blir det att köpa mina efterlängtade vita trach jeans från Gina, I love them!
Sedan måste en skinnjacka inköpas också. jag vet att jag nyss köpte en, men den är ju kort. Vill ha en längre nu när det är lite kallare väder :) så ligger det till. får se om jag kan tjata på mamma om att hon köper den till mig, eller att hon iaf betalar halva. låter bra tycker jag(Y).

Jag vet inte enns om jag sagt det här eller enns nämt det. Men jag och mina vänner har ju bokat resa till Turkiet. JA minns inte riktigt datumet men tror det var den 3 Augusti eller något sådant. I två hela veckor. Det ska verkligen bli jätte roligt och skönt :D
Men nu ska jag göra mig lite TE och fortsätta plugga med den otroligt roliga naturkunskapeeeeen.
Pööss.

härliit

Härligt väder det varit idag :) Bara lite kallt men annars så :D(Y)
Ska äta lite mat, ris. men de går inge bra bara kokar över. sämst på att laga mat alltså. men man lär väl sig med åren I guess ;) Och ja vet att jag att ja gick restaurang i 1:an men ja blev ju inte så mkt smartare av det haha!
Vet inte enns om jag ska till mamma ikväll längre. får se om de blir imorrn istället. och så har ja plugget till naturkunskapen att göra.
Men ja måste säga att ja blivit duktig på att plugga den här veckan, har nästan inget kvar.de är bra.
Men nu ska jag äta mitt ris, med ingeting till. (Y)

Hejdå


god morgon


klockan är ungefär 8. och jag känner mig faktiskt ganksa pigg :)
Har sovmorgon , och börjar lklockan 10 idag. Men kan inte sova vidare pågrund av att en gubbe håller på att renovera våran badrum. Det kommer bli skit snyggt. så hoppas de är klart snart. desutom har pappa lovat mig ett nyrenoverat rum och kökoch hall. de är (Y)!

Idag var de tänkt att rå plugga till provet på fredag. Men funderar på om ja ska åka till stan och umgås me Paola istället. Och så kan vi fixa våra legg. Sen ska jag lämna tillbaka klänningen och köpa mina jeans istället. ångrade mig haha!
Sen mot kvällen ska jag hem till moder och umgås med henne.Alltid trevligt.

Nej lär väl fixa mig i ordning och sådant och sedan bege mig ut i kylan. Uschä, varför kan det bara inte bli vår nu!
Ha de braaa :)

den tjugofjärde

Idag var de en himmlans lång dag iskolan! börja halv 9 och sluta fem. uäch. De är nämligen så att vi har börjat med Bild & Form. Det var faktiskt kul. Väldigt lång lektion bara hehe.
Vid 5 åkte jag med bussen in till stan och bestämde mig för att kolla runt lite och inför skaffa mig en kläning från H&M.
Vet inte vad jag tycker om den egentligen. men den var så himmlans fin så ja kunde inte låta bli den. Får se om den blir kvar. Sen köpte jag ett rött nagellack, efterosm min har varit slut ett tag.

Nu när jag kom hem så har jag pluggat lite halvt. har naturkunskaps prov på fredag. så de är väl välbehövande. Men det går segt. haha.
Hittar hela tiden på saker att göra mellan frågorna. Tex måla naglarna, kolla runt på bloggar/bdb, städa ja allt typ :P
och ja blogga. Men efter det här ilägget ska jag plugga in 20 frågor (Y) så inte hinner jag se desperet houswifes :/ men men. jag överlever nog ;) haha.

nu ska jag fortsätta plugga
Och så är jag avensjuk på Bella som åker till Thaianars land ikväll! Om man endå kunde följt med ju. Men hoppas du fåre riktigt varmt och skönt nurå, med en drink i handen på stranden.  hahha!


nyinköpt å Den är ju sommri :)

hejhejhej

måndagen börjades med sovmorgon. börja klockan 10. Men paola skulle upp så tidigt så då kunde inte ja sova vidare. Men hann med mycke. Gick ut och vadnrade med lill-hunden och typ massa :P haha!
Sen fick vi sluta tidigare än vanlit. typ halv 3. Så jag,Bella och Sandra åkte iväg och fika :) blev en kladd-kaka på stugan. den är såå god. typiskt :P
efteråt kom paola och vi kika runt lite. tror jag ska köpa dem trachade jeansen från gina. ett par vita. hmm kan bli snyggt.

Nej nu vill jag ha helg.
Men nu måste jag göra klart min dumma uppsats som det går väldigt trögt för mig att skriva. fantasin är död. huu har aldrig varit bra på svenskan:P jaja får kriga.Tjing:D


Det här hade jag på mig idag: (Y)

shopaholic or not?

huuh. va trött ja känner mig ikväll. Känner mig lite duktig som har påbörjat svenska uppsattsen. den blir nog bra.
ikväll kommer paola hit och vi ska handla vindruvor. gottit. älskart. sen blir det nog Beck också.
Och så känner jag mig extremt sugen på att shoppa. när ja nu är inne på de så kom ja på att tänka på en grej ja läste i tidningen imorrse. har ju inget annat för mig på jobb-rasterna liksom ;) haha!
Det var några punkter som man skulle kolla om man var shoppaholic.

  • Man tänker på kläder nästan hela tiden.
  • kände suget och behovet av att shoppa varje dag.
  • shoppar upp alla pengar, så fort man får dom.
  • shoppar över sinna tillgångar.
  • har inga pengar för man har shoppat upp allt.
  • över 20 par skor.
  • Drömmer om kläder.
  • Shoppar för man ska må bättre.
  • Ser något som man verkligen måste ha och köper de-även om man egentligen inte har råd.
  • Känner sig skyldig för att man shoppat för mycket och mår sedna dålit över det.
  • Har inte råd med mat och räkningar svämmar över
  • Ljuger för vänner och familj att man inte shoppat

Så är ni shopaholics;D ? haha!
Men jag brukar faktiskt oftast shoppa när ja vill komma ifrån vardags stressen och desutom är det ett rolit intresse.
Jaja haha

Hittade en bild från festen igår på någons bdb. fint (Y)



min lördag jappjapp!

okej, nu är jag äntligen hemma från jobbet. mina fötter verker. både från igår och idag. står ju upp hela tiden typ när ja jobbar och igår var det klackarna som ställde till de, som vanlit.

Gårdagen var jätte rolig :) flickvännorna var redan framme och ja och paola kom någon halvtimma senare.
Träffa många som ja inte träffat på länge också.. och kalle till och med, som jag inte sett sen han for iväg till vart de nu var hehe.
Aja men kul var det ju :D:D! och Bella var komisk :)haha.
Vid 1-halv 2. minns inte när, så hämta Tove upp oss så fick vi skjus hemmåt :) snällt.
Idag var det bara att gå upp halv 8. Fast otroligt nog vakna jag inte enns av klockan! Ja vakna av mig själver. Jätte PIGG. hoppa in i duschen börja fixa mig och dansa till musik till och med. inte normal bakisdag. eller? hehe.
Fast de värsta med idag är ju att de har börjat snöa. HUUU, hatar snö. ja trode ju de skulle vara vår. men nej, snöa ska de ju göra. de är ju just typsikt.
Såg i tidningen att de skulle göra de imorrn med? kul-neeej.

och så vill jag bara tillägga en sak. Att du borde ju förstå själv varför. jag vet hur hon tog det. och hon blev verkligen ledsen. så du ska inte snacka om att hon är omogen. för de du gjorde mot henne var ju så mycket bättre.nej.
Så var de inte meningen med håret heller. du stog bakom och hon råka fastna. jappjapp. ville bara säga det.
Paola är bäst.


BILDER FRÅN KVÄLLERN :) blev inte så mycket till bilder, glömde kameran som vanlit :P






de va typ alla bilderna haah.:D
och ja, jag sitter på ett dass.... HAHAHA

Nu ska ja sova en stund. byeeedå.

utgång och fix

jahapps. då var jobbet avklarat för idag. och nu har ja sytt min klänning hel igen. från nyårsaftons händelser. den gick nämligen sönder komiskt nog. men nu är den hel och fin igen (Y). så den ska på igen ikväller. för det blir av mot Svanå. Ska bli jätte kul, och de kommer komma mycke roliga folk ja :D såå wiii!

Men nu ska ja måla naglarna svarta och duscha och dona. kommer nog ta ett bra tag. så lika bra att börja i tid. en typiskt mig-seg och sen. (Y) haha
hoppas ni får en rolig kväll. Puss.

god natter

ojsan va trött jag är. eller ja skulle kunna vaa pigg. men blev väldit trött när ja tänker att ja ska upp halv 8 imorrn, bara för å jobba. kommer bli full speckad dag imorrn. inplanerat inplanerat. blir svanå mot kvällningen iaf :) kommer bli as rolit :D

Är fortfarande hemma hos moder. vi har kolla tv,film och pratat och haft de mysit :D usch vad jag älskar min mammsi. synd att ja inte träffar henne så ofta. man måste ta och ändra på det. fattar inte varför jag tycker de är så svårt att vara på två ställen. men ja trivs hos pappa, och där känner jag mig hemma. så är de ju bara. Även fast ja trivs lika mycket me både mami och papi.
förr i tiden bodde ja ju bara hos mamma. så de är väl jämfördelat me åren så att säga;) haha eller inte men jaja.

Nu ska ja sova mina välbehövliga timmar. skönhetssömn kallas de ju också..
God natt :)

jooorråå

När man slutar klockan 11. Så hinner man med mycket. så har man plötsligt inget att göra efter klockan 5.
Har hunnit med att gymma som tusan, bastat och gå på stan och kolla runt. sen gick vi och sola och duscha. Sen åkte jag hem. och här är jag nu. Riktigt jävla skön dag idag. ja blir så glad av vädret när de är vår :D wiii!
Men snart kommer Karin hit och ska sno kläder av mig tror jag. ja har en tröja hon älsakr. men ja tror ja gjorde nå fel när ja tvätta den så den är typ jätte stor och lång. till mig är den till knänen. jag överdriver inte..
men på karin passa den visst. måste vara ja som är shorty rå.

Fick lov att avbryta min bloggning för KArin kom och testa kläder :P sen börja vi snacka om minnen och vad som ska hända ikväll och sedan kom vi in på norrland i sommar. att vi ska åka iår igen iaf. för vi hjade inte tänkt att åka. men nu blire så :D 6:året irad för oss två. annars har det varit varenda sommar för min del :) haha.Så varför bryta mönster?
Jag kom på den bästa idén. eftersom vi är 18 då. så kan vi kroga runt. så vi åker från norrland till Umeå å krogar. as rolit jö :D och så får pappsen hämta oss. han var på. de är ju endå bara 15 mil dit från åsele, där vi bor hehe. Längtar så otroligt till sommaren.

Nu sitter jag iaf hemma hos mamma. middagen var ju klockan 6. kom kvaröver. och per och mamma hade redan käka upp. så ja fick äta medans de kolla på haha. så blir de när man glömmer tiden. som ungefär händer mig varje dag då.
Ikväll, så har jag och moder planerat att ha en kväll tsm med film och naturgodis:) vi träffas ju inte allt för ofta så de blir bra. Tänker kanske lite senare dra till pitchurs (stavning) med vännorna. får se hur tiden passar. jag jobbar inmorrn och de får inte bli allt försent bara :)
Förästen så älskar jag mitt rum här hemma hos mamma. litet och gullit. synd att man inte är här för ofta. man kanske ska bryta mönstret lite endå.
men nu ska ja gå och göra de jag skulle göra. umgås med moder :D såå hejddds.

Nedan ser ni min fina tisha :D:D



forta dagar

dagarna går så fort alltså. redan kväll och mörkt. de är faktiskt kallare än vanlit nu. 4,6 minus står det på min tempratur mojäng. nej nu ändrades de till 4,5 minus. framsteg ;) hahaha
och vet ni vad mer?
Jag har nyligen pluggat :D skönt att bli av me lite från "högen"
och desutom har jag gjort mer kul ida :) Shopppat. blev inte så mycke. men men :) får se om ja ska ha de på helgens utång eller inte.

Men nej ja tror faktiskt att ja måste plugga mera. nu när ja endå är på G liksom :D svenska uppsatts nexxt! får bli en kärleks story eller någon om mobbning. alltså man får ävlja något av dem. haha. blir nog love story alltså ;D
Men hejdåhejdå :)

lugnare än igår

praktik idag. hehe. den var myyyyyyyyyyyyyycket lugnare än igår. ibland hade jag inte enns något och göra.
Och Robin var inte där idag, för han var sjukt :P haha orka han. var någon annan snubbe där i ställe:P
men ja de var väl helt okidok.
fast de värsta me idag var, att ja försov mig ganska så mycket. en och en halv timme :P så ja fick vara kvar till halv 3 idag. hehe typist mig. men sån är jag. Errkkii (min handledare) var smyg.sur på mig tror jag idag. för han sa när jag kom in genom dörrne " Nejmen där är du, ingen ,hade märkt att du var borta. eftersom robin inte är här hööööh" jag ba: tackar.. här har ja stressat sönder typ :)men jaja så är det.

tänkte åka och gymma snart. bussen går om 15 minutos. :)
Och idag när jag kom he mfrån praktiken, kika jag i brevlådan, och där låg min tshirt me heidi klum. efterlängtad. den satt bra också, kanske tillochmed lite stor o lång. men får väll fixa ihop de me mina leggings liksom eler nå :) haha fin var den jö.

men ha en bra dagdå heeddå.

huuuh i'm dead

aaah ja lovar, jag har aldrig varit dödare i hela mitt lilla liv. känns så just nu iaf.
ja sa ju tidigare att de skulle komma 130 gäster? nej nej. 150 gäster var in bokade. och så ko mde säkert minst 50 pers till som bara kom allmänt.
så altså hade vi minst 200 gäster på tre timmar?! så ja han inte enns duka av borden innan folket satte sig igen. och så hela tiden " vaaart är glasen och bestiiicken????!!" och jag får panik och så är de typ 5 till bord som säger så. och vi var två ute. och ibland bara jag. så ja hade ju lite att göra idag.
Gästerna var från persbo och tibble skolan. så ja kännde ju igen vissa och så. tex. karins mamma haha och gamla lärare man haft. så självklart måste man ju prata och vara lite social också blandat i allt de jag höll på med.
ja nu vill jag bara ligga här och vara allt annat än stressad. Becka försöker verklien få med mig till gymmet. men mina fötter säger att ja inte får gå någonstans hehe.lyder dom.
men de var ju faktiskt värt pengarna haha.

Efter "jobbet" gick ja till ICA där paola praktiserar, hon sitter i kassa :) och min lilla kompanjon på b.hotell var där och skulle köpa cigaretter, men han hade inget kör-kort med sig. så fråga paola han om lägg. men då kom ja till undersättnign och rädda honom. för han är ju faktiskt 25 :P haha japp japp.

och så är de finaste vädret också. happpy :D


ja och paolas söta honey :)

hejåhejdå

onsdag morgon. lite sovmorgon får jag idag. eftersom jag snart ska iväg till 130 hungriga personen. hoppas ja inte tappar nurå. haha. de är ju just typiskt mig ju.
har sminkat mig och så nu. så är väl iprincip redo rå. ska bara äta lite frukost först och ut me lill hunden.

och idag är de sådant där fint väder igen. man blir så pigg och glad på engång när solen lyser in igenom parsienerna. ja trode nästan för en stund att det var sommar. hoppas sommarn kommer snart. längtar så.:D
men nu drar ja vidare :) hejddå.

tisdakväller

jooorååå. då var det en tisda-kväll. innebär linda rosing och desperate h. Paola är här och naturgodiset är uppsvullat.
Och vädret idag har varit på topp. och mitt humör också :D
Hoppas morgondagen blir lika bra. för jag ska nämligen dissa skolan för min praktik platts. han behövde hjälp imorrn för de skulle komma 130 gäster och äta. så då blir de mycket att bära. bara jag inte tappar. allti lika rädd för det haha!

Förästen så är de födelsedags fest i svanå på lördag. undrar om jag ska dit? får se hur det blir och så :)
Men nu ska ja kolla klart på desperate. hejs :)

ps. typiskt.. ja som tycke avståndet var bra hehe
och så en ps till. GRATTIS TOVAN till körkortet :)


My life would suck without you.

solen skiner, och ja har inte enns satt min fot utomhus idag alls. förutom när jag hämta posten i brevlådan haha!
dålit gjort av mig. men snart ska jag iväg på bussen och gymma lite. så har sminkat mig och klät på mig nu.

orka inte ta fram kameran, man ser ju aif att ja har en randig tröja från gina tricot på mig idag hehe.
camen funkar ju bra.

Men ha en bra bra dag Pusssshejddå:)

its monday!

veckan är om på nytt igen då. känns väl bra. fast min dag i da, har varit lite otursam faktiskt. haha tex som på idrotten idag. Vännerna orka inte vara med på idrotten, fast jag och bella bestämde oss för att vara med iaf, även om dem inte var med. så vi gick och bytte om och börja idrotten. lärarna var sjuka så vi hade en annan. och han skulle ha en jobbi lektion me innebandy,fotboll o basket. och man skulle bytas av vid bänken. så om han sa "3stycken ut " så skulle dom tre nästa som satt på bänken ut och dom som var ute skulle sätta sig på bänken. jaja i vilket fall så bestämde jag och bella oss för att smita iväg. Men det skulle vi aldrig ha gjort.. han såg vad vi tänkte göra och straffa oss HHA:D
Jag fick bi lagkapten för halva gänget och Bella för de andra. Uppvärmingen skulle vi bestämma. jaja de gick ju som de gick. haha. idrott är ju som sagt inte min starkaste sida, och jag var lagkapten liksom.bara komiskt.

Efter skolan bar de av mot stan, skulle betala mitt gym.glömde pengarna.såklart haha. kola runt lite i affärer. vill ha nit kjolen från gina. som var slut. förstog ja ju. Men kan nöja mig med att ja beställde lite mer från H&M igår kväll. en vit kavaj. riktigt fint nu till ljusare tider :)
När ja och paola kom hem så lagade vi macaroner med pesto. riktigt gott. och awokado vid sidan om.plus en kiwi. :D vi är så duktiga.


Min outfitt idag, är väldigt vårig. eftersom ja trode vädret skulle likna det igår. men nej självklart inte. kallt var det.

lite smått allmänt sådär

Så ikväll  blir det beck på tv'n. orkar inte lägga ner tiden åt pluggandet idag heller rå. just typiskt då. har två prov på tisda. tänkter nog inte gå till skolan på tisda. och så ska ja verkligen plugga tusan till dom proven och göra odm nästa tisda, så ja får MVG :D eller ja VG iaf. haha. Sen på onsdag blir det till att ta ledigt, för jag ska jobba istället på min praktik platts.
Känns som veckan kommer gå riktigt snabbt faktiskt haha.

nu ska ja gå och göra oboy. gootti.hejddå.

vårit

Vårig dag idag. äntligen skinjackan på och solen skiner. Känns bara för bra. Det blev en vår promenad för mig,Paola och Bianco!


mockarutor&Pluggkväl hos mig

Ikväll blev det en lungn kväll med pluggande och bakande. tro det eller ej. pappa var chockad. Paoal och jag bakade mockarutor och choklad bollar. tog halva dagen för oss att göra. Vid 7 tiden kom Sandra och Becka hit och så satte vi igång att plugga lite och moffa upp bollar och rutorna. usch. haha!
Sen blev det melodifestivalen, (hatardet)  så vi bytte till en film istälett. haha.



Becka typiskt död HAHA

helghelghelg



Äntligen heeeeeeeeeelg :D oboy i'm happy! haha. Det blir som sakt firning av Alex som fyller sina 21. och de måste firas.
Men de negativa är. vad ska jag ha på mig ikväll?! penga-kris är det också. hoppasj ag får jobba på min praktik på onsdag, så ja får lite money :) just ja måste ringa dit.

Men ha en bra kvällller. ! hejdddå


typist mig&paola

Nej usch nu mår jag verkligen illa. Jag och Paola har verklien varit dåliga. Vi gymmade inget pass idag :/ blev en stor fet kladdkaka istället. nej nu idag, har jag bestämt mig. idag var det sista gången för sånna dära dumma goda saker. som godis och sådant. förutom på lörda för då ska de bli pluggkväll och fika hemma hosm ig med tjejerna. haha!

Jag och paola hade värsta diskutionen nyligen. sjukt. vi har verkligen pratat om allt mellan himmel och jord idag. Det började med att jag satte på någon kultur kanal på TV'n. och där började de snacka om att vi människor härstammar från aporna. och då började jag och Paola komma igång i diskutioner. Helt vilda var vi och vi börja snacka religon och hur världen kom till och ja helt enkelt allt! vi är bra sjuka ibland. men kul var det ju. brukar inte diskutera åsikter sådär.
Och så måste jag tillägga att jag har varit STÄD FREAK idag ! ja sant! helt kliniskt rent har jag gjort det lite här och var i huset. Mitt rum såg verklien ut som ett bombnedslag. så jag städade det totalt. rensade lådor, gjorde till och med rent tavlor och små saker. sen min garderob och dammsög där inne och torka golven. Städa köket också. shit va duktit.

näeee, nu ska jag gå och sörja över kladdkakan som ligger i min mage och kolla lite på TV innan jag somnar. de är rätt komiskt att på torsdagar kan jag aldrig somna förän sent. för jag vet att det typ är helg snart. desutom slutar jag klockan halv 11 liksom. de räknas knappt som skoldag tycker jag :D


Vårat resultat väldigt kladdit och väldigt gott- sara och paola kaka helt enkelt.

Praktik&gymmning

Praktiken avklarad. Motit att gå dit. men kul när man väl var där :) iaf i slutet. ibörjan blev de mest städa hotell rum och bädda sängar .suck. men sen blev de roliare när man fick ta hand om gästerna haha. den jobbade en ny idag också. Jätte trevlig faktiskt.
Gick upp på den läskiga vinden också. har allti varit jätte rädd för den, skultuna folk har sagt att de spökar där. hahaha! men vem litar på det. så jag tog mig upp för den knakika trappen och fann mera hotellrum, som var oanvända och sen så kom jag in i värsta rummet med bastu och bubbel och grejer. de va riktit nice. där skulle jag varit me min vänner om de vorem in pappa som ägde stället. fast nu är det ju itne så. typiskt då.

Idag var min tanke att  umgås me Paola och köra ett gym.pass. vet inte va vi ska köra på.
Kanske Spinning eller bodypump. Får se vad paola känner för också :) Nu väntar jag bara på att hon ska komma hem till mig. jag slutar ju min praktik 1 och hon slutar klockan 4. så de blir ju bara till att vänta. ska nog göra en hotell-uppgift som är försenad också. Jag börjar komma ifatt nu igen i skolan. skönt. då känner man inte den där jobbiga pressen på sigg att man måste plugga hela tiden.
Fast min press är inte helt borta heller.. Har nämligen TVÅ prov på tisda. och ja har såklart inte pluggat något. Det är Naturkunskaps prov och alkoholhantering.huhu. går nog bra...


På bilden har jag på mig:
Kavaj-Ginatricot
Randig tröja-Lindex
Linne-Ginatricot
Urblekta jeansleggins-VILA

Så då vet ni ! haha men ha en sån bra dag nu. Hedddå :)
Ps: tror tatueringen hamnar på foten iaf .

ja vill tatooa mig

Sitter här och käkar upp mitt natur-godis och klagar över imorrn. för då är det praktik. och jag har inte lust med det. men jaja nu måste jag faktiskt pallra mig dit. Förra veckan var jag ju inte där och veckan innan det var det ju lov. så har inte varit där på ett tag. vem vet, dem kanske saknar mig? haha skoja.
och ni som undrade vart mig heidi klum tisha var ifrån så var den från hemsidan queenpeach.com :)

Och vet ni vad det är för dag idag? Det är den 11. och det innebär 3 månader kvar tills ja är 18 :D:D och de innebär sommarlooov occccch massa skoj. fy vad jag längtar till sommaren. varma sommarkvällar är nog de bästa jag vet! så mysia. Igår hade jag på mig min skinnjacka och tänkte nu är de faktiskt snart vååår :D men så kom snöet idag, och de gjorde mig stort besviken på vädret. huuh så trött på den dumma snön.

En liten roli nyhet jag har är att jag tänkt tatuerna mig ungefär nästa månad. om planerna går igenom förstås. Tove kännde en tattuerare som jobbar som det, men också privat. så de är ju bra. Så då åker jag, Linn, Becka kanske Paff och Sandra dit till honom i Örebro och genomför det! beror på om Tove ska fylla i färg i sin.
Då hade jag tänkt mig ett sött litet hjärta antingen på handleden eller på sidan av foten. den blir nog snyggt. men ja kan verkligen inte bestämma mig på vilken av dom jag ska ha. hmmm tål att tänka på. och rädd kommer jag säkert också vara hhaha, men det lär ju gå på några sekunder att göra ett litet heart.

                                                                         Typ såhär hade jag tänkt mig.




men va tycker ni? handleden eller på foten? :)












passerade tisdan

så har tisdagen passerat förbi i ett svep. skoldagen gick snabbt. dagen gick snabbt! ja var hemma hos min mamma idag för att plugga ikapp. och de slutade med att jag somna i min säng och mamma satt och pluggade åt mig. haha komiskt, men bra. Jag var tydligen trött. Kunde ju inte somna inatt så ja tog väl igen den natten.
Jag förstår inte varför jag har så svårt att sova nu igen. Vissa veckor behöver jag bara lägga huvet på kudden så sover jag. Och vissa veckor kan jag ligga och vrida å vända mig i timmar innan jag somnar. ja undrar va de kan bero på..

Och ikväll var de menat att jag skulle umgås me paffs och kolla på rosings pogram, bara för de är så komsikt att det blir bra. så tänkte vi baka en kladdkaka till det. jag hade till och köpt kakao idag. Men neeej jag ska ju somna och vakna ipp klockan 10 över 9. dum dumma jag.
Hoppas hon kommer ikväll iaf.
och så betalade jag in heidi tishan idag också, hoppas på att den ska komma inom 7-10 dagar. skynda.

Nej nu ska jag glo runt på dem bloggar ja brukar kolla på och sedan kolla på desperete housewifes. ja hinner ju se halva avsnittet iaf. haha!
Hejdddå.

Vänskap

Jag har en vän. som betyder så mycket för mig. vi är lika på alla vis och tycker lika om nästan allt. Finns ingen som min paffs. hon finns alldid där när jag behöver henne. utan henne skulle jag nog inte känna mig hel.
Vi står allti på varandras sida. Våran vänskap kommer hålla livet ut. och vi kommer allti ha lika roligt och dela allt.
Ja vi delar nog verkligen allt med varandra.
Jag säger bara. Tur att jag har dig Paola. För det finns ingen som du. och ingen som oss.
Love U, I really DO.


Innan utgången på Power meet. 08. så jävla kul haha.
Minnen som ingen annans.


plugg&sockerkaka!

Imorrse hade jag lite sovmorgon. började klockan 10. Så ja gick upp relativt tidigt imorrse för å hinna med allt och så tänkte ja hinna lägga in en dagens outfitt och sånt. men jag han ju såklart inte det. desutom var sladden till min kamera helt borta också typiskt just.
Fast hitta den nu nere i vardagsrummet på bordet nyss :D haha. så kan det vara.
Och idag ska jag plugga. faktiskt. ska mest plugga lite natur. det är välbehövande. och hotell B också.de blir bra det.
och för att göra min dag lite roligare så har jag bakat en socker kaka! HAHA. ja har typ aldrig i hela mitt liv ställt mig och bakat för mig själv. men någon gång här i livet måste man väl ta och göra det också. synd bara att ja inte har någon att bjuda den på. hahah ensamt de lät då. haha men de är ju faktiskt min plugg dag idag. och pappsen kommer inte hem förän klockan 8 som vanlit.

Och här har ni min måndags klädsel. Det är typ gina tricot top to the toe här. förutom väskan som är kappahl då.



ha en bra dag :)

lite allmänt

ja sitter i min säng me Beck på slaget. Ja har nästan aldrig riktit fattat Beck filmerna. men de kan vara för jag inte koncentrerar mig. men ja försökte nu ikväll igen haha. det är ganska bra faktiskt.
och imon är det skola. suckkkyyy. gillar inte skolan förtillfället. ligger efter så mycke. och är slö.
men till skolan måste man ju. så snart blir det väl sovdags.
slutar feeeeeeeem.

och så äntliiiigen har jag fått tag i den snygga Heidi Klum t-shirten. det har faktiskt varit svårt att få tag i den. men nu så hoppas jag att den ska komma inom cirka två veckor.



the helg

då var det söndag. och de innebär väl iprincip med att helgen är över. tråkigt. helgen, de är de bästa ju.
igår var de ju förståssen lördag. och det blev jobbet -äta på restaurang me papps-hem för någon timmes vila- party!
Vi var på samma ställe som vi va i fredas.allti lika trevlit folk förstås. sen skulle vi vidare till krogen, var de ju tänkt. men vi kom inte in, tack vare att ja inte hade något pass för att bevisa att jag var 91. så det blev inget. desutom var de 23 gräns på lördagar på pluto, så de var ju mera kasst. men de kommer en annan gång. näst nästa helg var det tänkt tror jag. och då ska vi gå på en fredag, inte lördag haha. då är det 18.
men istället för krogen så blev det en öppenkrog pitchures (stavning?) minns faktiskt inte riktigt vad vi gjorde och så. men det var säkert jätte kul. sen blev de kebab-käk. och de skulle ja inte gjort. mådde skit dålit. så de blev att jag,sandra och alex åkte hem till honom och sov. och de andra drog vidare. så kan det gå.
Men nästa helg blir firning av Alex som fyller sinna 21. börjar bli gubbe jö. haha skoja :D men det blir rolit.
Fast imorrse lovade jag mig själv att aldrig mer dricka. fyfan va dålit jag mådde och så skulle man upp tidit och kila till jobbet. det var det värsta huu.
Så min helg har varit ganska fartfylld,kan ja säga. men de e gillart.
Fast nu känner jag mig lagom död och ska vila upp mig inför en ny vecka. och inge plugg har det blivit denna helg heller. ja som skulle bli dukti hehe.

Paola är hos mig. vi hämtade upp henne efter jag jobbat. ja tog me mig kinder-ägg, salta bilar och lite choklad till oss. kan det bli en bättre lörda? nänänä!
Så nu ska ja fortsätta med att göra just ingeting. skööönt. faktiskt.

hopppas ni har haft en bra helger också :) hejdddå.




Laruen från the hills. hon har alltid så sjukt snygga kläder. :D




















de blev en utgång iaf

Då var man hemma igen, efter jobbet då. Kännner mig lite trött haha.
Igår blev de ingen pluggis hemma kväll. typiskt. Nej det blev party iaf. och mina cider är slut. så de blir kris till ikväll. för ja tänkte inte på att köpa nya idag. huuu otur otur. Men ja får väl lösa de på något sätt om det går..
För planerna var ju faktiskt KROGEN :D Pluto blir det. Jag vet att jag bra är 17 år, men ibland har man allt bra tur va;D
Så de blir min första krogen runda om det blir så :) verklien as kul! har sett framimot krogen så länge haha. Undra va jag ska ha på mig.
Igår var det iaf fest på oxbacken. de mesta människorna var vi från Idre sen var de lite annat folk också. Riktitg kul var det. så tanken var att för festa på samma ställe igen. och sedan dra sig til krogen. ja vill ha cider.

Men nu måstej ag nog hoppa in i duschen. så hejdddå :D

(Y)

Då blev det tillslut inte en sådan där dum dag. som att vara hemma från skolan tex. Nej nu är det faktiskt slut me de där slö-heten.
Idag så gick vi iförsig bara till skolan till klockan 11. Sen blev de som vanligt högskolan-tripp på stan-sola. Mitt och Sandras vanliga fredags-göra. Efteråt blev de hem mot Becka sedan gick vi och gymma en snabbis. Blev inte så länge, typ 45 minuter (haha) men vi kännde oss duktiga som faktiskt gick dit. Becka har också kännnt sid död efter Idre veckan. Eller ja inte bara vi utan alla vi har gjort det. Men nu är ja pigger igen :D
Fast ikväll är det tjej kväll hemma hos Linn. Så jag vet inte om jag ska dra mig dit eller om jag bara ska ta en lugn kväll hemma, och försöka minska på min samlade hög av läxor och sådant strunt. de är faktiskt mer välbehövande än något annat just nu. för jag ligger en bra bit efter i skolan. och det måste tas igen. har aldrigk ännt mig så kass i skolan. jag är inte den som brukar ha dålia betyg. men nu är det så. och det ska ändras! när jag tar min student ska jag faktiskt gå ut med stolthet ;) hahahaha!
Men som sagt, får se hur jag gör av med min kväll.

Och lite som vanlit blev det shopping idag med Paola. Köpte min skin.jacka från H&M som jag gått och trånat på länge om jag ska köpa den eller inte. och min storlek har allti varit slut typ när ja väl haft pengar så har den funnits. Men nu jäklar fanns den och jag hade pengar. Så då fick den komma med mig hem. äntligen.
Sen blev det lite mer köpt, som ja tänkte ha på mig imorrn. För då blir det parteey :D!
Tänkte att jag visar den outfitten imorrn innan jag går på utgång :)

Här har vi iaf den MC-inspererade skin jackan .


skolan

Ja är duktig. jag sitter i datasalen i skolan och har hotell lektion. Vi ska ge bort en kryssning för 10000 kr till en vän som fyller år. Jag jobbar med Sandra. Självklart så ger vi ju inte bort kryssningarna på riktigt haha! om de endå vore så ;)
Tänkte sätta igång med det nu.
Och nyss så beställde jag lite grejer från H&M :D älskar deras skor. Så de blev två par skor, jeans jacka, väska och lite nagelfilar och sådant där nödvändit. fast de kommer inte förän i slutet av april. herregud.

Efter skolan blir det att äta på högskolan, på Sandras mammas jobb :) Sen solning och så gymmet tänkte jag mig.duktit.
Och så är det helg också, det gillar vi!
Ha en bra helg dårå. hejdddå.

wiiho :)

har nästan nyligen kommit hem från en försenad runda på stan med Paola. Hittade ett tröj fynd.
Jag och Paola vart utelåsta, för mina nycklar ligger i min jacka som ja glömde i Alex bil. Så glömde min pappa bort det. så istället gick jag och Paola till skultunas lilla tjorre (kiosk) och köpte de gammla hedliga Jenka tugumminen. så nu sitter jag här och tuggar på dom. och ja vi blev insläppta efter cirka en kvart. eftersom jag ringde och fick ett utbrott på pappa att han skulle skynda sig hem och låsa upp. hahah orka mig.
Men dom är faktiskt riktigt goda, bara det att dom tappar smaken efter någon minut bara.


Ett stycke outfitt..
T-shirt-Lindex
Fransväska-Kappahl
Chinos-Gina Tricot
Sandals-Din sko































Aja ha en bra kväller :D hejjddå.


new

my new smink-bag från make up store. ett litet fynd jag hitta. äntligen får de sminket jag använder platts som det ska (Y)




godmorgon

tidigt och inte på praktiken. ja de är just vad jag inte är. ja ringde och sjukanmälde mig idag.
Så nu har ja mycket fritid på mig idag igen på att göra ingeting. typist.. ja ångrar mig. men jag behöver ju faktiskt plugga. hm.. undrar om ja ska dra fram min höga bunt att papper som blir allt högre för varje dag som endast består av skol-arbeten. ja det är faktiskt sant, det har börjat blivit en hög av ogjorda arbeten och lärarna har börjat tjata om att ja aldrig lämnar in i tid. och det är ju inte så konstigt eftersom den där högen ligger där den ligger.
Men idag tänker jag försöka minska på den lite iaf (A).
Dagens planer blir nog att

  • "Bli frisk"
  • Åka in till stan med bankärenden
  • Hitta en ny outfitt till helgen
  • Städa mitt rum
  • PLUGGA!
  • sen kom jag inte på något mer vettit

Låter som en dag att minnas? not. men den låter iaf inte dålig. Men kan glädja mig med att det är helg imorrn och dååå händer de grejer :D tror jag :D hahah!

Och så kan jag ju tillägga att "somliga har flera hundra dagar kvar". ja det är just vad jag har. Idag är det 100-dagars festen för studenterna 09. Avensjuk? ja liiite.


juuuu

uuuuuuu. rastlös!! har knappt rört ett finger i dag. eller jo det har jag. men alltså jag har inte gjort något rolit eller så idag. och då blir jag rastlös och nu vill jag hitta på något. kanske lite sent för det nu men men.
Imorrn blir det iaf praktik, kanske gymma? får se, får se. Känner ingen lust alls för att gå till praktiken imorrn. vet inte varför. känns som att jag bara får städa  och städa.

Och så gjorde jag om min blogg idag också. Resultatet blev väl ganska bra tycker jag:) var trött på den gammla headern och den trista gråa bakgrunen. så de blev lite happyer. eller något hahah.
Och igår så prata ja och några av mina vänner om facebook. så då skaffade jag mig en sådan igår kväll. Jag fattar ju ingenting av det. men lyckades väl ladda upp ett par bilder iaf. mer än så orkar jag inte anstränga mig haha! får väl se hur välanvänt det blir då. har en kännsla av att den kommer bli bortglömd.

Nej imorrrn ska ja börja bli mer duktig och inte dålig. Träääna och träna och plugga och plugga mera. se hur länge de håålller hehe.

varje gång händer det samma sak. undra vad jag gör för fel.
och efter varje misslyckande, går tankarna till dig. och undrar när man ses igen och när du ska höra av dig.
det är som du bara vill ha mig där, bara för att du kan. och vet att jag alltid är där.
Jag vet. Jag vet att det är som det är. men slutar endå aldrig hoppas.
vad är det som håller kvar det.
jag kan ju säga att jag bryr mig kanppt längre. nästan ingeting. känner ingenting. men endå så finns det något som håller en liten tanke kvar åt dig. och jag vet, mycket väl att när den lilla tanken slocknat helt. kommer vi ses igen och så kommer du höra av dig.
du håller kvar det


update!

så i måndas var det en skolfri-dag för oss. så de blev fika på gränden och sedan vidare för en shopping och sol runda. Mot kvällningen blev det att jag,Bella,sandra och Erica gick till Dante och hanns vänner för lite guitar hero. De var nå band sak så de fanns både trummor och sån där man sjunger i.
Jag var på gittaren, Bella på bas , Erica trummor och Sandra sjöng. Ritkigt vakcert HAHAHA borde starta band. nooot.

Igår blev det ju första skoldagen efter lovet. var nästan trött hela dagen i skolan. sjukt att ja blivit så sliten efter Idre.
Sen åkte ja hem och umgicks me Paola hela dagen. vi tjocka verkligen choklad.. och så kollade vi på Rosing och hennes gubbar. sjukt pogram. ofta man hittar kärleken sådär liksom hahah, aa komiskt. Sen var de ny sesong av desperate houswifes, så de kollades också.

Sen idag då har jag varit dum igen. jag orkade inte gå upp imorrse så ja sov till 11. dissa skolan, var endå bara 2 lektioner. De var skönt. men ja måste sluta vara dålig nu haha.
Så idag har ja typ inte gjort så mycket alls. men tänkte att ja skulle dra mig till gymmet lite senare idag och göra något vettit denna vecka för engångs skull. Ikväll blir det nog att ta de lungt också. Jag och Paola har nämligen en High school musical 3 film som ligger och väntar på oss till ikväll ;) Det var något nytt på ICA-skultuna. hyra film för 25 kr. så då måste man ju testa ;) eftersom alla på ICA-skultuna verkade så stolta över det. komiskt.


 
idag kör vi på mittbena och mitt indian-inspererade hårband :D wiiii

månday

ja då var lovet slut. och skol dagarna börjar rulla på igen. typiskt.. och så orkade ja inte ta mig till skolan idag. inte sandra och Bella heller för den delen. så ska snart till dom och typ ta det lungt sen ska vi sola. sen vet jag inte vad som händer. skulle behöva gymma eftersom ja inte gjort det på hea lovet haha.
och imorrse åt ja en stor jävla frukost haha! ja åt mackor, ägg, hallonkräm m. mjölk och kiwi! riktit gott.
men nu är ja för mätt så ja orkar knappt ta mig ur soffan och slänga på mig kläder.

men ha en bra dag :D

vill baaack.

men nej. vad tomt det känns nu att vara hemma. och tråkigt. jag vill faktiskt tillbaka till Idre just nu. Saknar musiken,stugan och allt de komiska.
kolla runt i kameran och insåg att de flesta bilderna är suddiga eller inspelade vidiosar. som folk har råkat tryckt fel på haha.
Men en del blev det väl. får vänta till Sandra lagt in bilder istället sen :)


Erica och jag var på G !




jag helt lost haha

haha nej lägger som sagt in fler bilder från idre sen. Men riktit jävla kul var det och tillbaka vill man.

Idre-fjäll

Då så var man hemma igen då, från mina indre spenderade dagar.
Tog sig några timmar med bilen att komma hem.någon extra kanske för att vi åkte vid vasaloppet .
och de har verkligen varit jätte roliga dagar :D Som sagt så var vi ju 18 st i våran stuga. Som tur var, så var den ganska stor.Men shit vilket stök vi ställde till asså. 18 ungdomari ett hus -inte rent någonstans- men de hör till haha.
Men de var ju inte liiite å städa imorrse. hahaha.
men nu är man lite sliten och trött. tror nästan att ja tänker lägga mig tidigt.


de här va inte enns stäkit om man jämför me de värsta haha typiskt.

RSS 2.0