Fredags bilder

Lite bilder från fredags.



Så jävla ful bild hahahaha.



Har fler bilder, orkar inte lägga upp bara haha :)

Lite kort om helgens " to do"

Oj,oj oj. Helgen har varit fullt upp. Full rulle och allt vad man säger. rolig helg måste jag säga & vädret är och har varit på topp hela helgen. Hoppas det håller sig så också :)

Fredag: Det vart grillning hemma hos mig först:) Det blev jag, paola,Becka,linn,Sandra , Bella,Amme,Tomas,Alex,Jens tror jag det var. Ritkigt trevligt hade vi. Sen for vi vidaremot bjurhovda, vilket inte var så mycket people. Men det var trevligt endå ;) Fick för mig att jag skulle säga hej till Tove mitt i natten. Så då fick stackars Tomas följa med. Till slut hitta vi på varandra haha. Sen så drog jag, tomas och becka till sub way. För bella hade börjat jobba. Så vi hälsade på lite :) Sen drog vi hem till Becka runt 5 somnade jag.

Lördag: Vaknade klockan sex, mådde crap! Sov vidare, vakna klockan åtta. Dags att gå upp, och skynda fixa sig. För det var bara upp och jobba som gällde (Y). Kul. noot..
Efteråt så åkte jag hem fixa mig på nytt. Åkte hem till Tove, för en gångs skull :) Så jag, Tove & Daniel åkte till max och käka. Fast jag var duktig och beställde kyckling sallad. huh :D Sedan kände jag mig allt för trött eftersom jag bara sovit tre timmar natten innan. Så då skjusade Tove mig till högskolan. Så jag tog bussen tio i elva hemmåt. Där träffade jag på en Karin :) Hon följsade med mig hem. Vi satte oss på min bak-sida och pratade om allt mellan himmen och jorden , som man säger & kejde rökte upp Karins stackars cigg också. Somnade klockan tre. 

Idag:  Bara att gå upp halv nio. och jobba. Riktigt stressig dag, med folk som aldrig förr. hujhuj. Men bra gick det ju endå.
Så nu då. Har umgåts lite med brodern som varit här. Snart kommer mammi över. Känner att det ska bli en tidig kväll ikväll.



Haha blev lite sammanfattningar där. Men what to do. :)

Bara regn. .

De är bara regn, regn, regn idag. Började till och med hagla inne i stan. Uchur. Men imorgon hoppas jag på bättre väder för då blir det grillning at my place :) .

Idag i skolan var en ren plåga. Efter bild & form. Så var hotell inställd för vi skulle ha en föroläsning. Från klockan 10.nollnoll - 16.nollnoll. JÄTTE kul! .. NAAAT! Men vad ska man göra. Jag & vännerna blev så rastlösa så vi trode vi skulle dö. Men till slut var den ju slut.

Nu då. Sitter i mjukis kläderna och nyss tagit bort sminket. Funderar på att kolla på desperata hemma fruar. Har precis kollat klart fjärde sesongen. Äntligen kan jag börja på femte. Huhu.
Sen ska jag ringa paff, för henne har man inte hört av på länge känns det som :/ Jobbmänniska haha.

<--- dagens outfit.
Simpelt, orkade inte eftersom regnet bara dröpte ner. så de fick bli:
Jeans. tisha.




Fashion Against Aids - H&M

Idag köpte jag en Fashion Against Aids tisha från H&M, som kändisarna designat. 199 kronor gick den på varav 25% går till aids fonden. Riktigt braa!


Hallå & Godmorgon!

Vädret är molningt idag. Så förmodligen kommer de regna senare idag. Det är just typiskt. Det som hållt sig så fint nu ett tag.

Idag gick jag upp tok flr tidigt. Trode vi hade en grej som är imorgon. Men som sagt är det imorgon. Så drygt :P hoho.
Så kan det vara.

Idag blir det firning av min mamma som fyller år :) gammaltanten. < 3

Nu ska jag lacka om naglarna och förmodligen kila iväg till bussen.

<--- Outfit idag. Slängde ihop någon Enkelt & Bekvämt.
Silk leggings-H&M
Stickad väst-Gina Tricot

HA EN SUPER  D A G . Pöss.

Skol-time

Sitter i skolan. Har redan gjort & lämnat in mitt arbete i förväg. Så nothing to do. Sittar och klickar mig lite bland kläder och sådant. Men har tröttnat.

Idag är det en sådan där lång dag i skolan. Jag slutar inte förän halv fem, tack vara bild& form kursen. Jobbit..  Efteråt ska jag svnänge ner på H&M och köpa min dress. Sedan var det tänk att dra till gymmet med Beckur. Får se om det blir så. Vädret är ju på topp, skulle hellst vilja hinna sola innan det blir kväll.

Jag hitta massa roliga bilder i datorn. Här är vi HR-elever i 1:an. Då gick jag inte hotell inriktning, utan både hotell&resturang.

:)


Nu ska jag få veta svaret på mitt natur kunskap prov. Hej.

PS: fick 26/30 (Y)

Underbara dag

IDag, har varit den varmaste på länge. Och det har varit underbart att kunna sätta på sig andra skor, annat än sneakers som man haft på så länge.

Det började med en lektion i skolan, jag och Sandra var busiga och skolka oss bort från Idrotts lektionen och åkte ner på staden för att shoppa istället. Mycket bra gjort av oss, enligt mig måste jag säga. Hitta en jätte fin dress som ja kommer kunna ha på Fredag :) Kul, kul! Ett par skor och lite sånt roligt också. Får se om jag köper dem.
Efter våran shopping tur, mötte vi Becka och bestämde oss för att hämta en filt och lägga oss ute i solen och sola i vasa parken. Sen kom också en Paola & Linni så klarter!
Senare mot kvällningen skulle vi käka på Bill&Bob (tror jag) men de blev inte så eftersom jag var stort behov av tampongen. Och affären skulle strax stänga. haha komiskt.

Just nu då. Sitter här och funderar på vad jag ska hitta på. Kanske ta en tidig sov kväll. Kan ju behövas, eftersom jag knappt kunde sova inatt. Som ni kanske märkte i mitt titigare inlägg. Men jag somnade iaf till slut då haha.

Idag hade jag på mig mina skor från Bianco :)



Och min jeans jacka.
Linne med påfågel :) H&M.
Leggings.
Lace upp skor.













Jag & Sandra. Inväntar att bussen ska ta oss från skolan..

Sömnproblem juuuu

Kan inte sova, klockan närmar sig halv två. Så tänkte att jag skulle gå upp ur sängen och försöka med lite grönt te. Om det kan hjälpa. Tydligen inte.. Sitter här pigg fortfarande. Men what to do?

Imorgon. Måndag. Börjar tio. Tur att man har lite sovmorgon. De negativa är väl att jag slutar fem.. Skulle verkligen behöva den där sömnen..

Hemma igen

Nu är jag hemma, efter nattens bravader. Riktigt kul måste jag säga. Synd att man bara inte är arton ännu. Hade mer än järna följt med på skum party på konrad. Men istället blev det jag och Linn som inväntade till krogen stängde. Runt fyra somnade vi. Tog bussen hem imorrse. Han till och med shoppa på tio minuter. haha orka mig.

Nu när jag kommit hem så kom jag på. Att jag kommer vara ensam hemma från idag till måndag kväll. För fadern har åkt till norrlandet. Så kan de vara. Sova själv tänkter jag inte göra. Så antingen sover paola här, eller så får jag väl kila iväg till mamma. Men det kommer bli bra.

Ikväll då. Blir nog antingen att kila iväg till sirgurds någonting med Becks och Linni. eller en skön hemmakväll. Får se hur jag känner sen :) Tänker inte ha en hemmakväll för mig själv iaf.

Och idag fyller Becka år. G R AT T I S < 3

Snögging gammal bild på mig&Beckus

Heeeey =)

HÖHÖ. sitter hemma hos Becka fortfarande. Alla är på krogen förutom jag och Linn som inte fyllt arton ännu. Jag får vänta nu tills jag fylfller  år :) kommer bli aaaas multi duper bra. Förutom att jag fyller påa avslutningen :)
Nu ska jag och linnii kolla tv i en halv timme. sen börja suppppa igen och dra vidare :D


HA EN ROLIG KVÄLLLL :D:D

Nu drar jag

Ska hemåt till Becka som fyller sinna 18 år( imorgon) Men ferren är idag :) Inväntar bara att mina x-cider ska anlända.
PUSSSSS.


Ikväll har jag på mig:
Kavajus-ginatricot
Dragkejda leggings-Bik bok
Tunika-H&M
Skor-Din sko

Ha en bra kväller.






bio

Nu så är torsdagen passerad. & jag är trött. Jobbade idag, sen när jag kom hem, gjorde jag sådana dära nödvändiga saker som städa rummet & tvätta kläder. Mot kvällern blev det bio :) Riktigt mösit. Måste säga att man blir seg av att vara på bio. Så nu ska jag stänga av dum burken och sova. För i sängen ligger jag redan med lap-topen på magen.
GODNATT

Second-hand

En sak jag försökt, men aldrig lyckas med. kommer aldrig göra, och inte förstå mig på dem som hittar i second hand affärer. Jag tycker det känns lite B, att gå å köpa andras gammla kläder, som dem har använt. nej
Men idag så gav jag och Becka de ett försök faktiskt. Tror du vi fynda något? Nej. Men att försöka är ju alltid något :)

Nu har vi äntligen fått ledigt i fyra dagar. Skönt det känns. Fast jag jobbar imorgon. Tidigt, men det gör inte mig något!
Sen på fredag fyller Becka 18. Så då blir det firning åt hennes vägnar huhu :D 


Har kommit på att jag & mina vänner använder oss bara av converse skor. Ser nog lite komiskt ut. ( Förutom Sandra hahah)






Ser man på . .

Nu är det inte långt kvar till sommarns lovet :) Skola imorgon, ledig torsdag fredag. Känns så skönt att få tvåan avklarad inom snar framtid. Jag har klarat av mer än hälvten av skol tiden.



Idag hämtade jag ut biljetterna till Britneys konsert, jag och Paola ska på. På vägen till ticnet började de ösa ner regn. Så gissa om jag har sliskat hår?  Så här såg de ut i västerås, när vi lämnade ticnet. När man kom ut till skultuna var det skinande sol.

HEJ Blogg

Imorrse hade jag inte alls lust att kila iväg till bussen, och hamna i skolan. Dels för regnet var på G. Desutom min olycka i huvudet har blivit värre, eller iaf ser värre ut. Helt blå lila runt hela ögat nu. Inte kul! Men men lite smink försvann det värsta... men endå.
Till skolan kom jag iaf. Slutade tidigare. Har mest varit massa betyg prat tycker jag.

Nu så sitter jag här hemma, redo för att fortsätta med pluggandet. Sucko. Naturvetenskaps prov imorgon. Så lär väl sätta igång nu.

En outfit tänkte jag slänga ut också.



H&M - Nörd som jag är, så förstår ni nog att min lilla volang klänning kommer därifrån. Ni kanske till och med har sett den.

Otursdrabbade jag

Igår. Jag och Paola va hemma hos henne fixade oss, drog in till skultuna där bella skulle skjusa in oss till Karin, på vallby. Och då hände det :P Jag sprang i mina klackskor, något gick ssnett och jag föll rakt ner med huvudet i asfallten. Så det hamnade blod överallt. Jag blev chockad och paola hjälpte mig upp på benen. Pappa ringde någon akutsak. Så det blev doktorn på min fredag kväll. Sånt här händer väl bara mig? Typiskt mig iaf. Paola var vid min sida iaf :) Alltid vid min sida, utan dig hade jag varit ingenting.

Så på vägen hem fick jag tröst äta donken. Ritkgit gott var det. Sen var de väl bara å ligga och kola på film, med min dunkande skalle.
Sen vid tolv tiden kom en orolig mamma över iklädd cow boy kläder. Hon hade vart på en utkländnings fest. Hon är bra roli hon haha.

Imorrse fick jag tvinga upp mig ur sängen, eftersom jag jobbade idag. Huvudet dunkar fortfarande lite. Men jaja. Jag vet inte hur det blir ikväll. Om jag ska åka till Maddes 19 års fest, eller inte. Jag menar, mitt ansikte är inte det vackraste, även fast jag sminkat över det värsta. Och en stor tejp bit vid ögonbrynet gör det ju inte bättre. Nej blir nog att stanna hemma. Men det är så boring. Får se.

Nu ska jag iaf käka mat.

Vet inte om jag vågar lägga ut den här, men jaja :) Jag med min panna.
Ser inte så illa ut endå faktiskt :) Fast nu har jag sminkat över allt blått. Utan smink är disaster. desutom har ögat blivit mindre jämfört med det andra.

MEN så kan det gå.









Halllo

Helt hopplöst. Paola fick mig att börja kolla på slagerfestval skit. Går det på vardagar? Tydligen. Och jag fick mig en favorit. Snyggo-Norge. Hihi!Och han kom vidare. Orka mig..

Idag i skolan så var jag där i en kvart. Var ju som sagt bara buffert dag. Provet gick helt okej, hoppas jag. Efteråt drog jag och fika me Sandra och Bella på stugilugan. Mot eftermiddagen blev det skultunas. Vi tryckte i oss massa pommes (Y) gött måste jag säga. Onyttig hela veckan. Men gymmat har jag ju gjort också, så det jämnar ut sig ;)

Imorgon blir det födelseförparty hos Karin.
Nu ska jag sova ut. Gonatter.

Godmorgon

Sovmorgon igen. Och nu har jag en hel timma över på att göra.. ingenting :) Men frukost ska jag nog ordna mig snart.

Idag ser jag utsåhär. Tog en av pappas skjortor med mitt gina bälte, och vipps så fick det bli min torsdags outfit.
Har också flätat luggen till en liten fläta :)

Så måste jag passa på att säga GRATTIS till Karin som fyller sina arton nu :)



BaraSåNiVet.

Hehe, nej nu har jag skaffat bdb igen. Sa ju att jag skulle görat :) Så svårt att hålla koll på mina små vänner vad dom har för sig, om man inte har en.
sara-wikman , heter den. japp!

Pluggandet har jag gett upp. de förstod jag också att jag skulle göra. Känner mig för väl ;).
Imorrn är det buffert dag so mden kallar sig. Det betyder att det itne är någon skola. Bara en sådan dag för dom som har missat en del prov. Jag ska dit och fixa mitt alkoholhanterings prov, osm jag inte gjort ännu :) kommer nog gå okej. Hoppas jag. Brukar itne vara allt för svåra prov.

PizzaEGött !

Imorrse herregud vilken sovmorgon. Började ju klockan tolv. Sov til nio. Sov hos mamma. Cykla från mamma till pappa. Inget vatten hemma hos pappa för att de installerade massa skit hemma. Cykla tillbaka till mamma. Duscha. Cykla tillbaka till pappa igen och sminka och fixa. Sluta med att jag fick springa till bussen. Jag som trode jag skulle få en lung och skön sovmorgon. ICKE SA NICKE!!

Idag åt jag&minbäesta vän en pizza drypande i massa fett och bananer. Riktigt gott måste jag säga :)



Aa vet, ser lite arg ut, men den typiska pizzan ville ju inte som jag ville haha :D
Nu åter till de tråkiga pluggandet. Provi morrn!

HemskDag

Ja jag började halv nio och slutade halv fem. Låter inte det lagom hemskt i era öron? joo. Så nu är jag så trött på skolan. Vill bara ha sommarlovet här och nu haha. Inte blir det bättre av att jag har prov iöver morgon. som jag kan nada av.
Desutom spöregnar det. hur ksaj ag nu kunna gå ut ? Blir nog bättre.

Imorrn börjar jag klockan 12 och slutar 1. Vi ska bara kolla på en film . haah!
Hedå

Tänker

Tänk att någon som betydde så mycket förut, kan betyda så lite nu.

Tänkte att jag kunde köra ut en outfit, när jag endå är mitt i pluggandet. för det är så BORING.


Hehe jorå.

Snöggt linne - H&M
Kofta - Ginan
Klocka - gyldfynd
Skor-converse
enkla leggings bara

Plugga klart sista nuråå, sen sova :) Pös.

SuperBra . .

Ska skriva en stor uppsats om en 18-årings födelsedags fest. Bella ksa göra rikemans fest, och jag fatti-fest. Imorrn ska det vara klart. Annars blir det IG på hela kursen. Det kommer gå bra :) not.. kommer aldrig hinna. Bara ladda upp med äckligt kaffe och en påse godis och köra som tusan! På torsdag är det ett prov. Har itne pluggat någonting. Kommer det gå bra? Den som överlever får se. Om jag överlever vill säga :) hehe..

Imorrse var jag hemma första lektionen, bara för att få biljetter till Brintey konserten. Det var värt. Sen blev det utvecklingssamtal. Hatar birgitta. huuuuu dööö .. TYP! så segare människa finns ju ej :) Men jaja så blev det. Och betygen är som sagt inte på topp. Får försöka fixa ihop det hära. Måste ta tag i dem här sista veckorna nu. Faktiskti nte långt kvar till sommarlov, så lite kämpa får jag lov med :)
Sluta tidigare från sista lektionen, drog hem till Becka en snabbis och åt mackor, för vi häll på att dö av hunger. Gymma sen. faktiskt. Längesedan måste jag säga. Måste ta tag i det också. Orka låta föräldrarna paya massa pengar i månaden, för något jag inte enns håller på med. Ändring på mig.

NU måste jag fortsätta med pluggandet. tyväärr.. Hej. !


Globen nästa !

GLOOOBEN NÄSTA ! 13 juli i globen klockan klockan 19.30 så befinner jag mig på Britney Spears konsert! Stod i kö idag, och tillslut fick vi våra biljetter. Dyra, men kommer vara värda varenda liten krona :) Förväntningarna är som sagt skyhöga och det kommer tveklöst att bli en upplevelse..


Allmänt ja

Min katt är bara för sötig.


PUSS!

eriopäökjhbcbnm.

hej. jag. måste.plugga. men. vill. inte.

Ja så är det. nu sådär när sommarlovet är på g. Så är den tusentals saker som ksa göras. Jag har massa omprov jag inte hinner med. Matte a som jag fick IG på ska göras två prov. Alkoholhantering omprov. Livsmedelskunskap omprov. Och massa inlämings uppgifter och crap. Men istället så sitter jag här och läser alla era bloggar.
Imorrse hjälpte jag mamma attt inhandla lite blommor. Sen började vi rota runt i trädgården och så fint det b l e v !

Men nu måste jag allvarligt talat, ta i tu med svenskan. Ge mig helg :D haha (jag vet det är söndag).
Hej,hej.

Hejj

Lördag. Helg och jag är ledig. Skönt det var att sova till klockan elva imorrse. huhu :) Vädret är på topp också! Hoppas det håller i sig.
Idag var vi på jakt efter en ny soffa till mitt rum. Hittade en jätte fin på ikea. Så förhoppningsvis så får den följa med hem någon dag haha. Slinka in på Hällas H&M gjorde jag också. Och det fanns en del kläder där, som inte finns inne i centrums H&M. Fyndade iaf en jätte söt sak med volanger. Kanske blir premiär för den nästa helg då :) För på fredag så ska jag slinka in till Karin som fyllt 18 år. På lördag så blir det fest hos Madde :) Riktigt kul.

Ikväll blir det förmodligen ut och äta med moder:) Saknat henne faktiskt. Får se vad som händer och sker helt enkelt.
Igårkväll skulle jag egentligen dragit till en fest på hammarby. Men det kändes så långt dit och regnet öste ner. Så Paola och jag bestämde oss för att ta det ganska så lungt igår. Och trevligt kan ju det vara ibland också :)

<--Dagens outfit.

Men ha en fin helg :) Pöss.

Rundvandring

usch vad är det för väder Sverige har införskaffat sig nudå? Känns riktigt tråkigt att gå upp på morgonen för att man vet att håret kommer ligga som slickat på huvudet 10 sekunder senare. Och kläderna blir blöta. Inte kul!

Idag iskolan så hade vi bara hotell lektioner heeeela dagen. Förut bild och form på morgonen. Hatar långa skol dagar. Dom är så sucky.. Men idag var den faktiskt rolig haha. Skulle ha rundvandring i sköna böna Västerås. För en del av oss i klassen ska visa runt vad Västerås har att erbjuda höhö. Och det gick bra. Vi hamna i västerås slott och fick massa chips och godis av dem som jobbar där. Ritkigt trevliga människor måste jag säga.

Men nu känner jag mig lite trött. Men har bestämt mig för att idag ska det bli en pluggdag! Har nämligen aldrig haft så mycket plugg som ska vara inne, nu innan sommarlovet.
Så lika bra att sätta igång antar jag.

C som i Cirkus

HAHAHA. Ett ord för denna kväll är KOMISKT!! De va så jävla kul med cirkus så ni anar inte ;) Jag, Bella och Paola blev det som for iväg. Och dom var jätte duktiga. Ibland blev man skit nervös att något skulle gå fel.
Men det roligaste var nog efteråt! Vi ville träffa clownerna och dom när cirkusen var slut. Så vi sprang till deras små söta husvagnar och börja snacka. Fast dom prata inte svenska. Bara vissa. S ådet var ltie svårt att kominusera med dom höhö. KUL! Sen ville dom bjuda iväg oss på middag och så ville dom supa med oss. riktigt komiska :P CLowner är fan clowner i verkligheten också.

Här kommer lite bilder frän kvällern :) Cirkus det ska det bli igen fan.

Här är när vi stod i kön för att få komma in :)

Sockervadd är ju ett måste på cirkus såklart!

Vi taggade för SHOW:D

Showtime. Ser inte så bra men men :)

Så jävla kuuul hahaha.

Vi och herr clown och en crikus pojke som bjössa på cigg hehe

höhö Bella fick testa Clown näsan. Sen fick de inte bli mer bilder än så :) men komiskt var det. Alla cirkus människor gillade oss tror jag. För efter ett tag kom det massvis haha! Paola snacka spanska så hon hade de ltie lättare med vissa personer.
Men men så är det :D

I want more form you, from the moment I meet you

Jo sovmorgonen är bra härlig :) Har hunnit med att äta en god frukost på ballekongen med Paola. Och fixat och donat. Och dammsugit mitt rum! herregud vad aktivt altså ;) Men om sisådär en halvtimma ska jag dra mig vidare mot bussen.
Och idag så ska jag och Paola göra en sketans rolig grej som börjar på C :D hahah. Det kommer bli roligt och lite barnsligt. Men såna är ju vi ju ;)

Idag använder jag en fin tunika från H&M till det har jag mina nya converse skor:)


I just can´t resist you!

Måste bara slänga in en super bra låt. som går om och om i mitt rum just nu :D

Slappooutfit

Igår såg jag ut såhär, för vädret humör var dåligt :D Riktigt bekvämt måste jag säga :)

(Y)

Rainy day

Internet har varit nedstängt ikväll. För det hände något med com hems nätverk eller något sånt crap! Men nu funkar det visst igen:)
Dagen har varit bra, med dåligt väder:) Fast jävlit fint var det när solen började skina och regnbågen dök upp bland de gråa molnen. När jag var liten, då trode jag verkligen att det fanns en skatt vid regnbågens slut. Så jag bestämde mig en dag för att gå ut och leta. tänk så tokiga idér man hade när man var liten. Fast fantasin flöda. haha saknar ibland att vara liten och tro på allt man hörde :Phaha.

Idag blev det stadsvandring. Men Tove & hennes moder. Längesen man träffa Tove, så de va trevligt faktiskt. Hitta mycket fina saker i student-väg :) MQ hade många fina klänningar faktiskt.
Sen hitta lite til mig själv också. Köpte nya converse skor, likadana som jag redan har. hehe. Bara för att ja vill att mina ska se nyare ut och att dom jag hade var väldigt stora. Så nu fick jag rätt storlek till slut :) Sen blev de lite nödväniga koftor och en stickad väst på rea :D höh fynd.
Och idag har jag och Paola tjockad, må ni tro. Chips, popcorn, godis och kakor. Och så en bra film på det. Ritkigt skönt faktiskt. När man hörde regnet smattrandes på rutorna.

Fick höra en dålig nyhet igår också, var att brodern & Stina inte är tillsamans längre.. Så Stina ska flytta själv till lägenheten dom köpte tillsamans nyligen. och Broder flyttar antagligen hem igen i någon månad eller så. Det känns faktiskt ritkigt crapy.. För ja gillade Stina så mycket :P Men allt håller väl inte förevigt I guess.

Men till något lite bättre iaf. Inställd lektion imorgon. Börjar typ 10 i 12 :) slutar väl runt ett eller något. Skönt juu :)Så sova sova imorgon. Kanske ska försöka plugga lite innan endå. För de känns som 100 saker ska in nu innan skolan slutar för denna termin. Bara att kämpa på :P
Jaja nu ska jag kolla på desperate housewives. Chaooo.

en Tisdag

Idag är det bara föreläsning i skolan i 100 år. Orkar jag palla mig ända till Vallby, från Skultuna för en sådan. Nej. hehe. Dålig jag är. Istället åker jag in till staden och ska vara shopping hjälp åt Tove :) Det blir student saker för hela slanten hihi :D Kul.
Jag vill ta studenten nästa år, men jag vill inte sluta skolan.. haha ja är komisk I knöw. Men man ska ta en dag i taget. Den studen kommer när den kommer.

Och kasst väder är det idag också.. Jag och Paola skulle gå och handla goda bröd till frukost. Men håret blev helt ner sliskat av allt blött regn. Så idag blir det en tjock tröja och leggings :) skönt.
Nu skaj ag dra till bussen snart


Skolstart & H&M fynd

Men buhuhu! Idag i skolan så blev mina alldeles nya chinos förstörda :'/ de var typ bläck fläckar på dem. Tyyyyyyyypiskt :( Jaja så kan det vara. Fick trösta mig med att shoppa :) Shoppa halva H&M fan :) haha! Hade kommit in lite news, så fick det bli. Sen kom min klänning hem i postlådan idag! Den var tyvärr lite lång, men mammi kanske kan fixa! Får se om den åker tillbaka eller om det blir att sy om den litegranna.

Så Slutdade jag runt halv 4 idag i skolan. Kändes faktiskt bra att komma tillbaka, efter praktik. Nu är det bara lite mindre än 6 veckor att kämpa sig igenom, sen är det sommarlov. Nästa år tar jag studenten. då är det min tur. Vet inte om jag vill det, och börjar redan ha ångest för det. Haha, vill inte bli en arbetslös sådan där hemma sittare. Uscho..

Nåja, efter stadens göra, köpte jag och Paola en stor drypande fet pizza med banan och ananas! Riktigt gott! sen nu sitter jag här :)
Och jag längtar till helgerna som kommer :D Varje helg kommer typ någon fylla år eller bara allmänt parta.

Här är en outfit idag :)




Och äntligen fick jag mina efterlängtade kil-klackar från H&M!
Har väntat länge på 37:an. Och idag stod dom där. Blev så happy :) ♥

Nu ska jag ta ett varmt bad tror jag faktiskt .

Jag & min kissekatt

Jag & min kissemiss var ute och fotade lite härom dagen, i det super fina vår vädret :)

Imorgon är det dags för skolan igen. Känns så konstigt att börja den. Vet inte varför. Men känns som jag inte varit i skolan på flera månader. Men det var ju bara typ två veckor sedan?
Minns inte enns vilken tid jag börjar juu!

Nej nu ska jag nog kila iväg till min mor och få igång pluggandet!
sen blir den nog att lägga sig tidigt idag. För jag är trötttttt.


Ännu en brand!

Jahapp lite lagom sjukt. Två bränder på en vecka. Då måste det väl vara nå tecken på något. höh.. Nej men det var faktiskt så att inatt vid 4 tiden så var det någon som tände på ett dagis (tror jag) På Bäckby centrum. Altså inärheten av mitt jobb. Så det lukta gammal grill över hela centrum plus i våran butik. Jätte trevligt. noot! Orka lägga bränder på ett dagis. Vad har man då för liv liksom? Jaja, vissa är ju lite konstiga.
Så alla idag på jobbet snacka om branden, så nu är jag trött på bränder! Hela huset var iprincip borta, och så var det bara svart.

Jaja lite roligare saker nudå :) Igår blev det lögarängen. Riktigt trevligt blev det :) Inte ett dugg kallt heller. För vi lyckades sno till oss en tjusig brasa :D(Y)

Det här hade jag på mig idag, enkel skön söndags outfit :)

Men nu ska jag städa upp rummet, så det blir riktigt rent och snyggt. Ligger kläder över hela sängen. Söndagar, det är min städ & plugg dag det!









Skogsbranden

Happ nu är dagarna helt fuckade för mig. Det är lördag, men min hjärna tror jämt att det är söndag! Bara för det var ledigt och så i fredags. Jaja så kan det vara faktiskt. Jobba idag. Snart kommer Paola hit och det blir vattenmelon och glass, och en promenad i det fina vädret. Ikväll så blir det förhoppningsvis grillning på löga me massvis med folk :) Trevligt.

Igår då var det fredag, och jag var ledig en hel dag! Så skönt. Så jag sov ut sen blev det hem tíll Paola. Där det brann i skogen ! Typ 100 meter från hennes hus, inne i skogen. Ingen vet heller hur branden startades. Det hade tydligen brunnit som tusan, ända upp i trädkronorna. Så när jag och paola gick dit, efter brandmännen tagit bort elden. Så var det svart överallt! Helt sjukt mycket hade det brunnit!
Men efter brandmännen gjort sitt ,så bjöds dem på Paolas kladdkaka och kaffe! Coolt ;)
På kvällnigen så blev det lite chill drikande och pratande i skultuna me nåra vänner. Trevligt!



Fick låna branhjälmarna också :D haha typiskt oss :) Och en god smoothie på det ;D

Valborg!

Valborgen var igår. Blev inte som jag tänkt mig precis.Började med praktiken på dagen förstås. Sista dagen och allt.
Den va lite rolig faktiskt, eftersom chefen inte var där så börja alla flumma runt! Jag och Helena sprang iväg hela tiden och gjorde saker som inte hörde jobbet till enns. Min praktik är ju i stadshuset. Så där finns en jätte hög byggnad. Den sprang vi upp i och kolla på den jätte fina utsikten över hela Västerås. Sen fanns de en liten platta man kunde gå ut på. Läskigt var det. Men jävligt fint, och högt :O!Tur att klockorna inte började ringa, då hade vi inte haft någon hörsel kvar.
Eftersom jag slutade där så fick jag med mig en påse fullt med gott godis och bröd haha.
Nästa vecka börjar skolan igen då!

Mot lite senare på dagen var det dags för fixet. tog mig 100 år att bli klar. Till slut så drog vi iväg med bussen. Först hamnade vi på en för fest, os mvi inte skulle tänkt oss. De va trevligt de :) Sen drog vi oss vidare mot Alex som hade lite fest. Grillningen hann vi förstås inte med. Men efter tag så märkte vi att festen var total dead. Så jag och alla andra ville dra vidare. Men alla skulle till olika plattser. Till slut, sluta det med att jag, Paola och Linn åkte hem. Fick skjus in till stan av hennes moder. Sen buss. Men så kan det vara! Mina valbrog har faktiskt alltid slutad antingen i katastrof eller helt deady. Så Valborg är inget jag borde räkna med längre hahaha!

Nu ska jag dra mig mot ICA och se hur det går för Paola att jobba. hon började klockan sex imorrse. Skulle aldrig pallat! Ska köpa mig nya vecko revyn. Bara för Kenza är me :D haha ja är då bra roli.

Det här hade jag på mig på valborg. Mer kort hann det inte bli än så!


Och det är Linne från H&M
Kortärmad kavaj H&M
Leggings Bik Bok
 Espadrillos H&M
Rikti H&M outfit så att säga :)

RSS 2.0