rubrik


Hallådär!

Helgen har varit super :) Hänt lite allt möjligt har bland annat fått sett en riktigt strippa haha? Nej men berättar mer sen. Jag har nämligen glömt mobil laddaren till min ajphone hos Linn! Så kan inte lägga in de få bilder jag har.. Och kameran hittar jag inte laddaren till? Men jaja.

Jag är sjukt trött just nu har inte varit många timmars sömn denna helg. Tackade fan nej till jobb idag, då är det illa! Men börja 7 på morgonen och varit och festat dagen innan låter ju faktiskt inte så lockande eller..
Men bio blev det iaf jag och linn fick för oss att kolla på "min låtsas fru" och bio popcorn är ju faktiskt gott! 
Imorgon blir de fixa naglarna och färga håret. Hur skönt som helst om ja får säga det själv hehe!
Néj nu ska jag lägga mig i sängen och sova, ska ju som sagt upp imorgon. Natti :)

            
Våran middag i fredags :) haha


22 Februari


Kom nästan precis innanför dörren och är så kall att jag har svårt att trycka rätt på tangenterna haha. Fy va de skulle sitta fint me vår nu..

Idag har de väl inte varit världens tur dag för mig kanske! Jag vaknade av att mobilen ringde. Maxi som behövde hjälp. Så jag stress äter frukost, duschar på rekord tid, sminkar mig på rekord tid och väljer kläder på rekord tid ! Springer till bussen och jaa där händer det roliga.. Den går inte igång ? Han försöker i 10 minuter, alla på bussen börjar sucka och kolla på klockan. En kille i närheten av mig var typ arg ? haha.. Men sen ringde han någon från västerås som skulle komma och laga den.. & det tog sin lilla tid för dom att komma eftersom dom skulle köra ut till Skultuna. Sååå aaa efter nästan 40 min åker bussen! Sen när ja ska gå den lilla biten till jobbet på erikslund var jag helt inne i att skriva ett SMS och hörlurar hade jag i på högsta volym så jag märker inte att en moppe är några cm ifrån att köra på mig haha, gubben på var fett arg :)  
Jobbet gick galant iaf och jag lyckades bara komma en halvtimma sent. Efter jobbet drog jag till Linns jobb och chillade.

När jag kom hem så stog den här innanför dörren i hallen. Det var från farmor, i alla hjärtans dag present.. ååå får ångest för att jag inte kunde följa med dit idag.. Jag har inte varit där sen före jul... Måste gå dit snart.


Ge mig sommar


Har träningsverk. av vad får jag fråga? De kan inte vara normalt haha..
Iallafall så har jag varit ledig idag.. Umgåts med Linni, shoppat mig en ny jacka och fixat en räkning på banken. Vi fikade och pratade strunt. De gjorde killarna på fiket också, linn du fattar va jag menar :O haha.
Jag tror aldrig jag längtat så mycket efter en lön som jag gör nu. 4 dagar kvaaaar..
Sen har jag klippt mig idag också faktiskt, städat mitt rum grundligt och aaa det var väl den dagen haha :P


Jag saknar sommaren. Önskar verkligen det var sommar nu ! Galna sommarkvällar är bäst haha :)
Här har vi en allmän från i sommras på mig, Johan & saknade Bella!


Tror de är på fordonsföreningen ?

Utgång igår


Blev en utgång igår! Förfestade hemma hos Becka och Kim :) De har ju nyss flyttat dit, de va jätte fint :) Vi drack massa vin, och spelade ett "förfest spel" fyfan va komiskt de var. tex jag hamnade på en ruta och så skulle man ta av ett klädesplagg och ge den till en annan spelare så alex fick sätta på sig min lilla kavaj, gissa om den blev uttöjd sen? Hahaha jag förlora hela skiten så jag sjöng "du gamla du fria" högt på ballkongen fast jag inte kunde låten så de blev ju inte så bra haha! Minns inte riktigt vilken tid vi åkte ner till krogen men skulle gissa på halv ett. Där va pao,alex och dom också :) & jag har lite ångest idag från igår för jag vet att det blev lite för mycket igår och har fetaste minnesluckorna från krogen? Jag har också ett stort fint blåmärke prytt på mitt lår..
När krogen stängde så fick jag och Alex skjuts av Davdis mamma hem till Alex, hur snällt? Mitt ute i skogen liksom haha. Och idag har jag seriöst varit helt död! Vi somnade ju halv 6, sen vaknade typ 10? Så jag har sovit bort hela dagen idag typ. Smart, kommer verkligen kunna sova inatt?
Nej nu ska jag kila, baaajbaj!


.


Ääälskar att ja hittade kjolen jag letat efter i månader ! Den bara hängde där mitt framför ögonen på mig och endast en kvar och de var nästan min storlek. Men skiter i att den är lite stor jag var tvungen att köpa den !
  

17 Februari


Hejhurrini!

De sjukt, ja har aldrig varit ledig så mycket som ja varit dom här senaste två veckorna! Så jag ringde tillbaka till mitt gamla jobb och ja fick komma tillbaka och jobba luncher ibland :) Skönt! Klarar inte av att vara ledig mera. Så maxi får allt ge mig lite fler tider tycker jag?

Igår åkte ja ner på stan för Becka skulle tatuera sig, ingen liten sak on gjorde ! De tog 7 timmar eller va det var och hon gjorde allt på en sittning! Sjuukt att hon orkar?! Hon led lagom bra iaf! Sen gick Linni och ja runt på staden hon shoppa som en dåre och jag fick drägga på, eftersom ja fortfarande är sjukt fattig. Längtar till lönen som kommmer snart !! Sen kom Pao också vi åkte hem sen kom Alex&Emil också :)
Idag så gjorde ja och pao ärenden på staden och sen hem och åt morötter me dipp och kollade på vårat favorit program ;) Haha!
Imorgon blir det en lång jävla dag börjar 9.00 och slutar 21.30 så får väl se vad som händer efteråt :) hihi.
Lördag blir de förmodligen utgång? Jaa de var väl typ de jag hade att säga haha.


Puss på er <3

H&M


Fick hem ett paket från H&M idag! Ett par jeans till kanpanjopris! 99 kr? Så hade inga stora förväntningar på dom. Men sen när ja testade dom idag var dom ju super snygga! Super bra satt dom ju, ska leta fram slip papper och slita dom lite under fickorna där framme då kommer dom bli perfeckta ! haha



kuvertväska och en topp som är roligt mönstrad

UPDATE !


Nu ska ja göra en lite uppdatering här !! :)

Om min helg.
Fredags så jobbade jag till 21.00, drog sedan hem till Linni och drack vin+hallon :) Vi satt och snacka och blev flummigare och flummigare.. Så typist oss! Tog bussan ner till Tabban en stund sen donkan där vi träffa Bellan!
igår jobbade jag till 15.00 sen kom a hem till mig, gjorde de värsta man göra och kollade på paramore aktivitet hehe.. asså efter 1an kunde ja inte leva normalt liv.. och självklart kan jag inte låta bli att kolla på 2an? Jag får fan skylla mig själv ! Sluta med att Kajsa fick hämta mig lite över 2 på natten för jag var ensam hemma. a fick fel på bilen (haha) så den kvällen slutade ju faktiskt lite komiskt?

Vart ledig idag :D Hur skönt? Umgåts med Pao <3 :D Vi kollade på salt filmen, fattade väl sådär! Helt okej var den väl! sen tjockade vi choklad och popcorn hahaha!

Kommer väl aldrig kunna somna ikväll för den där jävla filmen.. Hmm vill inte sova själv inatt :(




-


Hej!

Jag har tröttnat på att blogga just nu så ni kommer nog inte få några updates på ett tag!
Jag kanske gör ett inlägg då & då, slutar helt eller bloggar som förut.. Jag vet inte, men det visar sig :)


HA de bäääst ♥

RSS 2.0