30 gusti

Hej :-) kom precis hem efter att jobbat 12-22.15 jag är galet trött , inte vart ledig på ett bra tag och det börjar kännas. Jag ligger och lyssnar på coldplay. Det gör jag jämt när jag inte känner mig nå glad. Alltid gjort det! Nej sova snart en jobb dag väntar igen. Chiao

Höst?!


Och så dumpa H&M´s höst katalog ner i postlådan..
De kändes inte okej, fast dock väldigt kul att kolla innehållet :)
Men de kan ju inte vara slut på sommaren än, måste minst vara en månad kvar iaf??CamWow!


Haha asså ajphone blir man ju helt besatt av. Alla roliga apps.
Har laddat ner en ny app som heter "camwow"den är ju så rolig så man dör av skratt.

Här är nåra bilder vi tog, och dom värsta vågar jag verkligen inte visa.. HAHA!

LINNPINN 20 ÅÅÅR!


Min lilla babe fyllde sinna 20 tillslut;) HAha hon fick lite glass tårta och firande! däremot glömde jag ge henne min present jag köpte. Hon får den sen helt enkelt hihi :) !
Komiskt de va 3dje gången den här sommaren jag festat. Förra sommaren var de tre gånger på en vecka... Typ ?
Helt stört, men aaaaaahhh..


piggolino shottar, nya favoriten va!:D

25 JuLi


Heeeej hallå!
Ja jag bor fortfarande på jobbet.. hehe :) Längtar till den lönEXPRESSEN ;) Fast dom pengarna kommer förmodligen jag inte kunna göra så mycket för, eftersom mitt sparkonto har sinat bort lite..

Har ni fressten sett sista harry filmen än? Den va typ bäst av alla! JAg och darling gick på den för någon vecka sedan, i 3D såklart.

           

Mobil bloggning

Hallå! Måste testa på mobilbloggning ju ;) Jag jobbade stägning idag och nu är man ledig i två hela dagar! Känns miiickkkky bra. Ska ut och luncha me modern min imorgon Kanske träffa Susanna en sväng innan det också:-) Nu är ja hos Tove och känner att jag kommer däcka vilken sekund Som helst! Najtinajt.

yeeeeaay


Min ajphone kom till slut! Nu känner jag mig hel igen ;) Ajphone 4 .7 Juli


Fint väder ute!! & Jag ska jobba. Men så är det när man vill göra massa saker sen. Typ London, körkort och lalala.
Igår var faktiskt också ganska fint, ja var ledig och hela dagen gick till och tvätta all min tvätt haha! Sen mot kvällern åkte ja till farmoroch farfa och käka jordgubbar :) Ännu senare på kvällen åkte ja till älskling och grilla.

Nej nu ska ja börja fixa mig eftersom jobbet kallar klockan 3. Måste åka fetaste omvägen me bussen för power meet. Men men! HAr iaf hunnit med att sola nu på förmiddagen och ätit sorbe glass mums!

Juse tydligen har vi släktträff idag på jäkneberget, massa släktingar jag aldrig träffat! Men ja kommer inte kunna eftersom ja ska jobba, tråkgit!
Chiao!!

5 Juli 2011


Nemen hej!

Tänkte köra en liten update, såg att de va någon vecka sedan nu. Men de känns som att de ända jag gör är att worka! Skulle kunna sätta ett litet tält utanför ica maxi, wooop så har man fått sömnen och bara gå in för dörrarna och jobba igen. Haha nej då så farligt är de inte ! :)
Men ihelgen så var de ju vatten draget hann dit ner i torsdags en sväng me Kajsa träffa massa folk i öltältet den lilla timmen jag var där. Sen gick vi ner till marknaden och köpte godis remmar mums! Annars har ja jobbat hela helgen. slutade iaf halv 7 i söndags och umgicks med älskling. Vi gjorde jätte god mat.
Igår var ja ledig, träffa bästa Pao som jag inte träffat på länge så de va kul! Vi gick på stan en liten sväng och åt spicy, sen solade vi. Åkte till Emil en liten stund också.
Idag blir de jobba stägning igen!

Ihelgen blir de power meet som ja typ inte heller kommer hinna med, men får försöka hinna dit efter stägningen på fredag, är ju trotts allt ledig på lördag!
Nej nu ska ja sminka mig och så.

& vart är mina nya ajphone? Ja min ajphone 3 gick ju sönder, efter ett antal tappningar i golvet hehe.. Så beställde en ny.. Men den kommer aldrig och nu får ja leva me en ful gammal nokia, ni  vet en sån som har spelet snake i sig? hihi

Puss ♥


Jag & Pao den galna sommaren 2010 :D

RSS 2.0