Den sista Mars!


Igår var jag ledig. Hur skönt som hellst ju! Så på dagen åkte jag ner mot staden för lite shopping med modern min :) Jag köpte en kuvert väska och ett par svarta jeans. Sen fikade vi en varsin smörgås :D !
Efter det åkte jag hem till palex för att kolla på hans nya bil ;) haha! Sen åkte vi till skultuna och hämta mina saker sen gick vi på bio :) Ritualen. Den va ju lite läskig fast jag skrattade jämt i fel situvationer i filmen... Asså ni vet när alla är tysta? och då kommer det där bubblet i magen och jag bara måste garva hahaha.

Idag hade ja sovmorgon, åkte till Linns jobb vid 3 tiden och åt lite food, och sen workade jag till kl 21. Pao hämtade mig, min babe alltså ♥ !
Imorgon börjar jag klockan 07.nol noll...... Pao kommer skjutsa mig som tur är hihi :)
Imorgon blir det helg! Och jag är lediiiiiig! Yes!

                                        

29 MARS


Morgon! Eller ja de är ju eftermiddag nu men jag börjar jobbet klockan 3 så jag säger god morgon hehe :)!
Såg på fejsan att de snöade ute idag? Jag såg då inget, sov väl haha! Tur de.. För ja vill inte se mera snö nu jö..

Färdig fixad & klar sitter jag och inväntar Pao som skjutsar mnig till worket idag :)

        

Halllaaa bloggen!


Längtar tills jag får använda dessa snyggisar till sommaren! Nu är de faktiskt nära hörreeni!

        
        

25 Mars


Mycket update var det här!! Men har faktiskt glömt bort bloggen :) Har inte varit hemma på hela veckan nästa, och då blir de inte att jag bloggar.

Ikväll ska jag jobba stängning i spel & info helt själv :( Får väl se hur det går.. haa :D
Nu ska jag sminka mig och äta sen frukost! Ha en bra dag. Nu är det vår! Så väldans skönt!

Chiao

Najtiti


Sitter här och kan inte sova, inte andas heller för den delen.. Ingen nässpray :(
Undrar verkligen hur de ska gå för mig imorgon, får ont i magen bara jag tänker på sjukanmäla mig eftersom jag vet att alla är sjuka just nu på jobbet. Men kanske, (med en väldans stor tur) känner jag mig bättre imorgon! Får hoppas på de.

Ihelgen vill jag festa och ha kul. Det är fan linn och jag värda efter denna veckas sjuka! HAHA :D Men nej nu ska jag borsta tänderna och lägga mig igen.. 

Här är ett halsband jag köpte från indiska. Mycket fint. Tänk på sommaren när man är brun ååå.. Fast kommer nog inte kunna vänta till sommaren med att bära det. Blir kanske fint till helgens outfit, ja.

     

Sjukare än igår ..


Omg så sjuuuk.. De är värre än igår :( Jag som trodde jag höll på att bli frisk igår kväll.. Men neeej..
Huvudet känns som de väger 100 kilo och halsen är förstörd. Jag orkar knappt kolla på tv för de gör ont i huvudet ännu mera då. Jobbet ringde imorrse och frågade om jag kan jobba till 19.30 imorgon istället. Jag sa sa ja som alltid och dom frågade om de va säkert eftersom ja låter som jag gör.. Jag svarade ja självklart mår säkert bättre imorgon! Nu funderar jag på om de va så smart att tacka ja till nästan 12 timmars pass.

Nej nu ska ja typ försöka sova eller något. Hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon!



Älska vädret, älskar vår!


Jag blir på så väldans bra humör när det är vår! Även fast ja låg typ död imorrse och var sjuk hindrade det inte mig från att komma ut i vår vädret! Rösten låter fortfarande lika hemskt.. Men känner att de börjar bli bättre!

Åkte hem till Pao, vi fixade oss. Sen åkte vi till hälla där vi först gick till djurmagazinet och kollade på konstiga djur. Vafan heter dom där fula platta fiskarna? Rocka? rockor? socka? Haha jaja dom såg roliga ut iaf.. Men råttor och fåglar förstår ja inte riktigt varför man vill ha dom som husdjur.. mjeee..  Ja vill ha en liten hund åå!
Sen åkte vi till hälla shopping och sen bjöd jag pao på en "grattis till körkortet lunch" eller nå? haha :D Sen hem till D för lite prat och sånt :) Mysit och väldans skönt att vara ledig! Är det imorgon också, hoppas vädret är lika super då!

       
       

00.22

Skön jobb dag idag.. fick jobba över till kl halv 10, tur har man en bra vän som ställer upp på skjuts riktigt ofta, pao såklart :) Kände mig lite lagom död efter mitt pass.. Fan har ju tappat rösten och när jag skulle ropa ut nummerlapparna i infon kom de inte ut ett ljud ur min mun. Nej imorgon blir de inget jobb för mig!

Har ni kollat stylisterna på kanal5 web? Jag har följt det sen första avsnittet kom ut. Nu börjar de närma sig slutet. Hålleer tummarna för att Kajsa åker ut och att Melody vinner :) 

      



Chiao


ALLT MÖJLIGT!


De roliga är att när ja sätter mig här och ska komma fram till vad jag gjort de senaste dagarna, så blir det helt tomt i huvudet?
Hmm mja jag har jobbat mycket, träffat Alex lite umgåts med Linn och ätit på Jensens i torsdags. Jobbade stängning i fredags, Pao kom och hämtade mig FÖR HON HAR TAGIT KÖRKORT :D Så micket grattis till min älskade bästis ♥! Sen igår så jobbade ja på dagen, mot kvällen så åkte ja,pao och emil hem till Alex. Hmm jaa och idag har jag typ sovit en hel del om man säger så ;) Ja börjar bli sjuk också känns de som. Är nästan som yr, och hostar hela tiden. Är hes just nu och låter inte okej.. Vems fel kan det vara? LINNS! Men måste jobba imorgon hoppas mitt te med honung hjälper mig lite på traven hehe..

Men hade bäst mina readers.
             

fint


Jaaaaa viilllll.......

   

9 mars


Hej hå , så kan de gå!
Nee skoja..
Hej!
Idag åkte ja ner på staden för att sedan få skjuts till mötet på jobbet. Var ganska segt faktiskt. EFter det så tog jag och Susanna bussen till staden och käkade spicy,träffade även Emil & Pao där. sen gick vi runt och jag råkade shoppa.. Lite. (bilder nedan) runt halv sju åkjte jag hem till mor min för en fika och lite prat. Trevligt va! haha.
Nu är jag trött och funderar på att lägga mig om någon timma för jag jobbar stängning imorgon juuu..

          
          

Köpte typ en jäätte snygg tröja till från monki men glömde den hos mor när ja visade den för henne.. :( Faan! JA glömmer fan jämt grejer.. De är verkligen sjukt. Ja lär ha grejer över hela världen snart :)


Hejhejhejhejhej!


Ja jag vet att jag är seg på updates nu för tiden! Men ja hinner seriöst inte haha! Känns som ja aldrig är hemma heller just nu för den delen. eller jo jag är det, men äh haha.
Ja vet inte enns vart jag ska börja och så har jag så kort minne så jag utelämnar nog de mesta och de bästa;)
Haha jo hela veckan har jag jobbat sönder mig, alltid lika kul om jag får vara psyk och säga så.

Idag har ja varit på mitt första möte i mitt liv tror jag haha. Eftersom ja ska börja på spel&info nu så fick ja vara med på ett svenska spel möte.. Jobbade sedan stängning. Imorgon blir de möte igen och då är det tema-möte.
Efteråt (om ja inte ska jobba) så tänkte ja träffa modern för en fikilika på staden. Hon och ja träffas för sällan!

Juste har fått nytt schema på jobbet nu! Så mycket bättre !! Jobbar fler vardagar, mycke mer timmar och inte lika många sena fredagar !

Här är lite bilder från igår när ja och linn shoppa på erikslund.. HAHA! 
       

---

"Dagens" haha
         


VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR


Jag tyckte det va vår idag :) Så solbrillorna fick åka på! Sjukt najs må jag säga! Snart är de sommar woho :) :) :)


Inte varje dag man tar taxi till jobbet ;)


Hahaha jag garvar lite åt mig själv nu när ja tänker på det.. Jag råkade nämligen ta fel buss till jobbet? Tog bussen mot hammarby istället för den till erikslund? Jag kollade inte ens bussnumret när jag gick på bussen utan gick bara rakt på bussen? Så när ja märker att bussen inte svänger av där den brukar får ja panik.. Frågade personen bredvid mig " vilken buss är detta?" Han " 11" Jag " faaaan" hahaha asså.. lyckat. Gick iaf av och tog en taxi till jobbet 136 kr fick ja betala haha inte varje dag man tar taxi till jobbet ;) Så ja kom en halv timme sent.
Hur komiskt låter det egentligen? förra veckan var det bussen som var trasig och idag så gick ja på fel buss? De känns som jag behöver körkort mest i världen just nu.. Mjaa.

Jaja. Upplärningen idag gick nog kanoners. De är sjuuukt mycket att lära in men samtidigt är jag glad att jag fick denna chans. De är inte många som får :) Tur så kan ja det med spel och sånt.. Nu är de bara de andra 100 grejjerna som ska läras in. hatar PLU koder.. Den här veckan känns bra har jobb varje dag till söndag, och långa pass. De gillar jag! Så ihelgen blir de bara work.

Tänkte slänga ut en bild på mig idag med min nya jacka.
         
Spegeln är skitig haha . Jag borstar tänderna villt ;)

1 MARS


Igår så var det en sådandär dag jag gjorde allt jag inte kunnat göra pgr av fattigdom! Som att fixa naglarna, dascha fick hjärt attack för att dom var så hemska haha! Men nu är dom snygga igen, samt färga håret också! Så nu är de mörkt och fint som jag vill hadet ;) Shoppade även ett par snygga jeans och en topp, och en tunnstickad tröja. Övningskörde sedan när jag kom hem också, för andra gången.. Asså haha varför är jag sämst på att köra bil haha. Körde upp till 3ans växel på en parkering bara. Framsteg med starten sen första gången. Lyckas nämligen jämt göra rivstarter?

Idag så ringde jobbet mig, jag ska få lära mig spel&info nu! Super kul ! Så ska på upplärning ikväll och jobba stängning :) Så de ska bli roligt faktiskt. Så tänkte få i mig nå food och sedan fixa mig. Pusstiller.


        

RSS 2.0