Modern 60 barre!


I lördags firades min moder :) 60 år, så hon hade lite fest. Bjöds på super god mat, vin och massa skratt hihi. Man dör ju alltid lite när bröderna börjar med sin humor.. Pao kom även sen också :D De va jätte trevligt att får vara med alla nära och kära! Tog dock inte så mycket kort som vanligt, men några fick jag till haha.
Jobbgigt bara att dricka från 3 på dagen till sent på natten haha. Idag har man mått fint har kollat på disney channel hela dagen :D

asså haha fickplunta..
fina blommor ja och alex gav, sen fick hon även massage :)

18 maj


Sitter här och äter jordgubbar. Funderar lite på livet, må jag säga jag älskar livet just nu :)
Synd bara att jorden går under på lördag. Alex visade mig vidion på nån gubbe som förklarade att klockan 18.00 på lördag så dör vi alla! Synd att jag jobbar då, dö på mitt egna jobb.  Jaja vad ska man göra?

Idag har jag träffat min kära mor för en fika och lite shopping. Min favorit syssla! Hittade en fin klänning jag ska ha på mig på hennes 60 års fest nästa helg. Det blir nog bra.
Nu väntar jag på Pao, så ska vi fortsätta kolla på desperata hemmafruar! Och imorgon jobbar jag stägning i info. Fast innan jobebt tänkte jag och Pao dra till systemet för förståa gången mohaha. Snart är jag 20 också. Nej ´hejdå amigos!

Gårdagen


Igår fick jag och pao för oss att gå till ica på tom mage. Det slutade med att vi var inne i affären i 100 år och kom ut med en hel kasse med melon, chips, banan, ja ni ser ju bilden ... hahaha. Vi började kolla på desperata hemmafruar första sesongen :D Kommer ta oss veckor att kolla igenom alla sesonger igen, men de är ju såbra!

Nu börjar snart jobbet, ska in lite tidigare för att prata me dom om att ja vill få ledigt på studenten och min födelsedag. Vi får se hur det går! Pussohej.

                  

.

Puuuuuussss!
 


11 maj


Tjohejni.

Kände för ett update, nu när ja sitter hemma hos älskling. han workar ju som vanligt natt dådå..
Idag har jag varit ledig, gick upp tidigt och sola, men solen gick typ i moln hela tiden men lite färg lyckades jag få till iaf. Sen gick ja ner till affären för att hämta ut ett paket från nelly :) Ett par klumpiga klackar, skit snygga skiiiiit höga! Om jag ramlar i dom kommer jag dö! Inte lätt att vara snygg.
Duscha och fixa mig åkte till alex. Vi åkte till gäddeholm där hans mormor bor. Hon fyllde år :) & oj så vackert hon bode! Ute på landet i ett stort hus med värdens utsikt. Vi åt god food ,pratade och avslutade med att kolla hockeymatchen! haha. Nu ska ja väl snart sova, jobbet väntar imorgon!

nelly.se

en update!


åå härligt väder & jag är ledig !
De är en kombo som inte brukar fungera ihop, men tydligen gör den det nu :).
Inviger barbent för första gången iår, och hoppas att jag inte fryser eller dör.. Men ska ju åka hem och hmta grejer igen på dagen så det blir nog ingen risk till det. Ska nämligen åka och göra naglarna sen hem till babe.

Hitta snyggsnygg jeansväst iförrgår, som ja letat efter i 100 år. även ett par snygga shorts.
jaja hejpa.

           

RSS 2.0