Idag 29/11


Idag va ja ledig, så tog mi en sovmorgon och har iprincip chillat hela dagen. När man har tagit de lugnt hela dagen blir man så jäkla seg. Men jag lagade iaf mat, sen hämtade Disa mig och vi drog en fika på stan :)


Invigde nya spegeln me ett kort hahaha

Nya sovrummet!


Vi va ju på IKEA i söndags, för att ordna klart sovrummet. & de va jätte kul å hjälpa till :)
Här har ni resultatet :





Älskar ljushållarna från Cervera. Kollade på dom i månader..


Så här såg det ut i början...


Första advent


Idag så fick ja vara ledig. Jag och alex bestämde oss för att göra klart sovrummet, och eftersom de är första advent så tvinga jag Alex att köpa lite advents mys!! Viktigt för mig :) så fick de bli shoppa loss på IKEA, guu så rulit hihi. Fint blev de också. Visar kanske senare.

Nu är ja hemma hos padre, har fikat lussebulls me mamma också. julpyntade lite här hemma också :D
Nu blir de snart sängen, work tomorrow, fast börjar inte fören 12.00

See yaa.







Vårt fina lass ;)

Triss


Alex & jag fick för oss att bli milijonärer.. och riktigt så blev det inte hehe,

25 kr vinst woooooop!


Bio


Igår gick ja och kära Sandra på bio :) Breaking dawn part. 1
Den va faktiskt riktiiigt bra!!


Nya favoriter på hyllan


När jag och Pao skulle åka hem från Lonon, och väntade på flyget till Sveriget igen, så hamnade vi självklart på tax freen. Guuuudars va vi shoppade. Men mina absoluta nya favoriter är dolce parfymen, vanligtvis gillar jag inte alls det märket. MEn den här parfymen är guld!



Favorit nummer två som nästan jämt får följa med i väskan är Victoria secrets doft mist. Den luktar underbart och sitter verkligen kvar hela dagen.



lääängtar tills ja får komma till en tax free igen ;)

Måndag


Är ledig både idag & imorgon så skööööntit.
Träffa iaf Disa och Kajsa nere på stan för en fika :) Mysit. Nu är jag hemma och väntar på att dom ska träna klart, sen drar vi hem till Disa för en filmkväll :D







Personal-fest


I lördags vart de personal fest för oss maxare ;)!
Började med förfest hos Evve klockan 4 (!), sen drog vi till vallby golfglubb, där de var en hyrd lokal.
Jag kan ju först tillägga at alla blev indelade i färger. ungefär mellan 10-15 personer i varje grupp var man. Jag fick gul, och då var man tvungen att ha på sig något gult då då. Jag som inte gillar att klä mig i gult, fyndade jag en gul blomma inne på H&M som ja satte i håret. Men sen när jag kom till festen insåg jag att det inte bara var jag som tänkte så, utan typ nästan ALLA haha de var komiskt faktiskt!
Iaf så fick vi bordsplacering efter den färgen man var, så käka vi god food och snacka massa. sen blev de efterätt. Sen var de lekar, och blev i grupper från den färg man var. Vi vann inte haha.
Sen blev de nå band som upptädde, och dans ;) Vid tolv, halv ett åkte vi taxi ner på stan. Disa och dom andra vandrade till krogen, men ja mötte upp älskling och åkte hem istället :) Men de va en riktigt bra kväll iaf.

Tog inte mycket kort, mest bara sudd bilder komiskt nog..

Min blomma, å mina gula naglar hihi

Häär lektes de lekar..




dagens


Tänkte slänge ut dagens innan jag drar, bara för jag hade lite "död-tid" haha. inviger nya skorna också hihi.





gårdagen


Morgon!!
Igår var jag och Tove på stan, och där fanns skorna ja letat efter! Tur som jag hade så kom de en leverans på dom precis när ja frågade om dom fanns i mindre storlekar, dessutom 20 procent rabatt när man blev medlem hos dom. Hur bra var inte det? Sen letade vi efter någonting guuuult som ja måste ha på mig till personalfesten på lördag. Jag gillar verkligen inte gula kläder, så de fick bli nå annat. De blir säkert "jätte" bra.. haha.
Efter stan rundan åkte vi hem till mig och städade hela huset, eftersom pappa ska ha visning(igen) så jälpte vi till :) Sen följde ja med tove och handlade på maxi, sen systemet för min del. Sen åkte ja hem till baby för att äta tackos, och han hade gjort i ordning allt och tänt ljus när jag kom hem, så söt!!

Här kommer skorna (ja vet att ja hade liknande från din sko, men ja tyckte dom blev fula efter ett tag, för dom typ inte hade någon sula eller va det heter hehe )

Nä nu ska ja fixa mig, jobb väntar CHIAOOs!







Min söta, fina pojkvän ♥ mig



.


På salongen.. Gjorde lite kortre naglar denna gång :)


Ljung


De va ju pappasdag härom dagen :) Köpte en Ljung till honom med en kruka, så fint så hehe.


Julmusted


Första julmusten i år, för mig :) Alltid lika gott ;) Faaaast de är godare ur glasflaska, knäpp jag är.


Morgon!


Igår umgick ja lite ma Kajsan. Vi käka mat, gick björö spåret, shoppade på öb hahaoch kolla film :)
När vi var på väg hem såg vi denna vackra himmel. Tyvärr blev de fula kort från en bil. MEn man ser iaf hur fint de va lite granna hihi :)



.

Förra året så här dags var de snö kaos! Nu är de typ 8-10 plus ute? Undra om de blir någon snö i år!

2011



 november2010

STOCKHOLMS HELG.


Åkte till Stockholm i lördags, även fast jag måde piss. Vi hade ju bokat hotell rum över natten till söndagen.
Så vi tog tåget vid 11 tiden, checka in på hotellet. Drog och åt inne i stan. Sen var jag tvugnen att lägga mig på hotell rummet eftersom ja mådde så dåligt, och tyvärr har ja smittat alex också så han mådde väl inte heller på topp haha.. TUR så hade dom disney kanalen på rummet ;) haha!
Men när klockan närmade sig 7 så ringde pappa och vi tog oss hem till Ante, de var gå avstånd dit, så det var ju skönt. På vägen dit var de hur fina områden som helst och vi gick förbi en kyrka som hade tänt massa ljus, antar att de va haloween? haha fint var det iaf. När vi kom fram så tg vi oss till en restaurang, lite ovanlig faktiskt men hur mysig som hellst! De va brorsan som hade ätit därförut. Jätte gott :) ( jag lovar vid de är laget hade jag feber) men ja kämpade på oc vi tog tunnelbanan till min andra bror Henrik där de va lite folk. Så vid 3 snåret tog jag och alex taxi till hotellet och sov. När vi vaknade sen så väntade en stor god hotell frukost! mums bäst av allt :D Sen var de bara att checka ut, och så vandra vi runt på stan lite. Fattiga jag kunde inte låta bli at köpa en skjorta på Zara. Men har letat efter en sån länge, så fick det bli!




Hotellet


Utsikt från vårat hotell rum :)







I ♥ LONDON


Fortfarande sjuk, & de suger.. Kan knapt prata och imorrse hade jag ingen röst alls :(

Ligger bara hemma och myser med min i ♥london tröja som jag och pao köpte likadana när vi va i London. Åå skanar london :) ne nu ska ja göra det jag gjorde innan. Sova!






RIHANNA- globen


Paos födelsedags present från mig, Rihanna! Turen var på vår sida, för ja hade bokat en bra datum. Båda dagen innan och dagen efter ställde hon in..
Jag tyckte hon var sjukt bra, hela globen sjöng med till hennes sånger och när hon avslutade med Unbrella sprutade det konfetti över hela publiken. Riktigt bra :)

Dessvärre kände jag mig jätte dålig på kvällen, och morgonen därefter vart jag tvär sjuk!









--


ps!!Bilderna på rihanna har inte jag tagit,

RSS 2.0