Kan inte sova.


Morgon!
Börjar jobbet klockan 12.00, vaknar klockan halv 6 , går upp klockan halv 7. Aldrig hänt förut?
Så ja sitter och dricker te och kollar på disney c.


Bak eller fram?


Igår blev det lugna puckar. jobbar ju hela helgen så har väl inte så mycket val egentligen ju..
Imorgon öppnar jag, får se om ja är där rätt tid med tanke på att man ska ställa om klockan bak eller fram ? Bakåt tror jag hehe.
Så ska väl snart gå och lägga mig , tråkit!



På väg till jobbet imorrse.


Huvudbonader


Dags att börja använda huvudbonader snart kanske ;).



26


Hej :)
Ligger i soffan helt död. Fattar inte hur jag kan vara så trött. Ögonen vill bara stängas. Trevligt att man ska öppna imorgon då! Men de blir nog bra de.



Inge smink, och helt död haha..


Gokväller!


JObbat öppnin idag samt varit på 2 möten, det är duktigt :) & är inte ledig på 10 dagar typ. kul va :)
Har iaf varit på erikslund shoppingcenter med Linnipinn idag och åt food. Sen gick v hem till hennes kompis Olivia för hon fylde år. Nu är ja hemma och myser med misse och är så sjukt trött.


.


Todaays :)


ledig dag!


Har umgåts hela dagen med boyfränd. Vi tog oss er rejäl sovmorgon, sedan en pannkaka frukost :D mumso.
Chillade lite till sen tog vi oss ut till björnön för promenad! Var skönt till en början sen fick vi fetaste uppförsbackarna hela tiden, trode ja skulle dö där ett tag, jag har ju den bästa kondisen ;) ....

Efter de blev de en dusch och sedan handla god food.SKIT god mat :) sen blev de bio conviction, tyckte den var helt okej :) Den nådde inte riktigt "bra film" haha :P
Nej så en riktig mys dag har de varit, nu ska jag sova snart. Chiao amigos !









------ Middan!



På BIOn.



naglar.


Äntligen gjort naglar. fick panik på att måla hela tiden. Så nu är det gjort. Känns mycke bättre :)
Nu ska jag iväg och jobba en stägning yäääy!



bio.


Träffa upp mammsen senare mot kvällen, vi gick på bio. En dag :) Kärleks film som var helt ok.
Efteråt gick vi till varda och drack varsit glas :) Mysig kväll!


idag.


Har varit ledig! Vaknade av att en katt låg precis rakt i ansiktet på en. haha! Sen hade jag råkat sovit till klockan 20 över 12 ?! och ja somnade 12. Sov länge gjorde ja, de må jag säga haha..
Sen mötte jag upp en Susanna på stan för en fika och massa prat om våra resor och hit och dit hihi. Köpte mig också en Poncho.



Jag älskar min nitväska!

Höstigt.



GRATTIS PAPPI.


Grattis Pappi. Han firades me blommor,tårta och ett fotbad :) haha. Love yu.

Nu blir de mysig hemmakväll men mig själv!! haha ;)







SVANS VÄSKA.


Nu ska ja iväg och jobba ännu en stägning denna vecka :) Ska bli skönt å få vara ledig imorgon!

Btw min väska har en svans!



HOCKEY.


Jag åkte till Stockholm (igen) den här gången grannen till globen, annexet! Jag och nåra jobbarkompisar från förbutiken fick nämligen åka på Hockey. Djurgården-Linköping.


RED HOT CHILI PEPPERS.


Igår kväll åkte jag och Alex till Globen arena för att se red hot chili peppers :), vilket var Alex födelsedags present från mig när han fyllde år. Jag tror han blev riktigt nöjd med tanke på att han hade tjatat om att han ville se dom ;) hihi. Jo och dom va riktigt bra live också ju! Men de va många låtar jag aldrig hört förut och så. Men dom man känner igen är ju riktigt bra. Vi åkte bil dit och hittade utmärkt. Men när vi skulle hem blev det roligare;) hahaha..

Alex- ska jag svänga ?!?!
jag-eeh ja.. nej JAAA.. eller nä eller jo
(han svänger av) Blev heeeeeeeeeeeelt fel. HAHA man ska inte lyssna på mig när de gäller och hitta.

Nej nu ska ja fixa mig för ikväll blir det hockey med jobbet :D chiao!

lite bilder :



Innan det började


Sen började det..




HALLÅ.


Veckan har gått riktigt snabbt. igår va ja ledig och idag är ja ledig. Jag och babe åkte och shoppade nya vinterjackor. tänkasig att jag alltid lyckas köpa en ny varje år. MEn jag blir aldrig riktigt nöjd med dom? Men den ja köpte nu kändes faktiskt bra och den satt som en smäck. Vissa jackor ser man så puffig ut i (haha).
Nu ska ja åka hem till SKultunan för ja fick sådan längtan efter min misse. Drömde en mardröm inatt nämligen att hon blev avlivad? Usch.. så ja ska hem och mysa me henne sen kanske Kajsa skulle komma förbi ikväll också hihi :)


LOVE.




älskar min baby, och idag har vi 6 månader. haha sött.
--
Har precis käkat spicy. Nu ska ja duscha och sova haha. Helt död efter 4 jobb dagar? inte van att jobba ;) haha nedå. Men ledig imorgon. Sugen på att shoppa lite mera efter london.. Hmm inte ok.. haha.

Kanelbullensdag.


Mums. feta kanelbullar!

btw börjar worket imorgon! semester = slut.


Bilder från London.


Vi tog lite kort, kameran dog tyvärr!















LONDON!


Jag och Pao åkte ju till London :)!
åkte i onsdags och kom hem i söndags. Det började med att vi flög från Västerås, hur skönt som hellst. Sen när vi kom fram var de bara att leta sig fram. Vi hittade iaf en buss som tog oss från flygplattsen till självaste london. Sen tog vi tunnelbana till vårt hotell. Hittade förvånandsvärt bra. Kan nog vara paos förtjänst haha!
När vi kom fram till hotellet kändes se hur skumt som hellst. Dom gav oss ett rum typ nere i en källare? dörren gick inte att låsa?!?! så vi tog tillbaka pengarna för 3 nätter och drog som fortast där ifrån. Kändes inte ok!!
Vi bytte till ett hotell tvärs över gatan, som tur va, var ledigt... Hon i receptionen verkade mycket pålitligare och det kändes bättre.. Vi fick lov att ta ett rum för 3 personer som var lite "lyxigare" än ett två bädds rum för en natt och vi sov utan problem. Sen fick vi byta till ett två bädds rum för bättre pris. de va de värsta jag vart med om tror ja! möggel i tak och väggar,vattenskador i badrumet, sängarna gjorde svin ont att sova i och tunnelbanan gick nog precis under vårt rum. HAHA! Men de va fan värt det! Vi hade så sjuk kul annars :)!!

Alla shoppingställen, kändes som man var ett litet barn i en stor godisbutik hehe.. Vi hängde på oxford street och affärer som zara, forever 21, topshop mm fanns närvarande.
Andra dagen fick vi för oss att gå in i ett shoppingcenter med BARA dyra märkes väskor osv. Gucci, armani, LV.
För att komma in i LV butiken fick man stå i en kö i 15 min. En väska 8000 kr. Kändes bara som att man kunde fet glömma de ;) haha..

på lördagen efter 16 timmars shoppande från tors och fredags ville vi upptäcka lite i London. Vi hittade en buss som man fick hoppa på och av runt hela london. Den stannade på massa upptäcksgrejer. Vi åkte london eye, gick på maddam tussuads, gick på fisk akvarium museum där de fanns jätte söta pinguiner hihi :D

NEj men om man ska samman fatta allt så var det en otrolig upplevelse, men skönt att komma hem till en skön säng hihi :)

RSS 2.0