Snaaaaart så

Nu känns de nära, bara ynka 4 dagar kvar sen har jag semester :)
Vi bokade resa igår till Kreta i en vecka, jag och alex. De ska bli så skööööööönt tycker vi är värda det haha.
Sen på söndag åker vi till smögen med alex familj, fast vi bor inte under samma tak då. De ska bli mysit.
 
Annars så har pappa sålt sitt hus nu. Jag har bott där sen jag var 7 år. Lekte häst utanför liksom. Men nu är de sålt :( De känns jätte tråkigt. Tycker om att ha mitt rum som ja kan åka till ibland,när ja vill.. Nu blir de väll inte så längre och framförallt min kära kisse. Hur blir de med henne :( Hon kan ju inte bo i lägenhet hon kommer må jäte dåligt.. Nä usch men de löser väl sig hoppas jag !
Nu ska ja duscha, för ja börjaar jobbet klockan 3. Hejdå :)
 
Vårt hotell :)
 

Midsommar 2012

Började dagen med en liten sov morgon, sen åkte vi ut till alex mamma och åt god midsommar mat och efterätt glass,grädde och jordgubbar :D
Jobbade som sagt sen till halv 9, sen skjutsade världens bästa mammi mig till rubeck där ja träffa upp Alex och hans vänner. vi drog till david ett tag och lite  senare gick vi till en fest som var på lillåudden längst upp. Fyfan vilken utsikt.. Shit bästa ja sett iaf, man såg ut över hela västerås och mälaren :)
 
Mot ett tiden så gav jag och alex oss hemmåt. De blev en trevlig midsommar iaf :)
 
Här kommer några mörka kassa mobil bilder haha.
 

Midsommar!

Hej, och glad midsommar på er!
Jag är inte så glad idag som jag borde vara.. De är perfekt väder och midsommar är mysigt MEEEEN jag ska jobba hela kvällen nästan.. 14-20.30 :( Är inte glad alls. Men ja hinner nog ändå med en del.. Får se :)
Jag fattar bara inte varför jag får stänga jämt på sånna här dagar, stängde julafton med ju. jaja nu ska ja inte klaga mera haha.
Har snart fixat klart mig, ska åka ut till Alex mor och äta lite midsommar mat, sen jobba.. Så lite midsommar mys får jag ju ;) Ha en bra dag ni iaf!
 
         
Pusshej

Min helg

Helgen har jag varit ledig, så skönt! I fredags så gick jag, Linn & Becka till sport baren där Sandra har fått jobb :) Vi satt och drack vin och kolla på Sverige matchen.. Eller ja vi kollade inte så mycket haha :D
Sen gick vi vidare till Å, de va trevligt :D
 I lördags var ja me Alex och hade chill dag med pizza och igår pluggade jag som en tok och mot kvällen gick ja på bio me Sandra. Minns fortfarande inte va filmen hette.. Men rolig va dem! Ja de va de..
 Nu ska ja snart iväg och worka en stägning. Ja jobbar nästan varje dag nu fram till semestern.. Tvåååå ynka veckor kvar woho :D
HEjdå.



Indigo


I torsdags var ja ute me några från jobbet på indigo och åt middag, lite tapas aktigt. Blev så avensjuk på Emelies och penneborns mat så ja måste tvinga dit Alex snart haha. Det jag åt var sådär men men :)


Vuxenpoäng

Vuxenpoäng! Vi fixade till balkongen, planterade blomlådor och gjorde det lite mysigare.




21 ÅR!

Igår fyllde jag 21 år! Tiden bara rullar förbi känns det som. Fast ja tycker inte jag är gammal än... eller haha.
Ja fick så mycket grattis och blev grattad för fullt :)
På morgonen överraskade älskling mig med en liten söt bakelse och rosor :)
Mamma & Pappa kom förbi lite senare  och vi bakade en jordgubbs tårta som blev skit god :D Vid 8 tiden kom Kajsa , Disa och hennes syster och hämta upp mig och ja blev bjuden på bio :D Bra dag!


Tårtan :)

Påväg till bion

biomys

Studenten


IDag tar alla studenten i västerås. Åhh ja vill också , igen :( Saknar min klass och de va skönt att gå i skolan på dagarna sen hade man fritid efteråt!! Aja dom tiderna är förbi..

2 år sedan nu då!







Juni


HEJ!
Nån mer än jag som tycker vädret suger just nu ? Så det har inte gjort så mycket att ja jobbat extra hela helgen, bara bra behöver money som synd är haha. Förutom att ha jobbat hela helgen så har jag och babe gått på bio, vi lyckades ta rätt bio för att de blev nå fel me filmen i typ en minut, så vi fick pengarna tillbaka för det lilla, haha. Minns inte va filmen hette nån ailien film som va riktigt bra, fast läskig!

Ledig idag och imorgon ska bara ägna mig åt att köra bil och plugga typ. Tänkte träna ikväll också.
Nä hade väl inge mer att säga så haj då!

SHOPPING


Igår så va jag och Alex på stan, vi gick loss på att shoppa.. haha fyfan! Sen åt vi middag också :)
För mig blev de ett x antal toppar och linnen, två shorts, en väska och skorna fick ja på posten som ja beställde från Bianco. Dom kommer jag verkligen använda i sommar så sköna och fina!!

     

RSS 2.0