Årets sista inlägg?


Helt död som människa just nu känner jag!
har jobbat och haft fullt upp mycket nu, och så har ja börjat jobba på maxi nu. jobbade 8 timmar idag och shit va sjukt me folk det var? Alla ska nyårs handla och köerna är så långa så man inte ser ett slut?
Sen börjar ja känna mig sjuk både hals och huvud dunkar och svider.. Men nu ska vi inte klaga mer!
För imorgon blir de nyår!! Va rolit de ska bliid :)
 
Nu tackar jag för iår & önskar er en god fortsättning !
Hörs next year. Nytt år nya möjligheter eller ?


         

                

Romeo& Julia- musikal


Var på Romei & Julia igår!

En förhandsvisning på göra lejon i Stockholm. De var första gången dom spelade inför publik igår och allt gick som de skulle. På nyårsafton har de premiär, och som tur var så har jag en bror som kunde fixa gratis biljetter :)
Ni vet den snygga Måns Zelmerlöw spelade romeo hihi. De var sång,dans och teater! De va så bra, musiken och dansen var modern , skådespeleriet likaså. Sagan var både rolig, sorlig och spännande. De var verkligen värt att se på!!


            
             


Nyårs nails


Imorgon är de dags att fresha upp nailsen på parelle!
Sitter och googlar runt lite på nyårsnaglar och funderar på vad som är rätt. Men tänker mig svart me glittrit?
Ja tänk er på fredag är de ju faktiskt nyår som gäller. Festen är förmodligen fixad ute på landet haha, Sandra kommer! Kan de bli bättre? Ja faktiskt... för ja har ingen nyårs outfit? Ja brukar alltid ha en nyårs outfit kirrad , men nej inte iår och ja kan inte lösa det heller för ja är fattig, fattigare FATTIGAST ? shit va drygt de är att vara fattig.....






                 

Morgon !


Hela veckan planerad, låter bra :)
Nu sitter jag och kollar på rädda Willy 1 så väldans bra :) så söta! älskar willy filmerna! Efter den blir de stan me modret, jag ska hitta en julklapp till Pao så ska vi ha en liten jul tsm imorgon!
Även ica maxi ringde idag så nu blir de upplärning onsdag & torsdag. Stockholm onsdag kväll.

Puss!

Juldagen


I lördas var de juldan och de firades med förfest hos Alex!
Jag och pao åkte dit runt 9 tiden och sedan halv 11 drog vi till Bishop (stavning?) för Becks jobbar där ochsen vidare till Slisk. Jag kan ju säga att de va sjukt mycke folk och kön var ju knappast kort! Men som tur var , var vi VIP och kom in före alla andra, man har tur ibland va? haha.
På krogen var de skit kul , träffa massa folk man känner. Minns inte vilken tid vi drog från allt men när ja och Linni skulle åka hem så var ALLA taxis upptagna och när man skulle ringa och boka var de 45-50 min väntetid :/
Men då kom vi på strålande idé Jag och Linn jobbar ju extra på best western hotellet som ligger på stan (fast de har sesongs stängt över jul) så ringde vi taxi bolaget igen och sa att vi ringde från best western och vill h en taxi, och de taxi bolaget är anknutet till best western så woho vi fick en taxi på 10 minuter ;)
Åkte till erikslund på donken där linn hade ner ett bord för att de var av? beställde mc chicken istället för chicken mc nuggets. Ja jag säger då de!

Men sjukt bra kväll var det :)


                 
                 
                 
                 
omg ja var sämst på att göra sån där blick
                  
                 
                 
vi hamna på en skridsko bana?
                 
hahaha asså

Julafton


Igår var de julafton!
De alltid mysigt att umgås med familjen :)

Dagen började ju med att jag skulle worka, efter de så åkte jag hem och hjälpte till med fooden litegranna, sen käkade vi jätte god julmat! Janson & rödbetssallad är ju så väldans gott!! Sen klockan 3 började Kalle anka och sedan kan du vissla Johanna (som pappa tvingar oss alla att se) . Julklapps utdelningen börjades de med efteråt och alla fick fina klappar, speciellt jag som fick min efterlängtade kamera :)! Dessutom så ska ja och Moder få gå på genrepet på Romeo och julia i stockholm! Alltså innan den har premiär på nyår! Fyfan va spännande :) Tror de va han måns zemlerlöv som spelade romeo , hur snygg ?? Min bror är bäst som fixa de.
Sen satt vi och snacka lite och ja har länge undrat om vår familj bara är konstigt eller om vi har nå fel på riktigt haha nejdå bara unik humor ;) ! Sen somnade jag? vakna runt 11 igen och var uppe till 4? Jag och Henrik fick för oss att göra fint i köket så all disk var borta. Normalt att diska 3 på natten? nä.
haha nej nu måste ja skynda mig , utgååååååååååång nurå!

            
             
              
             
             
              
              
             
             


Funderingar

              

Alltså har tänk, undra hur rik ja skulle vara om ja inte shoppade så mycke kläder?
Undra vad jag skulle göra om jag bott någon annan stans i västerås?
När ska ja göra om mina naglar ? de börjar gro mycke..
Hur skulle ja se ut om ja satt i löshår? vill ju ha tjockare hår..
När ska dom ringa mig från MAXI ? ja vill jobba
Ska ja verkligen köpa en ny vinterjacka igen, fast ja nyss gjorde det ?
ska ja färga blont hår? Hahah skoja skulle aldrig :P


Nej många onödiga funderingar man får uppe i huvudet när man försöker sova va? de är en del ja tänkte på nyss sen tänkte ja va onödiga tankar somna bara istället? men de är nog så att ja förvridit dygnet lite. jaja!


                  

22


Idag så har man varit me Linn och gjort de vaanliga :D Men hon tog min plånbok :( haha ne men ja glömde den i hennes väska!

Sen åkte ja hem och gissa vem som ringer? Bella häggo :D hon har kommit hem från Norget nu! Så hon kom hem till mig och vi satt och snacka och planera inför lördag :) har längtat efter Häggo !


             

Från i sommras !

GRANEN KLÄDD !



Sådär ja nu har granen fått sin outfit påklädd och paketen blivit omstoppade i fina färgglada paket i guld & silver.
Tyvärr så tog pappret slut när jag & moder pakiterade så måste köpa mer imorgon !


            
           


Åååå så fint mahaha !

Synd att min julkänsla ligger på 0 nu.. typist asso. Men på freda är de jul

God jul mina vänner

MINUS GRADER


*Måste ju bara säga de här, sjukt kallt ute? Detta kan icke vara mänskligt :(

          


- 28 grader!

OM min BLOGG!


Ja tänkt på de här med blogg!
Jag har verkligen skrivit blogg hur länge som helst! Nu snackar vi år.. Ja har totalt haft 3 bloggar, den första minns ja knappt den andra hette Sariiies och den tog jag bort för jag kände att de va för mycket minnen på den och så, så dagen efter jag tog bort den gjorde jag den här sarawikmans för jag ville ha en refresh start och här skriver jag än idag! sen November 08.
Jag kom ihåg att jag till och med skrev i bloggen när jag va i åsele med Karin och de innebär cirka 4 år sedan. Jag tycker faktiskt de är synd att jag tagit bort bloggarna för tänk va kul de skulle vara att läsa dom ! Därför har jag bestämt mig för att aldrig någonsin radera bort min blogg även om jag får för mig att sluta skriva en dag, så kommer jag absolut inte ta bort denna. Så när ja fyllt gammal kärring så ska ja sitta och kolla igenom min blögg.
Varför jag började skriva vet jag faktiskt inte, de började med att ja skrev typ en inlägg i månaden om vad jag gjort, till skillnad mot nu så försöker jag uppdatera åtminstone en gång om dagen. De är faktiskt folk som klickar sig in på min blogg varje dag och jag vet ju cirka bara hälften som läser. De inte många, men tillräckligt!
Men jag ser min blogg som ett litet fritids nöje som är rolig att sitta att skriva i och få lägga upp bilder från vad jag gjort.
De kan också vara skämmigt att blogga! haha men tänk er att ni sitter ett gäng kompisar så är det bara du som bloggar.. Ni ska äta på restaurang och alla börjar äta medans du säger vänta! Fiskar upp en kamera och säger- ska bara ta kort på min mat!
Jag menar hur komiskt är inte det egentligen? Men de kul. maha.
Men nu undra jag varför ja skriver det här och ska signa ut, för nu ska ja duscha chiao.


Morgon !


Pao har lånat sin fars lägenhet fram till Januari så de känns som hon bor i en egen lägenhet! *Hur skönt liksom?
Så ja kom hit igår kväll, Jessi också och vi kollade en film (som ja somnade till) åt massa godis och så. Sen när vi skulle sova så var de en plog jävel som aldrig sluta ploga utanför vårat fönster och klockan var typ 3 ?! Så vi blev skit arga hahaha.

Nu fixar dom sig till skolan och ja sitter här och chillar på!


Men är inte Bianco den sötaste hunden i världen ?


         


PEPPOR KAKIR


Jag och Pao fick för oss att göra peppor kakir! Så vi köpte deg, glasyr och jätte fina pärlor att dekorera med! Så sätter vi i gång och vi gjorde moderna peppor! Ja gjorde en Iphone och kors. Visst var de påhittigt? Nee.. men de va så att ja inte kom på något att skära ut så ja gjorde de första närmsta ja såg.. min Iphone!
Sen när vi skulle dekorera så var de så pillrigt att vi dog! hahaha men kul vare :)

De komiska var att vi åt så mycke deg att ja fick skit ont i magen ! & ja orkade inte en ända peppa sen, men de gjorde inte så micket för att ja gillar inte de så värst :P degen är allt godare !!





         
 
                    

Fredags (igår)


Igår (Fredag) så träffade ja upp en Linnpinn på staden! Vi skulle leta de sista julklapparna för min del, jag har nu köpt till hela familjen iallafall. Nu är de bara Pao & Toves kvar. Vi käkade nå goda wraps sedan och snacka lite. Så det blev en lugn fredag kväll! Vad har hänt med mitt fest humör? Ja har inte festat ordentligt på 2 månader ?! De är seriöst personligt rekord, så nästa helg då ska de festas sönder för då är de faktiskt juldagen kommer bli riktigt kul! Dessutom är de en vecka kvar till jul! De känns faktiskt inte som det...hmm. De va annat när man var en liten kid.

& Grattis brodret till jobbet! Tänk att vi båda lyckades få nytt jobb på en och samma månad (:

            
      Snöade som tusans gjorde de igår också !

NY LEO KAPPA !



Titta vilken fin leo kappa jag köpte från H&M !

Mycke fin, lite tunn bara kommer få vänta med att använda den ett tag... eller ?



Den 15:onde


Skulle varit ledig idag men ja hoppade in och jobbade i några timmar iallafaller :)
Gick brå brå!

Sen kila ja ner på stan för ett ärende, men löste inte det så skulle komma tillbaka imorrn.
Ja köpte lång klänningen som är super snygg, sen även den snyggaste kappan från h&M.
Men helt seriöst nu, ja borde köpa jul klappisar istället! De är de att ja inte kommer på vad ja ska köpa..
Hmmm men ja har en och en halv vecka kvar att tänka ut.

Nej nu ska ja sätta igång me att tvätta mängder av kläder och samt skriva på mängder av papper.
Chiaoda

                   

HALLÅÅÅÅDär


Hallåja!

Har varit på ica maxi och hämtat nycklar, jobb-kläder och fått en liten visning!
Nu ska ja bara vänta till de ringer mig och så ska vi bestämma dagar för upplärning.
Kul sörrni

Sen efteråt gick jag till Linns jobb (tex mex) och åt massa foood. Satt där i nästan 4 timmar och de va inte så mycke kunder så vi flumma runt haha!
Sen gick vi till tati (och dom borde skämmas för sina kläder, ja fick ont i hjärtat av alla fula kläder som fanns ! de borde heta tatti)
Sen elgiganten ,donken milkshake  å sen hem till Linni en stund. Sen hämta Modsli & Fadsli mig och vi åkte till IKEA för att inhandla julklappar och så!

Nu- paradajs hotell !


                 
                     Vi är på elgiganten
                 

          Har fått 100 papper och en liten bok som ja ska läsa på och skriva på
           samt en datakurs som ja ska få betalt 2 arbets timmar för!
            Segt vaaa

?



Att köpa eller att inte köpa ??
Jag tycker verkligen om den ..

                 

yes!

Ni vet ju att ja var på arbetsintervju
Ja fick jobbet !! :D Dom ringde idag!!
Happy så nu kommer ja börja jobba på ICA maxi erikslund. de ju kul så ska åka dit på Tisdag och prova kläder och sånt.


Efter jobbet idag träffa ja linn hon pierca sig i örat och ja kollade på, ser alltid läskiigt ut.
käka spicy ja shoppa juleklappar till mor! men har många kvar inte lätt inte, helt ärligt tycker ja de är ganska jobbigt me jul klappar för jag har sämst fantasi! Men idag hitta ja på en bra :)

Nu ligger ja här och äter jungenvrål och segar chiao.

        

student


Tänkt på den där frågan ja inte kunde svara riktigt på, på arbetsintervjuen..
Något som ja gjort i  mitt liv jag är riktigt stolt över! Ja har ju inte direkt vunnit SM i simning hehe, men även fast jag inte fick säga studenten så måste jag säga att det faktiskt var en dag jag var riktigt stolt över mig själv.
Även fast jag har väldigt svårt för plugget så klarade jag mig igenom de tre tuffa åren, om jag skulle säga att jag inte kämpat skulle jag ljuga för de gjorde jag.

Men snart kommer de säkert komma många fler saker som ja kan känna mig stolt över.


       
       

ALIEN


Ja vill ha denna parfym!!
Thierry Mugler - Alien
Underbart god :)

                     

En helt vanlig tisda


Okej, nu kanske ni börjar tröttna på att ja bloggar så mycke om jobbet hit och dit men de är ju vad man gör dagarna nu för tiden så :)
Jobbade till klockan tio så ja slutade alltså för inte allt så länge sedan.. Jag och Karin hade tre rätters till en konferens grupp occh dom spelade musik och höll tal och grejer.
Juste Emelie va med på p3 på radion också mahaha!

Nu är ja hos sys för ja palla inte vänta på bussen i en timma, så nu har ja diskat och fixat i ordning åt henne lite här hemma. Nu ligger jag utslagen på soffan med varmt te!


           
           

DEN 6ärte


Har varit ledig idag hur skönt som helst. Så ja sov ut till halv 12 och skulle gå och käka frukost och upptäckte att pappa glömt ett ljus på imorrse och de var såhär lite kvar på ljuset så om jag hade sovit nån timme till hade ja nog varit eld och lågor hehe.

Sen åkte ja ner på staden för att refrecha nailsen och ja blev super nöjd gillar dom mycho!
Sen träffa ja pao,jessi och Alicia och vi gick och kolla runt och avsluta med en donk. Sen åkte ja och pao hem.
Ja fick skjus till modern och vi fika lussebulls och drack te.
Ja ´tvinga mamma och kolla på paradise hotel (vilket hon tyckte va en skit serie) men ja älskar de ännu mer nu för vet ni? ERIK är tillbakaa yes yes yes. Å nu sitter jag här! HAr tryckt in en tvätt i tvätt maskinen för jag gillar att tvätta på nattetid haha nejdå men var tvungen att tvätta jobbskjortorna den ena var det en hel maträtt på och den andra skrynklig och ful.

              
               Jag inne på gina 

              
                 Mina snygga nails

              

& en super snygg klocka (en lika som paos :))!! Så nu är klocka stryket på önske listan !!!!!

Typiskt att jag jämt hittar julklappar till mig själv och inte till andra:S

ÖNSKELISTA 2010


sådärja nu har jag knepat ihop lite ja önskar mig!


                  
                     Klocka från ur och penn
                     Ja vill itne ha en klocka me strass på gillart inte längre

                
                   Jofama Kenza bag svart
                   kan beställas på shestore.se och kostar 395 :-

                    
                       Iphone skal gillar den på bilden men ja gillar de flesta skal

                
                      Ringar älskar dom önskar mig någon av dessa :)
                      De är märket kenza och de köps på guldfynd.

               
                       Kamera samsung ST500
                        hitta på elgiganten

Lörda kvällsning


Jobbar och jobbar hela helgen. Känns som helger inte är helger för mig längra, de finns inte helger just nu!
Jag var på arbetsintervjuen igår och jag tyckte de var grymt läskigt och jag blev nervös! Hon frågade mig tex "säg en grej som du är riktigt stolt över som du har gjort i ditt liv, du får inte säga studenten, körkortet osv"
jag blev helt ställd och får först bara ur mig eeh, eeh... Men ja de va ju massa fler som skulle få chansen att jobba där, så jag vet inte. Om jag får jobbet då skulle de vara en jäkla tur eftersom jag inte kan ha gjort bra ifrån mig!

Jobbade iaf på hotellet och på bäckby idag så dubbel pass på helger börjar bli till min vana nu.
Nu ska jag nog snart sova för imorgon blir de ikea med modern min :)

Chiao.

Liten rast



Sitter och dricker hemmagjord chai Latte som faktiskt är super gott :)
Har jobbat och ska snart iväg igen till andra hotellet. Men jobbar bara till klockan 8.

Nervös för imorgon också...


                        

gud va jag åker buss egentligen?
Om jag skulle skaffa körkort skulle alla pengar gå tll bensin för ja åker så micket.
Tänk att åka till skultuna och tillbaka 100 ggr de går ju inte!

SHoPPING


Vilken bra dag det har varit idag !!

Kan börja med att säga att ica maxi ringde mig och jag har fått en anställnings intervju på fredag!!
Hur awsome är inte det??  Så det ska bli kul men samtidigt nervöst.
Sen har jobbet idag gått jätte bra och fick jobba med Emeie!
Sen har jag shoppat lite fina saker :)

Tror pao kommer hit snart också:).

Här är en del sakor:

                
              
               
                


julskiva



Årets jul skiva, kommer gå långt hahahaha

--------------------->  http://open.spotify.com/track/4jqRv7krB5MbnkVK1ekvmj 

Asså de komiska är att hela skivan är så där..

(tog länken från Linni)

          

RSS 2.0