skorskorskor

hmm m. Sitter här hemma nu. Måste duscha, sen sova. Jobbet imorgon igen då ! Tog nyss bort den där face book saken jag hade också. Är ju endå för dum för att förstå hur man använder den. Så likabra att inte ha den kvar huhu.

Jaaaha idag kom släktingar från Norrland. Fullt hus här hemma då. Och hunden har dom med sig hihi. Sen fick jag en hel bag, med massa goda parfymer,dusch krämer och tvålar och massa smått. LIKEIt :D
Skulle egentligen med till Pluto ikväll, men kände inte för att göra om samma misstag som förra veckan.(ligga på toaletten en hel dag under arbetstid). Så de fick bli att gå ut och äta med släktingarna från norr och så fick jag med mig en K också.


Jag.älskar.skor! Mitt senaste kap :)

Finland/ Åland

Nu har jag slutat jobbet för idag.
Nu har ja tid på mig att berätta lite om Ålands resan vi var på!
Dag ett.
Vi åkte från västeråsen vid tolv tiden för att hinna till båten vi skulle åka från kappelskär. Sen när vi väl kom fram till Åland och hem till Sandras pappa åkte vi och handla frukost inför morgondagen och så.
Sen var det bara att börja förparta! Vid elva tiden kom Sandras söta fader och skjusa oss till krogen så vi slapp gå den rätt så långa biten dit. Och i den kön träffa vi markooolio som stod i kön me oss och börja prata med oss sen tyckte han nog vi stod lite långt bak så då tog han VIP istället. typiskt:P haha! Och ja måste bara säga att vi de här laget var alla vi fem lika glada&fulla. Det brukar ju liksom alltid vara en som är ltie mer nykter och så. Men neeej, alla var exakt lika borta. Så himmla komiskt&kul! väl när vi var inne på krogen så hade ja jätte kul, jag träffa på mig en vän som hette Kim och var finsk HAHA bara för komiskt men men. Eftersom krogarna stänger 4 på Åland( nice va) så drog vi därifrån vid halv fyra tiden tror jag den va så köpte vi korv och käka. Sen drog vi oss hemmåt och däcka i sängarna.

Dag två.
Vi vaknade sent på eftermiddagen allihoppa. Vid tolv tiden ungefär tror jag mig. Vi var sega till en början och vi tvinga i oss frukosten från gårdagen. Men slank i, de gjorde den ju. Sen kom jag på en super idé. Att vi skulle till Ålands-vikinga marknad! HAHA! de var komiskt ! Så vid tre tog vi oss dit och det var myyche folk måste jag säga. Vi alla fick en varsin vikinga mugg sen sköt killarna lite pilpåge med vikingarna och sådant. mysig dag, men lerigt som attans ushco.
När vi kom hem käka vi tacos! Vid kvällen var de bara att börja tagga igen. Men Sandra var fortfarande död sen gårdagen så hon hoppa över det. Men vi tog oss iaf till rock off tillslut. Jag var riktigt bakom flötet just då. Så ärligt talat minns jag inte rock off så bra .. ( ja brorsan nu vet du det). känns jobbigt att family läser detta haha. Jaja. Sen åkte vi tydligen hem igen. hur vet jag inte. men vi skulle förfesta till krogen.. Vid ett tiden drog jag, Bella & Edvin. Och gissa hur jag var vid det här laget då? JAg & Edvin var absolut värst. Vi var så jävla komiska. Bella skulle ta kort på oss vid varje ltie nvägskylt vi såg och parkbänk. De var då ja rammla i massa brännäslor. Har fortfarande kvar utslag sen den tragedin. huuh! Ont.
Sen blev de krogen! Första kom vi inte in, för Edvin glömt körkortet. Så då drog vi till en annan full packad krog! Där de var full ös&håll igång huhu. Vid fem tiden var vi hemma.

Dag tre var det hemfärd. Vid ett gick båten och Bella hade spypåsen beredd hela tiden. Inte kul att åka guppig båt dagen efter. Men de funka. Men aldrig mer! haha.
Rolig helg måste jag säga.

Här kommer de lite bilder :)
Bilder från DAG ETT:

Här är vi på båten, nästan framma vid Finland.

Här sitter vi i våran special uppblåsta aprty för-fest soffa. like!

Ja&Edvino.

På G in till krogen.

Jag & MArkoolio . huhu :D :D I kön till krogen

Jag & Edvin shottar inne på krogen. Fast de sluta me att han fick dricka upp min med.

Här var vi på G hemmåt. Väbehövligt kanske?

DAG TVÅ :

Sandra & Jag på vikinga utflykten ju.

Sen blev de tackos hemma:)

Här sitter vi i taxin påväg till Rockoff. ENDA taxin vi fick tag på under hela helgen. hatar taxiåland haha :)

Här är inne på rock off. mina solglasögon var välbehövande under den kvällern! fast dom försvann sen :/

Ja såhär ser alla mina kort ut i kameran typ.

Dag tre, på båten på väg hem. komiskt.

Idag!

Jag har nyligen varit hemma hos farmor, och firat henne lite. Hon fyllde nämligen år idag ju! Och sen när man kom dit var de fullt me släkt och grejer och där kom jag i mjukis kläder, för att jag trode  alla redan varit där. Men nejdå, eftersom hela släkten är intresserad av fotboll. Sitter alla helt bänkade framför burken, och kollar på Zlatan som hade bytt lag eller något sådant där. Lysnade inte speciellt bra. Men så var det med det.
Sen hade farmor fåt någon dyr parfym av Mickes nya girlfriend, så farmor ville själklart demostrera mig hur den luktar! Tror ni inte hon sprutar över hela mig så jag stinker tant parfym? Jodå! Så nu måste jag strax hoppa in i duschen.
Annars så har jag bara jobbat hela långa dagen. Känndes skönt på någon konstigt vis att få jobba. Jag är konstig ibland.

Nu ska jag hoppa in i sängen, kolla på Beck såklart. Och sova! Jag är fortfarande sliten efter helgen måste jag säga. Herregud. Men slänger in bilder imorgon från Finland. Det blir bra.

dagens vill ha: Min säng hihi 
dagens klädsel: mjukisbyxor och ett linne
dagens frisyr: En bulle på huvet
dagens låt: Har nog inte lysnat på musik idag :P
dagens saknad: ..
dagens köp: Har inte hunnit med någon dagens köp. Eller jo en vecko revy tidning
dagens humör: trött, men happy!
dagens möten: Min lilla farmor & släkt
dagens dummaste: En kund hahah
dagens vackraste: inte vädret iaf ;)

Jaja nu missar ja ju Beck ju! Hejdå :)

Rock off Åland

Nu är vi hemma från Åland! Det har varit en grymt kul tripp! De sämsta var taxina. Men annars var de typ 100 gånger bättre än krogarna i västeråsen! Vill tillbaka haha :D
De har hänt mycket kul. Bland annat glömde jag min mobil hemma, där min bank kod står i (ja kan inte mitt konto kod nej) så ja hade inge pengar. Blev tvungen att låna av Alex. Sen fick jag brännässlor över hela mig, eftersom jag bara hade shorts på mig. Typiskt mig..
Sen träffa vi markoolio. han stod me oss i kön till krogen haha. Fast sen gick han vip.

Nå mycket rock off blev de inte. Men mycke kul hade vi på krogarna och sådant, för de va grymt mycket folk :)
Orkar inte skriva, kan ta de sen när ja är lite piggare haha. Kort lägger ja in sen också :) Fast 90 procent av alla korten är ju bara på mig och Edvin hahaha!


Vi taggade som tusan

Tyckte denna bild var lite smått söt på mig & Bella haha!

Men mer bilder kommer sen.

Grattis!

GRATTIS till Linnpinn som fyller sina arton idag :)
Ikväller blir det grillning hos henne.

i'm stupid..

Hejsan kära bloggläsarna! haha.
Ja har märkt att de är många fler som börjat läsa min blogg och min familj inräknad till det. Min bror tycker de är sjukt kul att sitta och läsa vad jag gör om dagarna haha och ja ska försöka sluta göra miljarder punker. (Han ska bli svenska lärare och retar sig på att jag gör punker efter varje ord.) Men men haha skyller på persbo tiderna;)

Och så är de typiskt att man har börjat flagna bort all brun färg man införskaffat sig under sommaren. Men nu på sista tiden har de bara varit regning varje dag och ingen sol alls. Men idag är de ju faktiskt super fint ju! Så ja tänkta gå ut och lägga mig på baksidan snart, för solen är snart där. Sen blir det duschning och fixning sen hem till Sandra, sen åker vi till Erika på förfest. Sen blir de väl antagligen krogen :) Man är ju ledig, så varför inte liksom.

Igår var jag & Tovan i Eskilstuna. Vi bestämde oss för att göra upptäcksfärd med bilen hennes. RIktigt kul måste jag säga. Vi körde fel hela tiden i början och gud vet vart vi hamnade. Tog oss nog tre timmar att ta oss till dit. Men jaja sånna är vi. Tillslut kom vi ju fram igen. Egentligen skulle vi till parken zoo(komiskt ja) men Daniel tyckte inte vi skulle dit för han ville med. Så då sket vi väl i det och åkte till Tuna park istället för shopping&mat SOM jag bjöd på, bara för jag är sååå rik (not). Och ett par skor rikare blev man ju också, kunde inte motstå de finste skorna i världen ju. så dom fick följa med mig hem, med dåligt samvete.6:e sko paret den här månanden då, JODÅÅ!




Jag med den hemskaste oförberedda bilden. så ja gör den liten hahaha.

Sen bar de till vässan igen. Trevligt trevligt (Y).

Inför helgen

Rock off blir aver :)! Vi åker på fredag. Ska bli grymt kul. Shoppade lite inför resan. lite tuffa things ;)komiskt.


Bland annat denna fick de bli inför Rock off helgen. haha!

Glasögonorm

Igår mådde jag bättre till kvällern, så jag fick skjus av modret in till Becks. Blev ingen filmkväll iaf. Vi satt ute på ballenkongen fram till klockan två och prata massa strunt. & lysnade på 90 tals musik, som typ spice girls och gammla brittan låtar. AS BRA! :D hahaha.
Planerade in lite inför veckan som kommer också. Linni fyller arton ju :) sen vet jag inte om jag ska med till rock off till Åland på fredag. vi får se hur det blir me det :)
Sen rent ut sagt däckade jag i Beckas säng, helt slut efterson jag knappt sov något natten innan.

Jahapp så nu är det semester för min del. så skööööönt! Och jag kommer vara ensam hela veckan hemma också, typiskt haha. men skönt känns det endå på något sätt.
Men en sak är lite negativt, jag kan inte laga mat! Allt blir bara bränt eller bara äckligt och konstigt? jaja. de blir nog bra.

Imorgon då. jag ska börja sätta igång med gymmandet igen. Jag & Becka har varit fööör dåliga med det. Förr i tiden gymmade vi tre gångner i veckan. Sedan när sommarlovet började, har det inte blivit av alls. men nu jäklar. huhu(Y).
Sen ska ja försöka fixa legg & boka tid för synundersökning. Hjälp.. uscho !

Tänk mig i glasögon, de är ju nästan för komiskt haha!


New me, glasögon orm. hihi nejdå, ja komer använda kontaktlinser ;) Mig i glasögon, no no.

I´m sorrry.

Sjö

Igår blev de först förfest hemma hos Beckus, sen så drog vi oss vidare till sjökrogen. Sen så sov jag hemma hos Becka också :) Jag vaknade av att jag skulle jobba, och mådde craapo. Och nu är jag magsjuk också. Kan inte ens dricka vatten, så kommer det upp på engång. Trevligt trevligt. (Y)!
En rolig sak som hände igår var att jag ramla från en grushög? med mina höga klackskor och skrapa upp mina knän och händerna. men den här gången föll jag inte på huvudet iaf ;) hahaha.

Om ett tag blir det grillning med la famlija, eftersom bröderna är på besök och så vidare. Förutom att jag inte ska äta. uscho. Får väl försöka peta i mig lite fil eller något huhu. Ikväll var det tänk att ha movienight med Becka&Linni. Får se om jag orkar ta mig dit och så då :)
Men sista jobb dagen imorgon. sen äre leeedigt :)


Alex,Jag,Matilda & Bello :)

Jag & Bello

Jodå.

Nu ska jag ut och "grilla"

Lite news & så

Hallå Bloggen!
Idag har jag workat som vanligt. Så finns väl inte så mycket att säga mer än så. Jag tänke bara lägga upp dagens outfit & lite jag inhandlat sen i tisdags.

En sak jag upptäckt är att det jämt ska regna när jag är ledig! & det är inte bara jag som märker det, mina kunder också haha. Förra veckan, regnigaste vädret? I måndags regningt, bara för jag var ledig för att åka på Britney konserten. sen har de varit fint resten av veckan när jag stått inne och jobbat. sen så fort klockan blir sju, när de är dags att sluta. så slår regnet ner för fullt. komiskt?


Dagens outfit, och nej jag hade inte skorna medans jag arbetade:)
Nit Toppen & shoesen är nya


Mina nya shoes från H&M.

Och dessa från Skopunkten.

Sen har jag inhandlat ännu en top och lite nagellack och nödvändigheter bara :) visar toppen sen.
Nu ska jag försöka fixa något att käka, sen blir de att umgås med brodern & Pierre som är här på besök huhu.
PUSS!

New

Jag bara jobbar, och jobbar den här veckan. Igår fick jag ju sluta tidigare iaf så de blev en shopping runda. Kommer visa sen vad jag köpte. blev iaf en top, kjol, klackskor och smink och hårfärg. huhu.

I måndags när vi var i Stockholm. Så hittade vi en jätte söt liten butik med massa fint i! Massa smycken & olika väskor. vi skulle egentligen bara kolla in lite. Men jag kom ut med en väska och ett armband iallafall. hmtypiskt.
Affären hette Engla.






Britney Spears i Globen!-pop circus.

Igår var jag och Paola på Britney spears i globen som sagt. De kändes sjukt otroligt att se henne! Mina förväntningar var höga, och hon levde upp till dem.
Konserten börjar med att britney hissas ner från taket. De var synd bara att de var "playback" på alla låtar , förutom everytime som hon sjungde live. Annars skulle det varit perfeckt.
I slutet när womanizer kördes igång stod alla i hela globen upp och skrek/sjungde och dansa! Helt sanslöst kul :)
Våra plattser var också bra och vi hade laddat upp med en varsin britney tröja och popcorn och dricka.
Klockan lite över två på natten anlände jag hem helt slut.

en kort slutsats en otrolig pop circus!


Jag, när vi skulle hitta reda på våra plattser i globen.

Paola, vi letar fortfarande!Lägg märke till den alldeles för stora Britney tröjorna vi köpte haha!

Här kommer de lite bilder på Britney från konserten:





Här sjunger hon everytime.

Just nu sitter jag och lysnar bara på britney låtar. hon är bäst juu :D haha.



Hit me baby!

Nu är jag på g! har bestämt outfit och lockat håret. sminket är inte klart ännu dock. klockan fyra tar vi bussen från skultuna, och hoppas på att ta tåget klockan 5 från centralen till stockholms central. De är nämligen lite strul med tåg biljetterna. Så får hoppas på att de finns kvar att köpa, när vi är framme vid v-centralen. annars är de rätt kört, och de vill vi ju verkligen inte :P

Men halv åtta kör brittan igång konserten. och ja är så förväntansfull av mig hihi :)


haha tjockis bilder? jaja jag har på mig en glittrig tunika från -Bik Bok
Leggings-Bik Bok
Klackar-Din Sko
MC jacka-H&M

Så enkelt fick det bli! och lockigt hår på det :)


I love these shoes. Både grymt snygga&Sköna på samma gång !



Idag shoppade jag lite efter jobbet när jag inväntade min buss. Men hann bara in en sväng på gina och hitta dessa:

En tunn stickad kofta. ur snygg på!

En stor enkel tisha.

Nu ska ja sminka mig baby. hej Då.

Globen imorgon

De är söndag, innebär sista dagen av min lediga vecka. typiskt! En hel veckas jobb på g nästa vecka.Antar att ja kommer vara lika drygad på jobbet i slutet av nästa vecka, som jag var av den förra. Om ni minns mina klagomål från tidigare inlägg. Men det kommer nog att gå bra. I hope ! haha.

Jodå regnet forsätter att ösa ner, precis som resten av mina semesterveckor ;). Hörde att de kommer bli fint till tisdan. tur i oturen altså. Men imorgon är det faktiskt så att det är BRITNEY konserten :) De kommer bli så häftigt att se henne på schenen. ja har riktigt höga förväntningar på henne. och ja är nästan helt säker på att hon inte kommer att svika dom heller!  Undrar vad jag ska ha på mig?

Idag då, Tove kanske skulle kika förbi för att jag minns inte vad. men men. blir säkert jätte bra. jo just ja, hon ville att jag skulle färga hennes hår. Det skulle jag med behöva faktiskt, för mitt hår växer som ogräs och utväxten ahr redan börjat kika fram. haha. men de är ju inte bra att färga för ofta heller. så får se hur jag gör med den saken.
Men ha de bra Puss och kraaaam.


Vimmel


Hitta en bild på vimmelkorten från pluto i onsdags :) Sandra, Bells & Jag.

middag på varda med moder!

ikväll blev de middag med modern :) vi åt på varda, och det var verkligen goott! och mamma betala hihi. jag skulle försöka testa smaka vin till maten, bara för mamma tvinga mig haha! de funka inte, så mamma fick dricka två glas vin istället. men värt en försök iaf. Kräsna jag.
men en klänning  hann jag ju köpa , jätte fin! och ett paraply eftersom ja tappa bort brorsans och hade sönder mammas :) men sådan är jag.

Just nu då. sitter hemma hos mamma nu. i mitt lilla övergivna rum. som jag aldrig är i typ. jag ska snart gå och ta bort sminket och lite sådant där. sen sova! Förimorgon är det tråkiga bankärenden som gäller..


min kära gammla moder huhu!

Jag dådå.

godaste efterrätten svulla vi i oss också. och vi blev så mätta att vi trode att vi inte skulle kunna ta oss hemmåt.haha!


Jodå

Just nu sitter jag och inväntar Kay. Vi ska ha myskväll tillsammans hihi. och ja, hon ska sova här också. jag klarar inte av att sova själv som sagt haha.
Idag måde jag inge bra. typ darrig och illamående. men nu mår ja prima igen :) Jag har varit hos t och hjälp honom vika sinna kläder idag som han ska packa. eftersom han åker iväg till turkarnasland ! lite avensjuk är jag nog. kommer vara så blek, men imorrn ska jag ta en sväng till solariumet haha!
Känns förövrigt som alla åker iväg på semester eller redan har åkt bort den här veckan. Ja de är ju semesterveckorna nu iförsig men endå ju.


haha sliten och söt :D

Ne nu ska jag städa undan lite och sen så ska jag och Kay gå och käka. Ha de så bra!

Lill-lördan

Igår blev de krogen trotts allt. En rolig lite halv kaosig kväll blev det. De började med förfest hos Sandra. Sen skulle vi vidare på en annan förfest. och vi orkade inte gå i våra klackar, så vi tog skjus av någon människa som var snäll haha! Typiskt oss. Sen blev de vidare till Pluto!


Sandrao, Jag & Malin!

Fixet inför kvällens bravader haha.

Söta!

Bella, någon lång människa & Jag. blev för hemsk på kortet hahaha.

Sen var de väl inge mer roliga bilder. och ja rosa kameran is baack ;)

michael jackson- king of pop!

Hela kvällen & dagen har jag suttit och kollat på michael jacksons äro pogram på fyran. känner mig sjukt hjärntvättad och förstår inte riktigt varför jag gjort det heller. har dissat massa planer jag haft, bara för att jag inte orkat med dom. så michael jackson kändes rätt bra idag haha. Desutom var han ju faktiskt sjukt bra. Tänk om man kunde dansa så? ja är glad om ja lyckas komma upp på dans golvet utan att snubbla:P haha typiskt. 
juste,  hos farmor o farfar var ja ju idag också. bjöds på massa kakor och bullar haha. Hon ska allti överdriva me sånt där.

Imorgon vet jag inte riktigt hur mina planer blir. krogen eller ut och äta. Jag är desutom ensam hemma från imorgon bitti till söndag. hemkt? hur ska jag överleva. jag är så otroligt rädd för att vara ensam hemma  :P Förut vågade jag knappt sova själv så då sov jämt någon hos mig eller jag hos den. men på senaste året har jag lärt mig. jag hatar helt enkelt att vara ensam! undrar hur de blir när man flyttar hemifrån. det kommer inte funka någå bra alls juu.
Jaja
Nu ska ja fortsätta kolla på michael jacksons konserter. haha orka mig.

förästen, de där med blekningsmedel är inte min grej. min vita kavaj hade en fläck som jag skulle få bort. Då tog ja ner kavajen i handfatet och hälde i en hel burk blekningsmedel. Pappa skriker från vardagsrummet
-Vaa är de som luktar??
-ehm blekningsmedel (hostar så jag knappt kan andas)
-hur mycket hade du i då?
-ehm lagom..
-de ska vara en tesked så du bara vet.

Jag stänger dörren till badrummet och hela huset luktar. och jo de luktar fortfarande :P


Ikea & garderobsbekymmer

Hejbloggen!
Imorrse fick jag faktiskt sova ut till halv 11, sen ringde mamma och ville ha sitt paraply. Jag som då trode det var mitt i natten trode hon blivit galen och la på. Sen ringde hon upp igen. Och då kolla ja på klocka noch förstod att de inte riktigt var mitt i natten. Men hennes paraply fick hon inte, för jag har förmig att de blev helt söndrigt efter power meet och desutom så ligger de hos t. Så  blev det me det. Hoppas hon glömmer bort det sen..

Första dagen på semestern sätter jag igång med storstädning av mitt rum. Så efter några antal timmar blev jag klar. (och ja jag är känd för att vara segast på jorden av att städa). Men till slut blev det klart, och skinande rent. Men garderoben gav jag mig inte på, för galjarna har slutat räcka till, till alla mina kläder!!

Sen åkte jag och Tove till Ikea där Linus joynade oss :) hihi. och fullt med folk var det ju verkligen. När ma nkom fram till lagret eller va de va, tappa man bort sig. även fast ja  har varit på ikea 102983 gånger förr. men min lokalsinne behöver vi inte ta upp..
Och vi satte igång att leta efter en TV-bänk. Ja hitta en men ja vet inte. ja har sådan beslutsångest altså. ushco haha! Sen hitta ja en ny jätte fin soffa också! Ja kommer vara fatti om ja fortsätter såhär haha. Men vi får se hur de blir. Sofffa känns faktiskt mest välbehövande. Eftersom min bäddsoffa är trasig.
Efter det blev de TV tittande, för ja vill ha en ny sådan också. Men de värsta jag vet är teknik affärer. Jag höll på att dö.. Så ja gick in kolla på nån tv (alla ser likadana ut) och ut igen och fick lov att sita och vänta tills de andra kom ut. haha orka mig. men då måste ja säga att de är roligare att shoppa kläder.. man kansek ska shoppa upp allt endå? haha. nej soffa var det.

De enda jag kom hem med idag, var 100 galjar. Så nu är garderoben fixad. har till och med fixat där alla mina väskor kan vara. toppen toppen!


Tove-som posar i soffan jag funderar på att köpa huhu

Jag(hemsk bild) som ser helt lost ut tror att äpplet var riktigt, så skulle ja bevisa de för Tove. de var plast.

ändrade planer! Ikväll blir det att ta dde lungt hemma i mjukiskläder + jordgubbar. (har fan ätit jordgubbar varjedag nu). Och så blir det beck på TV och så min absoluta favorit film dagboken :) Om de ändå vore så lätt, som i den filmen. men neeejdå!

semester en vecka!

Regniga söndagar, måste vara dom tråkigaste? Eller? Just nu känns det så iaf. och jag som vanligtvis alltid brukar vara på topp humör och vara glad i alla lägen (förutom när jag är bakis eller sjuk haha) känner mig helt down idag. Men vad ska man göra:P Imorgon blir de säkert en toppen dag!

Jobbade idag, inte ovanligt direkt, men nu är de äntligen en veckas efter längtad semeeester :)!hihi, känns så skönt. Så imorgon ska jag sova ut hur läänge jag vill. Hoppas jag. Brukar allti vara någon jäkel som förstör haha.
Så igår då, ja åkte aldri till power meet. jag råkade däcka i sängen av trötthet. Helt sjukt trött var jag haha. Sen vid tolv tiden funderade jag på att ta en taxi ner till Karin,Bella,Kalle och dom dära bara för att det var så längesedan. Men nej det blev inget med det tillslut iaf. Orka ta en taxi från skultuna till västerås liksom? nej.
Tror ja jobbat lite för mycket, är så grymt trött på den dumma affären och alla dumma kunder. fast vissa är gillade. men dom flesta är dryga. En kund idag skulle köpa glass, och gav mig leksaks pengar, en annan gör allt för att få mitt nummer. seriöst :P ja kommer snart dö av att jobba där?

Okej, det här var nog det negativaste inlägget någonsin. Men ni får stå ut tills mina bättre dagar kommer. hahaha. Och som vissa av er kanske märkt, har jag bytt header bild där uppe. bara tillfälligt, känner mig trött på bloggen (också) och vill ha lite nytt. Men min insration dog typ. äh struntsamma.

I brist på bilder här på bloggen, eftersom min kamera är borta :( så lägger jag ut lite allmäna bilder bara. en del komiska.

På g till en svanå fest,mitt i vintern
Skoltider. Ja de kanske låter komiskt, men jag saknar skolan :P

Ja gammla tider de här. Hässlö HAHAA komiskt!

Förra sommaren tror jag. haha ja poasade framför camen...haha

Rida staty i natten jodå

en kväll :)

okej skämig bild från 9an. tider då man typ var blond och grejer. jag har bilder på när ja var blondare, men de är privat HAHA.

nu orkar ja inte lägga ut fler, nu ska ja käka jordgubbar <3

Power meet!

Dagen började med att jag jobbade till klockan sju. Och då skulle jag vidare hem till Alex, där de andra var. Men först skulle jag ju naturligtvis hem till skultuna och byta om och göra mig i ordning. Riktigt stressande! fick till och med lov att måla mina naglar i bilen på g dit hahah.

Så vid 10 drog vi oss vidare till självaste powet meet då. På g dit åkte jag,sandra, mathilda och bella raggar bil med några killar, men vi blev utslängda HAHA! komiskt. så då fick vi traska vidare. Och kul hade vi ju. Fast ett tag regnade de som tusan så vi tog skydd inne på sjökrogen. och en komisk händelse efter vi varit där.  det var någon sådan där sak som stod och sålde langos,. Så jag och Sandra fick komma in dit och göra langos till kunder och ta betalt as komiskt :D ! HAHA.

Imorrse var de jobbet som gällde. Trode jag skulle dö. och de gjorde ja typ också. Mina kläder var fortfarande blöta från gårdagen, och ja kunde ju inte byta om eftersom jag sov hos t. så mysigt att stå i blöta kläder, frös juuu. men klockan tre fick ja åka hem. och när ja kom hem däcka jag i sängen, så skönt. Sen har ja träffat Karin en sväng också. Funderar på att dra till power ikväll också. Men nyktert altså. eftersom de blir jobbigt me jobbet:P Får väl se hur de blir med det.

Bilder kanske kommer upp sen, tror jag har supit bort min kamera också. typiskt :P min rosa kamera ju. haha jaja.
Lönen för den här veckan fick jag idag också. Så nästa vecka blir det IKEA & Ny TV som gäller :) Tove får bli min skjus till det :) ska förmodligen tillbringa några nätter hos henne nästa vecka, eftersom Daniel skulle jobba borta eller någon sådant. Perfekt tycker jag huhu.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och känna efter om jag orkar med en till kväll. Mitt paraply är också borta. hmm
Jaja ha en bra kväll bloggläsarna :) Puss.


Halllåå!

Jaha torsdag då! fick sluta tidigt idag då. klockan 4 rättare sagt. Så jag har hunnit med att träffa Bella&Mika ett tag nere på staden, för lite shopping. men jag shoppade ingeting FAKTISKT. Ja börjar känna min pengakris komma närmare huhu.
Hann dessvärre inte träffa Karin, som jag ville. Eftersom hon kommit hem från London idag. Den jäkeln. JAg skulle nästan göra vad som hellst för en shopping dag i London. Man kanske ska ta sig någon helg dit? hihi. Man vet aldrig me mig.

Nudå. Sitter jag här, som vanligt med mina verkande fötter. Och funderar på hur döda dom kommer vara efter en hel power meet helg, med klack skor. Men det kommer säkert bli bra.
Ja just det, Power meet börjar idag och så håller det på tills på lördag. JAg bryr mig inte om att åka dit idag, för bilar intresserar inte mig på de minsta möjliga lilla vis. Tycker de alla ser likadana ut? jaja. Nee de får bli Imorrn istället. Det blir roligare så. Även fast jag möjligtvis inte ser en enda bil (haha) joda. Men förra årets power åkte jag till och med bil;) En rosa volvo, som var Lingons tror jag haha!

Nejmen vad som händer nu då. Inte de blekaste faktiskt. Förmodligen skulle kanske Karin hit :) sen får vi väl se. Jag ska lägga mig ute på baksidan och försöka få lite sol på mig ,innan den går ner. För jag hinner ju aldrig me att få se den nästan. usch va hemskt de lät :P haha. och ja överdrev också haha!

Förra årets power meet . riktigt jäva roli helg var det hih.

hahaha alla ser så fula ut :P


Men jaja. nu ska ja kila ut. pusss.

Hard work, work!

Jodå! Jobb, jobb. Bara. Känns det som. Mina fossingar är totalt döda. ucho. Men de är väl inte så konstit, eftersom det har varit mycket folk idag & jag står upp hela dagen. min vanliga arbets dag är, att jag åker 20 över 8 hemmifrån på morgonen, sen så åker vi hem halv 8 på kvällen. Så rolit är det, med det! hehe. Men de är bara två sånna långa dagar kvar nu :) hih!
Och nu ska jag sluta prata om mit boriga jobb.
Men de är ni som läser huhu ;)!

Så ikväll då. Händer väl ingeting I guess. Jag ska checka lite TV och så tror jag. Tänkte lägga mig tidigt. För det råkade bli sent igår. hih.


Jag idag på jobbet när ja hade tråkigt på lunch-rasten hahaha :D Idag fick jeansen åka på, eftersom de snöar inne i affären (ironisk&komiskt)

Men nu måste ja ladda upp de här inlägget, innan min lap-top dör :D ha det bra. PUSS!

RSS 2.0