diet-kakan

Nu är det ju nyårsafton. och det ska ju såklart firas. Sitter nu hemma hos Paolas moder och inväntar den festliga goda maten som Paolas moder fixar! Så nu sitter jag här med tom mage och är hungrig haha.
Ikväll blir det såklart att träffa vännerna. Först åker vi in till Erica och sedan till en förfest om allt blir som jag tänkt hos en madde. Sedan ska vi alla dra oss neråt mot torget vid 12-slaget. Klänningen ligger isängen och inväntar kvällen. förväntansfullt .

Medans Paola är i dushen sitter jag ju här och kan berätta om våran lilla insidens inatt. Klockan halv 2 fick jag och Paola för oss att sätta igång att baka! Så vi letade upp ett gott rull-tårta recept i kokboken och börja sätta igång med bakandet. Dum som jag är, läste ju såklart jag recceptet och sa att det skulle vara 11 och en halv deceliter socker i kakan. tyckte de lät lite mycket så vi fick en super bra idé, nämligen att göra en diet kaka. Så vi hade bara i 6 dl socker och tyckte att vi var väldans duktiga som tänkte gör en diet-kaka. Efter sinna fem minuter i ugnen så blev det aldrig klar. Konstigt tyckte vi. Efter cirka 40 minuter till så såg den likadan ut så jag tänkte att jag läst fel i receptet och det är ju såklart jag gjort det. Det stod ju faktiskt att man bara skulle ha i 1 och en halv dl socker. Ja typiskt mig. Det var våran "diet-kaka" det. haha!

Rullbullen:


Här är våran "diet-kaka" inte så jätte bra resultat kanske. Det röda är sylten som skulle ha varit fyllning i rullbullen, typiskt oss asssoo!


Nåväl, ni får ha det så bra och GOTT NYTT ÅR.

sammanfattning

2008 börjar gå mot sitt slut,här är en sammanfattning genom mitt 2008!



1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, klart

2. Höll du några av dina nyårslöften?
 Näej. minns dom inte enns. haha mitt minne är bra kort

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
föräldrar?

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej nej!

5.Vilka länder besökte du?
Har varit i kroatien och på kryssning till findland om det gills vet jag inte

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Joraå. men det blir nog bra

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Kommer minnas många roliga stunder, men datum, herregud vem minns sådant

8. Vad var din största framgång 2008?
fattar inte hehe

9. Största misstaget?
 Vet inte om jag gjort något väldans stort misstag direkt, men små misstag har man ju gjort många

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag har varit sjuk, typ förskyld några gånger

11. Bästa köpet?
Alla mina kläder haha och att jag piercade tungan om de räknas som ett köp men det tycker jag ja

12. Vad spenderade du mest pengar på?
 Kläder och kläder

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja mycket, speciellt alla mina vänner !

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Så många låtar igneom 08.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Alltid glaad :D haha nejmen hm har kanske varit gladare då

16. Vad önskar du att du gjort mer?
gjort mer? typ rest mer kanske

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
vet inte

18. Hur tillbringar du julen?
Men släkten!

19. Blev du kär i år?
Blev nej.

20. Favoritprogram på TV?
kollar ju inte så jätte mycket på TV. men kanske ehm desperete houswifes

21. Bästa boken du läste i år?
tror faktiskt inte jag läst en enda bok detta år. skämmigt haha

22. Största musikalista upptäckten?
haha what?

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
nej minnsi nte

25. Något du önskade dig men inte fick?
jorå

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
det var typ en tisdag eller något sånt. så det blev inte så mycket mer än att vara med vännerna tror jag. så längesen ju.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
fanns det säkert men jag har gillart 08 precis som det varit.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
vadå kläderna eller vadå?

29. Vad fick dig att må bra?
allt

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
vilken är man inte sugen på ?!

31. Vem saknade du?
 ingen :P haha

32. De bästa nya människorna du träffade?
Har tärffat så många bra människor ju.


fika

har varit på staden och införskaffat lite sakor. ska snart åka in igen och fika med tjejerna.mysigt. Som vanligt missade man bussen, men tar nästa istället.
Testade förästen min nyårs outfitt idag också. och jag kan säga att jag är inte bara lite lagom taggad till nyår. nu vill jag ha 2009!


kändisdubbelgångare.

Gjorde någon slags test på myheritage.com
Alla testen visade att jag var lik beyonce eller Angelina Jolie men det är ju inte sant någonstans haha.





believe

jag tycker ju verkligen om Britney spears. och älskar hennes parfym Believe. bara för god.



                                     
                                     


Britney Spears-believe


paolaochjag

kom nyss hemifrån Paola. haha jag såg en kastrull på spisen (paola bor ju nu mera ensam i lägenhet)  så jag lyfte på locket för att kika efter va det var. och jo där låg rutten gröt från före julas någon gång. så det började lukta i hela lägenheten.. så jag slängde den äckliga gröten och paola slängde iväg sopporna och så började vi diska och ja gjorde rent spisen. det var min lördag kväll haha! det är inte ofta städ-ryck kommer inte, men dom är allt bra att få bland.
nåväl, efteråt gick vi och köpte godis och pizzabröd, komiskt nog. men gott var det ju.
Till det blev det filmen mamma mia! och den är så älskvärd, musiken är så bra! Men filmen var ändå lite bättre på bio. men när vi kollade på filmen kunde vi helt enkelt inte sitta still, som man är tvugnen att göra på bio. näej vi började med att sätta på högsta volym till "mamma mia here we go again" och sjunga de högsta vi kunde och dansa runt haha. undra vad grannarna tänkte haha typiskt oss.
Nu ska jag snart göra mig klar inför sängen och gå och sova. ännu en jobb-dag imorrn. men glädjer meg med att det är min sista på lovet.

heej

Nu är jobbet avklarat för dagen, och jag hade tänkt mig att jag skulle börja sätta igång med pluggandet. men jag orkar inte. Nu är iaf manikyren bokad 5/1, synd bara att det inte fanns någon tid innan nyår. hade varit fint.


-



-S

rean

Idag så tänkte jag och Paola åka in till stan tidigt för att hinna vara före alla andra människor som var på jakt på rean. Men det slutade med att vi vaknade klockan 1. så länge har jag inte sovit på länge. Men runt tre åkte vi in. och så mycket folk det var. Inne på gina tricot var köerna så långa så jag vet inte vad. men vi lyckades stå i en av köerna och fick de vi skulle köpa. Så idag blev det mycket inköp för julklapps pengarna. tyvärr var nail store stängd så vi kunde inte boka någon tid. men vi tänkte göra det på tisdag, då jag är ledig.
och ihelgen jobbar jag igen plus måndag.segt. men pengar är ju pengar.


Dagens klädsel.

förväntansfull

År 2008 har varit ett bra år undrar hur detta kommande året blir.
Nu böjar jag bli förvatansfull på nyår. Ett nytt år med nya möjligheter. Aa det kommer nog bli jätte bra!





2009 låter ju faktiskt bra

Julen är över.

Nu är julen över. På något sätt  känns det skönt också. Min jul blev jätte bra. Började med att jobba till klockan ett. åkte sedan och hämtade upp brorsan hos hans tjej. sedan åkte vi vidare hemmåt till skultuna. Paola kom förbi en snabbis och vi skulle ha en liten mini-jul haha. Vi bytte julklapp och insåg sedan när vi öppnat dem att vi gett vararandra samma present! För vi har alltid haft likadana halsband och vi har alltid vellat haft det matchande silver armbandet till. Och båda tänkte tydligen samma sak, " den perfeckta julklappen" så vi bytte armband med varandra och fick oss ett gott skratt! haha. Sedan åkte hon hem och firade sin jul hemma. Och vi fortsatte våran firning med att kolla på kalle anka och pappa gjorde förberedelser inför maten. När maten var klar åt vi och pratade och sedan blev det julklapps byten. Och nästan samma sak hände igen! Jag hade ju köpt en sammlings skiva till min bror, och exakt samma skiva gav min bror till min pappa! så då fick man sig ett gott skratt igen haha! sedan blev det iaf att vi gick vidare till släkt och vänner och umgicks med dom sent in på natten.
Och en julklapp blev jag jätte glad för :D nämligen nagelförlägning! och paola hade fått samma sak, så imorrn blir det till att åka ner på stan och beställa tiderna. men det finns inte innan nyår men men! Sen fick jag britneys parfym, eftersom jag älskar henne! och pengar och smycken och sånt. jätte bra.

Idag blir det att bara ta det lilla lugna och kolla på tv's alla filmer och paola skulle komma och umgås med mig i soffan med allt jul-godis som finns kvar. men vet inte om jag är så välldans sugen på det direkt. igår blev det lite mycket mat och godis. blir väl jul mat idag också, uääch.
nåja ha en fortsatt bra julhelg påer, och hoppas eran har varit bra.




 Bianco hjälpte mig slå in klapparna haha!

mini-jul

ja som sagt, slitans dag idag. Åkte hemifrån kvartöver 8 och kom hem ikväll klockan 8. Och då blev det direkt hem till mammsen för att fira våran mini-julafton, eftersom hon åker till stockholm och firar där. och jag stanar i lilla skultuna och firar med far och bror med släkten. När jag väl kom fram till mammi så hade hon tänt ljus överallt i huset och lagat väl smakad tackos :) jätte gott verkligen. Sen blev det paket öppning. Jag fick en mysig morgonrock och så fick jag presentkort på en make-up råd givning i 30 minuter.vilket innebär en vardagssminkning. super roligt :)
Sen blev det julfilms kikande och struntprat.
Nu är jag så trött så jag vill bara sova. men först ska jag ta mig ett bad och sedan krypa in i min nya morgonrock. gud vad skönt det låter.
Imorrn är det jul afton! det blir firning med släkt. Och jag jobbar till klockan 1. Sen är det slut på mina obekväma arbetstider. skönt det.

Ha det så bra och god jul
/ S


trött

Nu är jag helt slut och klackarna har inte förbättrat saken. Kom nyss hem klockan är kvart över 11 och fötterna kan inte sluta värka. Ja inte får jag några stressfria dagar på mitt lov inte. Nåja idag blev det massvis med ärenden av. Så skönt att ha julklapps stöket avklarat!
Blev lite underkläder och nattlinne till mammsen. Och bror blev det musik, eftersom han älskar musik. och farmor & farfar fick det bli ett förstorat foto av mig själv och en ram och en söt liten julblomma. haha det blir så bra så.
Blev ju själklart lite shopping för min egel del också. Fick bli en fest jacka från gina. fortfarande förberedelser inför nyår. Och så blev det massvis med smycken. Smycken är faktiskt inget jag köper allt för ofta. men nu när jag väl letade efter smycken hittade jag mycket fint, jadå så det råkade slinka med lite för mycket. men men.



Ett av smyckena, blev detta armband ett gulligt fynd. gillar den mycket.

Godmorgon!

Vaknade för cirka en timme sedan. SKönt att äntligen få sova ut på sitt lov. Idag blir det shopping hela dagen bland annat julklapps-handel. undrar hur många som ligger efter med julklappar? kommer säkert vara späckat med folk.
Men också min nyårs outfitt ska bli klar. Jag hade glömt bort mina fina klackar som jag köpte för någon/några veckor sen från din sko. De blir till nyår. loveee skorna!






Söndag

Nu är det söndag. och arbetet har pågått i flera 100 timmar. kanske inte riktigt.. men det känns nästan så. nu är jag trött och vill sova haha. helgen har varit lugnaste på länge med mycket jobbgöra. Igår blev det en träff men Karin och Kay. Vi pratade massvis med strunt, varma mackor( inte för att jag åt men men) och massvis med mer prat. Måste ju prata om händelser och sådant eftersom vi inte ses allt för ofta längre. måste ändras på!
Imorgon blir det fullt upp inför jul. Jag har inte hunnit med julklapparna som jag ska, så de ska inhandlas i sista sekund imorrn (typiskt mig) sen inhandla lite kläder, julstädning och annat strunt. för sen har jag inte tid efter som jobbet ställer sig ivägen. Men snart är det faktiskt jul, men vart är min julstämmning? fjärde advent är det också just ja.

Avslutning och dant

Så nu har en arbetsdag gått. blir mycket jobb nu när det är lov.
Gårdagen var det julavslutning. Mycket fint sjungande och mycket jullåtar och tomtar och sådant. haha julstämningen blev lite mer maximal men inte mycket. finns ju ingen snö.
Efter avslutning och dant, åkte jag och sandra våran vanliga tur, som vi alltid tar på fredagar, från wenströmska till edströmska vi åkte så en och en halv gång. efter det gick vi å åt lite sallad och inväntade K som skulle komma. Vi åkte sedan vidare och så vidare. På kvällern blev det att jag åkte till mam och hade en trevlig kväll med henne. åt lite godis och kikade film, som vi sedan somnade till haha.
Och innan idag svängde vi förbiVILA för att köpa min och Paolas nyårsklänningar. I lovei ittt.

På min avslutning hade jag på mig
min leopard väst från Gina Tricot och mina kil klackar fick göra premiär.

ha'de , SARA

Praktik letare

Det har varit en sådan här lång dag nuigen. Först som sagt tandläkaren sedan skolan för att få höra lite betygprat och vart vi ksulle få praktik. Och jag säger bara en sak, stackars mig och bella! Jag fick skultunas hotell bruk eller va de nu kan tänkas att heta och Bella fick praktik på nån begravnings grej för att duka bord och vara allmänt trevlig. Och alla de andra fick hur bra praktik plattser som hellst. aaa de är bara för att jag bor i skultuna. Men som sagt, så kikadej ag runt på stan idag och kom på "gud va kul att praktisera i en kläd-affär" så då fråga jag på HM och veromoda. Och på vero moda verkade dem mycket posetiva! Jag skulle skriva lite om mig själv på ett papper och med en bild på mig själv, det kommer ju bli super. ÄR ganska duktig på att skriva så att det låter bra haha försökte göra ett gott intryck också, verkade ju funka! hoppas jag får den verkligen! På HM var det lite mindre bra. Det var nämligen fullt. men men.
Sen måste jag medela att jag har hittat min nyårs-klänning ÄNTLIGEN :) Tänker inte lägga in en bild eller så, för det ska vara överaskning, men kan säga att den är från VILA.
Så det har varit en happy day. Förutom de där med lagningen, gör ju fortfarande ont, ska det vara så? det kommer nog bli bra.
Och kan tillägga att imorrn är det jul-avslutning. ännu en termin har gått. nu är det bara hälften kvar.

Nu ska jag gå och skriva om mig själv, hopppas.

Torsdags sovmorgon?

Idag är det torsdag, och det innebär sovmorgon för min del, börjar klockan 12! Fast riktigt så blev det inte.. Nej jag har tandläkaren idag, klockan halv 9! Så det var bara att gå upp ur varma sängen och fixa och sedan till tandläkaren! Skulle laga ett hål, shit vad jag hatar bedövningen. Jag känner verkligen ingenting! kan nypa mig hårt fast ingeting känns, så olustig kännsla. uuuäch..
Nåja nu är det en tid kvar tills jag börjar så vet inte riktigt vad jag ska hitta på, kan slänga ut en outfitt iaf.
Och inatt sov jag för första gången i Paolas lägenhet. As skönt, känns som att vi flyttat hemifrån. As skönt verkligen.







[Sara]

dagens göra

Sådär ja då är jag hemma igen. Måste säga att den här veckan har gått ganska så sakta och inte haft något direkt speciellt att göra, även fast jag känner mig upptagen jämmt. Nåväl, dagen har varit bra. Förutom provet idag som Linn tvinga in mig på. Sen blev det att åka och shoppa en svart väst, tröjor och en piercing faktiskt. Sen fick jag hem mitt paket från HM :) Happpy! Det var ett par kil-klackar och ett par spetts-leggings. Började tänkta efter lite nu, hur många leggings har jag igentligen ? haha
Sen blev det att gymma till döds! haha. Springa träna armar och mage. Känndes extra jobbigt på gymmet idag men det känns alltid lika skönt efteråt!
Och så kommer paff flytta hemifrån i 2 måndar framöver. Nämligen hon flyttar till sin pappa i skultuna. så då blidde ju närmare än när hon bor där ute på landet! men då blir det inga fler övernattningar här :/ kommer saknart.






Vanliga, spets, lack, jeans leggings. plus kopior. haha


Ha'de

diffrent

Har inte haft en så syssolös kväll någonsin. Pluggandet gick tyvärr inge bra alls, eftersom skolsakerna var glömda i skåpet. Inte bra. Så jag vet inte ritkigt vad jag ska göra. hatar att ta det lungt och sitta vid datorn/TV'n haha.
Tittar igenom några gammla bilder. Och jag ser hur mycket jag förändrats på bara några år. kulkul


Jag och Karin för cirka 100 år sedan, så små!
Bilder är suddig för vi tog med cam som man använde så väl föritiden (haha)


Vad tänkte jag med? hur kunde jag låta mig se ut så här haha!
Varför har jag krusat håret, herregud.


Kommer ihåg den här dagen med paola haha.
Här börjar jag väl se ut som jag nästan gör nu, fast usch vilken hårfärg och uä nej sådär ser jag inte nästan ut nu hoppas jag

Jag i sommras , gud vad sommaren är saknad

Julklapps handel

Idag skulle dagen bestå av att inhandla julklappar. Det är inte inom den bra fronten tycker jag. Jag är verkligen sämst på att hitta upp julklappar. Liksom som någon annan vill ha, svårt det där. Och dagen slutade med inköpspåsar till mig själv... Så typiskt mig, en mascara för  för mycket hittade jag på också. Hittade på en riktigt snygg tröja till min broder. Men den kostade tok för mycket för min ekonomi just nu. Får se hur jag gör, jobbar ju ihelgen iallafaller. Sen tänkte jag köpa så mamma kan få gå på SPA. Också välldans dyrt, men är inte hon värd det?mja kanske . haha.
Nåja nu måstej ag fortsätta me pluggandet för samhällsekonomin, så tråkigt.

plugg dag idag

Hade bara en lektion idag iskolan. Så det blidde inte mycket att göra alls. Men idag måste det verkligen bli en sådan där plugg-dag. Mycket att göra nu innan lovet. Fårse om det blir något gymma idag, men tror inte det blir så iallafaller.
Näee nu blir det samhälls plugg, prov på onsdag. Hur kul låter min dag? inte kul alls..

fortsättning av helg

Igår var det lördag och det blev bestämt att det skulle bli en tat lungt kväll. Och det blev det väll, helt okej. Blev till slut en film-kväll men paradise chokladasken bredvid och svullnad. Alla somnade till slut vid halv 2 speciellt emil som snarkade också.. haha. sen åkte dem hem.
Nyss idag, så kollade jag och pappsen på en lägenhet. Fortfarande i skultuna.. Den var helt okej. Vi ska ju sätta in nytt kök o sådant så då blir det ju bra. Mindre än där vi bor nu, men pappa kan ju inte bo i en villa storlek hus när jag flyttar hemifrån haha.
Nåja nu ska jag iväg till gymmet med Becka och pumpa :) haha
Ha det så bra


Sarapaola slänger vi in också

firning av 17 år

Fredagen blev det frining för sandra. hon fyllde nämligen sinna 17 år tillslut :) Det skulle bli mat och sådan vid kl7. Men jag som är segast  ivärlden kom sent:/  runt 8. Det blev massvis med bål och gott. Kvällern slutade i bara för mycket.
Men kul var det verklgien, tack för de sandrau :D




Jag och sandra flummat till tusen<3

Linni och jag:)


Mer bilder kommer kanske senare hehe.

min dag

Idag så hade vi bara en samhälls lektion, sen blev det sluta för dagen. Drog ner å gymma me Becka och sedan mötte upp Sandra för en fika. Satt där i hela 3 och ne halv timme och prata strunt och åt tjocka chokladbollar, största jag någonsin sätt tror jag mig.. Det blev ingen "dubbeldejt "idag med dom. Så jag drog mig hem till Becka och plugga lite matte och sånt. Nu är jag hemma. Och här har de satts upp fläcktar i hemmet för att torka ut vatten skadan.. huu.
Nu ska jag hoppa ner i badet och ta de lungt haha.
Pusseli

vattenskada

mmm uf typiskt att man fått vattenskador i sitt hem. Något eller några rör hade sprucit nere i tvättstugan och för att sedan sprida sig till en toalett och ena väggen i vardagsrummet. Så nu ska de rivas. Kommer inte kunna bo hemma på ett tag.. sånt här händer ju bara mig typ.. haha orka jö

rolig samtidigt konstig.

Ja helgen har varit både rolig men samtidigt konstig.
Fredagen är ju bara för tokig.. Dagen börjademed att åka in till skolan. visade sig att det inte var någon lektion alls så man fick kila hemmåt. Jag och becka drog neråt till staden och gymma för att sedan gå till hårsalongen och få beckas hår klippt. Sen träffa jag kalle och vi gick och fika me emil och karin. Sen kila karin vidare. och vi åkte vidare till heby för att hämta något. Men "hämta något" tog lite längre att vad jag tänkt mig. klockan halv 7 skulle mina vänner komma hem till mig på förfest. Men med kalles utdragande kom jag hem klockan 7. Så vännerna fick stå där ute på trappen och börja utan mig i vinterkylan (haha)
Efter lite förfestande och skoj så skulle kalle och roy skjusa oss till festen som var på fordonsförening. 18-årsfest:)
Väl framme tror jag att det hade blivit för mycket vin för lilla migo ch paola. så vi råkade dra sönder någon flagga på en toalett..  Nåja hemmåt runt klockan 12 blev det iafller. Då kom k till undersättning och jag lyckades bli glader igen haha. nej ibland orkar jag inte mig själv helt enkelt. Sen vid 3 tiden bar det hemmåt till paola.
Lördagen tog jag det lilla lugna ute på landes hos paopao. Vi kikade tv och tjocka. Sendan brittney dokumentärern, bara för bra.!
Det var min helg kort och gott det. Idag blir det gymmet flrhoppningsvis sedan pluggning.

ha'de rå
/SARA

elektroni vandring, inget för mig

Dagen har gått välldans snabbt måste jag säga. Skön har den också varit. Förengångs skull så somnade jag tidigt, redan klockan 9. Sedan nästa mrogon vaknade jag klockan 9, utan väckarklockan! Började skolan 12 så tog det lite lungt och talla sedan iväg till bussen. Väl i skolan hade jag redovisning, gick finnemang. Slutade runt 2 snåret och då blev det hem till Becka o vänta på kalle som slutade skolan 3. Sedan bar det av mot elgiganten och så köpte jag min efterlängtade mobil! haha ska aldrig mer gå in i en elektrnoni affär med en kille, my misstaake! Tog nämligen oss 1 timme att vandra igenom den.. usch.. men antar att elektroni är som kläder för mig eller något.. hmm.



här är den, min nybehövande mobil, snygg!

Pluggning och annat för idag

Imorrse var det matte nationella. usch gick inge vidare, precis som förväntat. Mattematik är verklien inte min sak.. Sedan samhäll. Sedan bar det neråt mot stan med Sandra och Linni. Vi ätade lite sub way och trånade kläder, inte ovanligt det inte! Sedan blev det utvecklingssamtal kvart över 2. Jaa de var väll ungefär min dag det.. Blev inge mobil köp idag för att en viss kalle inte orkade vänta på mig eftersom han sluta klockan 10. Men imorrn blir det mobil, hoppas jag på iaf. Fårse om jag ska till gymmet om Becka blir friskus.
Nu ska jag sätta igång med pluggandet! väl behövande kan jag säga! Kännde pressen på mig efter utvecklingssamtalet. *Så nu blir det kääämpa på!

Pusspuss, SARA

Idager

Idag var det varit skola som vanligt. Välldigt skön dag faktiskt. Sedan blev det mot staden för att införskaffa lite julkännsla till hemmet. Tyckte det behövde uppdateras lite här hemma med jul sakerna. Så en ny supersnygger stjärna till köksfönstret fick det bli och en ljusslinga till min balkong. Mer fick det inte bli. Imorrn blir det ny jacka och ny mobil FRÄCHT!


Ettmåste

Ett måste? ja kanske det. snygga

Solning och trötta dagar..

Nu är det sammanlagt cirka ungefär sisådär 3 veckor kvar till skolan slutar, och det blir det efterlängtade vinterlovet! Känns det inte bara för härligt?
Idag började det ju såklart med skola. Ville verkligen inte ta mig upp imorrse, känndes välldans ovilllgt. Men tillslut gick jag upp och började med fixet inför skolan. Väl i skolan var jag och mina vänner välldigt otaggade och trötta. Så jag och Becka drog efter lunch och solade. Och herregudars vad det blev svettigt! Helt blött? Jo min fläckt var ju trasig.. typiskt mig. Men nåja brun blev man och det behövdes väl. Sedan blev det filmkoll och skippade gymmet för idag. Skulle igentlgien på yoga ikväll, men så blidde det inte.

Måndags utseendet! Svettig från topp till tå efter solning, ingesmink pgr av solning. Men lite brunare lyster eller? haha!
Nåja dagens klädsel har vi där iaf.
Lätt men snyggt.
Stor T-shirt - VILA. (nyöppnad i västerås)
Lack leggings - Vero moda
Väskan - Accent

RSS 2.0