utgången den 29 Januari


Blev en utgång iaf! Jag jobbade till sju, sen drog ja till Linns jobb och var snäll och jälpte henne me stängning aha! Efter det så ställde jag,Pao och Linn till med en förfest för oss själva haha typiskt oss, likakul hade vi för de ;)
Drog sedan till silk där de andra var. Åja de var mycket folk! Märks när de har varit löning faktiskt haha.. Men in kom vi ju iallafaller. Vid halv tre tog jag, Linn och A bussen hem till Linni för att sleepa.. Fast sova blev de ju inte mycket av kan jag ju säga! Jag minns att ja var vaken innan väckar klockan ringde för jag skulle upp och jobba. Snacka om inte okej? Men till jobbet tog jag mig ju, efter mycket klagomål om självmord och grejjer haahaha.

Efter jobbet idag har ja sovit i 3-4 timmar. Skööööönt.




IDAG


Jobb ------->  Hjälpa Linn me stängningen -------> fixa iordning mig -------> Utgång?

(får se hur de gr me det där me utgången)


Ska ha på mig min turban idag mohaha!


ge mig något mer. Nått och jobba med! Så ge mig lite mer.


Morgon! (säger vi att de är hehe)

Jobbet ringde och ja ska jobba både i dag & imorgon. Jag trodde nästan jag sklle få vara ledig idag, då hade jag varit ledig 3 dagar i rad och de har typ inte hänt sen ... ja skolka från skolan? hahaha nejdå.

Har precis fixat i ordning mig, lockade håret igår, så de höll sig fina till idag. Kanske ska köra på lockigt hår i helgen ? De blev helt okej med utborstade lockar. Jaja guuud så intressant..

Igår så umgicks jag med Pao, vi shoppade en del (ja är fattig) och sen köpte vi hem spicy och kolla på en jätte bra film.
Jag har fortfarande kvar massa spicy så tänke typ käka den innan ja drar till jobbet så slipper jag tänka på den där dryga matlådan jag JÄMT ändå lyckas glömma i kylen. Inte min grej med att komma ihåg saker bara så ni vet det.. Bara inväntar den dagen jag glömmer jobbpassérings kortet ?

Nej ha en bra dag hurrernini :) Fint väder är de ju faktiskt också ,puss ♥


Indestructible


Sitter här och dunkar Robyn – Indestructible (Radio Edit) med högsta volym på:) Tänk förut hatade jag Robyn, men nu har hon verkligen blivit bra och ja kan sitta i timmar me mitt headsett och dunka Robyn nu.

Ska snart in mot staden och möta min lilla Pao! Hoppas på en fika och lite runt kollande i mina favorit butiker!
Juste, ja hämtade ut två paket imorrse ett från h&m med lite smått och gott sen ett från Nelly, ett par skor (oväntat) , ja såg dom på Kenzas fötter och kunde inte låta bli att klicka hem likadana. Dom satt som en smäck!






Lite spontant sådär


Ja det blev en liten spontan utgång igår! Faktiskt brukar jag inte gå ut lördagar, för de är ALLTI mer drag på fredagar.. På lördagarna är de bara dom stackars få som inte kunde gå ut fredagen eller något sånt haha. Men som sagt var de inte super mycket folk igår men kul hade vi ju :) Linn ska vi inte prata om hahaha kan ju säga att hennes bankomat kort är i två delar nu. Haha men vi förfestade hos Alex & CO först sen blev de krogan..
20 över två tog Jag & Linnur bussen hem till henne och däcka i hennes rum.

Idag har ja jobbat från 15 - 19 , tur att de är OB så ja fick betalt som för 8 timmar, å ja älskar handels ob, hatar seriöst hotell&restaurang där man fick cirka 19 kr timmen, mot nu har ja 110 i ob lön efter 8 osv. SJukt? Men sant därför ja la av med restaurang yrket.. Fick få timmar också jaja.
Nu tänkte jag färga håret och snacka me Linn på skype , låter fint va? Chaio dådå.

btw, glömde kameran hemma!
        
      
       
       
Åååååå mahahaha va ful. asså vimmelbilder är verkligen inte okej, men får väl bjuda på de dådå..

Hej


Men suuuuuucky. Blir att stanna hemma ikväll! Jobbade från 10 - 22, och imorgon 9 - 3! & jag kan säga att ja har sovit 5 timmar inatt. Jag blev typ döds trött vid 18 . 00 när ja jobbade , men nu är ja typ konstigt pigg?

orkar inte skriva mer aaah hejdå hörs ses och puss


MY AJPHONE IS ALIVE!


ååå äntligen! Min kära ajphone är tillbaka i min hand, efter ett antal operationer. Först för sprickorna.. Sen så hade dom på Console sönder den, så den fick åka tillbaka på reklamation :(

Men nu ska jag (försöka) varaförsiktig och ta väl hand om min ajphone (L)



Vad handikappad man kännt sig, sjukt va bortskämd man blir haha :P

Nya skor


Mina förra doser från Bianco blev ganska snabbt slitna? Så köpte nya förra veckan!
Mycket snygga emo skor (som jag så fint kallar dom hehe).


     

Så nu har jag, Pao & Linni likadana shoes, hett va? ;)

Vaaaaa?

Men de är inte okej ?! 

Jag läser i NSD om förändringar i jordens axel och att det har resulterat i att vi har fått nya stjärntecken. Det måste ju vara ett skämt!! Ändras allas personligheter också då eller (haha)?? Själv ska jag då ha hoppat från att ha varit en typisk tvilling till en oxe... Ursäkta oxe? Jag? Ja som SKULLE TATUERA mig på torsdag, tvillingens stjärntecken?!?! Ska ja boka av det eller vad gör jag..



Så här ser det då tydligen ut nu:

 

Stenbocken: 20 jan - feb 15


Vattumannen: 16 feb - 10 mars


Fiskarna: 11 mars - 17 april


Väduren: 18 april - 12 maj


Oxen: 13 maj - 20 juni


Tvillingarna: 21 juni - 19 juli
 

Kräftan: 20 juli - 9 aug


Lejon: 10 aug - 15 sept


Jungfrun: 16 sept - 29 okt
 

Vågen: 30 okt - 22 nov


Skorpionen: 23 - 29 nov


Ormbäraren: 29 nov - 16 dec


Skytten: 17 dec - 19 jan


Ni kan läsa hela artikeln här! 


Is only the beginning


Idag så sov ja till klockan ett ?! Sjukt ja har verkligen sovit hur mycke som helst haha inte likt mig..
Men ja har inte fått några jobb tider i veckan heller, endast Fredag och då slutar jag halv 10, hur dålit? Jaja.

Idag har ja umgåts med Pao jag shoppade ett och annat, men sen bokade jag tid på torsdag för en grej.. Ja kommer dö !! Men när de klart kommer de nog bli jätte bra :)

                        

sextånde (haha va tråkigt)


Sandrur kom hem över helgen. Ja skulle följt med och festat med henne igår, men ja var helt slut ja däckade ju hemma istället. Lika bra det kanske ? haha..
Men i vilket fall så fikade ja & Linni me henne idag :) Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord, skrattade mest som vanligt. Men sen var hon tvugnen att ka vid halv åtta :( Då blev de bara ja och Linn kvar... Slutar me sallad över bordet, i håret och på golvet. Inte okej hahaha!



Sötaste Sandrao !

Min cola, jag och mobilen

Sandras äckliga äppleäppel kaka :)

TANGLED


Ja sitter här och chillilerar me Kaj :)
Vi ska se tangled hahaha! Vi kollar jämt tecknat. Så bra ju.


               

Utgången den 14 Januari !


Amaaagad vakna nyss! Helt stört va trött jag var. Minns att Linn ringde sen däcka jag totalt :P

Men igår var sjukt roligt :) Jag, Pao och Linni kte hem till Putte ute i Åkesta och för festa. Vår humor är ju lite udda.. Hahaha vi blev lite sega när vi skulle till krogen,såcirka klockan ett fick vi skjuts till pluto. Men en viss person komi inte in haha, så de blev bara jag Linn & Alex! Ja fattar inte riktigt men vi tog iaf taxi till erikslunds mc donaldssen var vi hemma runt 4. Ja ligger och snackar i 100 år och ja minns inte när ja somna? Och ja vaknade typ hela tiden så ja har inte fått mycket sömn om man säger så eftersom jag började jobbet sedna klockantio!













Ja får fortfarande leva med min fula mobil!! (som alexs håller i) bara för att dom hade sönder min kära när dom lagade glaset på den ! Så dom fick behålla den till nästa vecka för att fixa problemet. ååå :(

Morn!


Sitter så här lite på morgonkvisten och segar runt.. Börjar nämligen klockan ett, men eftersom jag varken har körkort eller bor i stan så måste jag åka en och en halv timma.. Blä! Så ska kila om cirka en timma.
Ska göra matlåda och käka frukost hade jag tänkt också.


Tidsfördriv, dagens !

                 


Heeeeeeeeeeeeeeeeej


Fixilerat nailsen hos Dascha idag. Så nu är dom inte emo längre haha. Sen åkte ja nästan direkt efter det till jobbet. Fick även ett schema idag, ett mindre kul shcema med fasta tider.. Jag jobbar typ VARJE fredag och några lördagar.. Hur kul ? Inte ett dugg. Så är det!

          
ful jävla bild ! Me min ajphone hade de blivit mycket bättre :(
Mina naglirsar iaf.

           
Mina new jeans !

           
Halsband ja fyna på rea 50 kr
shut va ja fyndar på rea haha bruakr ja aldrig lyckas göra ju.


Skinn byxorna får åka på, på frajday !

ISTAPPS

Finns fan istapps överallt nu :O!
Tänk så skulle man råka få en i huvudet eller nå! Det är vackert men farligt.

                     
                     

Eling Kling by H&M


Heeeeeeeej bloggen ! :) Haha visst har ja fina gubbar? ja

Har lämnat in min ajphone på fixning, för  min skärm spruckit. Tomt :( hahaha jaja

Fressten har ni hört att Elin Kling ska designa för H&M i februari? Helt awsome har alltid gillat henne. De är bara det att alla blir som galna när de släpps en kollektion att man knappt hinner andas, så är allt borta? Om man har tur så kan man få tag i storlek 40 och de går ju inte. bläää . Ska testa vara snabb på hemsidan denna gång, typ ställa klockan tidigt på morgonen ?

              

De skulle vara jäkligt kul om Kenza kunde designa för H&M, hon är verkligen min mode ikon :)
Chiao najti hörs.

8 Januari


Igår så shoppade jag och Pao lite! JA har fått pengar så var tvungen att köpa nödvändigt som var slut, typ krämer hehe. Sen lite "nödvändiga kläder" Köpte med mig ett par snygga skinn byxor, klänning och två halsband! Allt på rea förutom byxorna. Bradär va?

Igår så blev de också en utgång.. Eller inte ! Tanken var så , men sen fick jag VÄRLDENS mens verkar så knarkade ipren och Pao och jag tröst åt choklad.. De skulle vi inte ha gjort. Vi båda låg och dog av mag ont så de va ju inte så trevlans. Men vi kollade iallafall två filmer till 2 på natten.


Älskar stora halsband, helt rätt.



                
                          50 :-
               
              
                    99 :-

Hej


Igår så fikade ja me Bella innan worket :) Så trevligt så vi snacka massa massa. Sen så kolla vi runt ja fick med mig ett snygg halsband. Sen åkte jag och jobbade stägning.
Just ja , ja blödde näsblod igår igen ? haha läskigt ju :P

Idag är jag ledig, hur skönt är de inte att vara ledig? Ja har sölat runt i min pyjamas hela dagen och åt frukost klockan halv ett. Så ska de va :) Sen har ja seg städat och tvättat. Var välbehövligt vill jag lova !
eller ja jag håller fortfarande på att städa.. de är tråkit! men rent blir de ju..




näsblod?


     


Jävlar va konstigt.
ja vet att ja knappt sovit något inatt och sen jobbat 10 timmar idag..
Men så fort ja klev in igenom dörren hem så började jag blöda störtsta näsblodadet! Slutade ju aldrig.. men nu är de över... & som grädet på moset så är ja förskyldare också ! Har ju tinitus som låter som en mikro och dessutom dov så ja har inte hört va en enda kund sagt ?
så nu ska ja nog chilla lite.. jobb imorgon igen !

(haha negativt inlägg)
Chiao




AJDÅ AJPHONE!


Jaaaa nu fattar jag !!

Sen i fredags har jag försovit mig, och nu öppenbarade det sig på några sekunder när ja bläddra igenom aftonbladet.

Ajphone 3g har tydligen någon bugg i systemet, så nu funkar inte väckar klockan ?! Tyyyyypist?
Får väl använda mig av en gammal hedlig ful väckirklocka nurå, som han i tidningen ska göra...
Blä !

& en sak till.. HATAR inventering  :(


        

BRUN PÅ 10 SEK



Vill ni ha en super tipps så man blir brun på 10 sek ?

Man tar kastanje vatten som man tex kan köpa på Åhlens för 95 kr, tar en bomulls rondell och stryker på i ansikte eller där ni vill vara extra bruna. Funkar så sjukt bra :) Därför jag är så brun oftast. 

(kommer vara väldans bra i sommar när man inte vill ha så mycket smink på sig)



      

New year


En del av new years eve!     :


               
                 
              
              
              
              
              
              
              
              
              
              

RSS 2.0