bingo...


Lite bingo på söndagskvisten! Hahaha.



suprise

När jag kom hem till Alex, efter jag varit hos suss blev jag överraskad. Älskling hade gjort pilar från hallen in i köket, till kylen. När jag öppnade kylen så fanns det en lapp och en super god efterätt han hade gjort.

Så söt ♥




01.33

Äntligen 3- dagars stägning avklarat. Skööönt!! Ligger i sängen nu och försöker sova, men det går inte alls bra ju :-(! Har iaf haft en super trevlig kväll me suss! :-D Vi köpte me oss kladdiskaka och våra favorit refresh Från jobbet. Multi gott! Så vi satt och tjocka lite och prata Massa strunt på hennes baksida ;-) de var ju för fasiken Riktig sommarvärme ute!!! Nä nu ska jag göra ett nytt försök då.. Najti :-)

22 augusti


Hejsan hallå.
Har bara jobbat, jobbat och jobbat på senaste tiden. De är inte korta dagar heller! Har ju två dagar ledigt nu iaf sen Öland. Sjukt va? haha. Men så otroligt skönt. Fast inte är de så mycke ledigt ändå.. Vi har visning på huset på torsdag och pappa hinner inte städa. Så han betalar mig för att städa grundligt. Tog mig 5 timmar att bara göra tre rum! Kör resten imorgon.

---
Guuu va ja längtar till den 28 September :) !!


maxiglass


När glass är som godast.. MAXI glass!


Hihi


JAg & Linn fick för oss att byta hårfärg. Finfint va ??!



shoes


Så har man hittat höst skorna då. Hösten är kall, men man får ju faktiskt ha underbart snygga kläder då.
Ja menar hur najs är de inte att bara sätta på sig skinnjackan med en stor halsduk?

Faast inget är ju faktiskt bättre än sommaren!



Helgen

Sandra kom hem över en dag typ, så då passade vi på att träffas en kväll hemma hos henne och dricka massa vin! :D
Men ja orkade inte gå ut på krogen sen så ja åkte hem runt ett tiden faktiskt!
Idag har jag jobbat stägning. Nu sova. skit trött!

kameran sög ducky





ÖLAND, dag fyra


Sista dagen! Hade sådan ångest för att åka hem till verkligheten. Ja en hel veckas jobb väntades ju haha..
vi packade iaf hela morgonen, diskade och små städa lite. Åt frukost och drog sedan in till stan för lite shopping. Vi spelade ju på v75 på lördagen och vann på dubbeln 607 kr ;) Jäklit bra tycker jag. Så vi gick och köpte en jätte fin handgjord silver ring till mig i en söt liten silversmed affär. Älskar den mycho!
Sen fick vi nog av stan och spelade en rematch på golfen ;) lyckades inte vinna denna gång heller.. typist!

Sen var de bara hela vägen hem igen då!








Min fina ring hihi

Ölands bron hemmåt!

ÖLAND, dag tre


Dag tre var det riktigt tråkigt väder på. Regna fullt ös ända fram till efter middagen.då vågade vi oss ut och spela golf  på böda camping. Jag blev förvånansvärt bra där i slutet, och förlora bara me 7 points ;) haha!
sen när vi skulle gå till bilen från böda, så såg vi ett litet tivoli, så vi gick där en liten stund. vann en jävligt ful nalle hahaha.

Sen på kvällen började de klarna upp lite och då fixade vi till oss lite och drog till resturangen som låg vid vårat hotell. De va riktigt lyxigt och riktigt god mat. Men dessärre blev jag magsjuk mot natten, så de blev ett par timmar spenderade på toan.. kul ? nä.

--böda





---middag



vår lägenhet är den högst upp till vänster. sen låg resurangen under.






Såhär fin solnedgång fick vi också :)


:*


ÖLAND, dag två


denna dag var hur solig och fin som helst! Vi tog oss en skön och välbehövande sov morgon, sedan en tripp till långe-Erik! Det är en fyr med sjukt fin utsikt över Öland. De va många trapp steg upp, gissa om jobbigt haha. Sen va de en jätte läskig stege man skulle gå på.. hehe.
Efteråt gick vi och köpte oss varsin glass satte oss på en brygga. Sedan en lite upptäcksfärd runt fyren.

Sen åkte vi hem, drog på oss badkläder och drog ut till ett ställe där de fins raukar. Efteråt blev de stranden, med sol och bad:) Mysit.
Mot kvällen lagade vi hemlagad pizza och myste med godis hihi.









-- stranden





--raukas


:D

ÖLAND, dag ett


Jag och min älskade åkte ju på en liten semester till Öland. Nu har ja inte alla bilder för dom ligger på min dator som är hemma hos Alex. Men ja tar dom som ligger ute på fejsan helt enkelt :)

Dag ett, efter en lång bil resa så kom vi äntligen fram till öl landet. Det kändes verkligen som tiden saktades ner och att alla människor tog de lungt. Vi började med att åka in till borgholm (ölands lilla huvudstad;) ) och käkade buffé. Var super mycket mat, men ja tappade mat lusten av någon anledning? Kanske var det den stora feta fula fisken som åkte fram och tillbaka i vattnet som äcklade mig? haha ja är störd.
Sen åkte vi och kolla på ett gamalt slott/tempel? och de var riktigt coolt. Sen köpte vi lite vin och åkte till byxelkrok, där våran lägenhet låg. SUPER fin och SUPER bra läge! precis vid havet. 

På kvällen gick vi till den mysigaste baren och bara prata om allt mellan himmel och jord. Sedan fick vi för oss att natt bada. och de gjorde vi ju typ och de blev sand i hela lägenheten. De va kul haha!













Sen fick jag fr mig att leka fotograf ;) haha..






:)

RSS 2.0