Shoes

Har nästan ersatt conversen med dessa sköningar! ..... Men bara nästan :-)


Batman

Ska på Batman bion ikväll, tycker jag väljer en väldigt lämplig tröja :-D


Idag

ska jag ner på stan och möta upp vännerna, innan jobbet kallar! Tyckte ja gjorde ett bra kap när ja hitta kjolen jag har på mig idag på rea för 50 kr :-D


Äntligen lite sol!

Sitter på balkongen, solar och äter lite melon :-) fast jag jobbar stängning ikväll, så här kan jag tyvärr inte sitta hela dagen..


Jimmy chooo

Måste bara visa min nya väska lite närmare. Köpte den i grekland. Verkligen min stil! Älskar den :-D


Middag med tjejerna

Igårkväll så ordnade vi en liten mysig middag tillsamans, samt efterätt  :D Blev riktigt bra ju och sen kollade vi på film och pratade till klockan blev natt. Linn fyller år idag också, GRATTIS :D
 

Cockpit!

Va på bio igår. Sjukt bra film!! Roligaste på länge. Ni måste se den :D
 
      
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shorts

Hitta ett par nya jeans shorts! Va nog behövande :-) eller ja lite iaf.. Ikväll kommer tjejerna hit och vi ska laga middag , mysigt !!!


Söta lilla hund!

Har varit me kajsan hela dagen, kolla vilken söt liten hund hon skaffat sig. Naw jag vill också ha en hund!!


Victoria secret

Måste passa på när de väl finns :-) Alla luktar underbart !:-D


Forts Grekland- Kreta

Så Grekland. Mysigaste semester, bästa! Värmen pendla mellan 38-43 grader varmt. Man palla inte så mycket annat än ligga vid stranden sola&bada. Varje kväll gick vi ut och åt, och testa olika restauranger runt om på Analipsi som området hette där vi bodde. Fanns mycket shopping också köpte en hel del väskor, solglasögon, skor blablabla.. Men vi gjorde lite utflykter också, åkte in till stor staden och kolla på nå gamla ruiner, shoppa. Sen till den bästa dagen, det började med att en buss hämta upp oss på morgonen, tog oss till en ö där greker fick bo utan att komma tillbaka för det var sjuka. Mycket hade bevaras de va lite coolt. Sen hade dom en jätte stor båt som vi fick åka på, så vi åkte vidare med den ut till en annan ö ett JÄTTE FINT bad ställde. Vattnet var som pool vatten. Man fick bada från båten, eller stranden. Sen grillade dom mat som vi sedan fick äta på båten. Sen åkte vi vidare till samhället där, där vi fick lite egen tid för vad vi ville. Så ja vi har verkligen haft en awsome resa :)
Här är en del bilder:
Vårt hotell, med våran ballkong rakt fram. Hade lite havsutsikt också..
Katten till höger var med oss jämt!! Ibland fick vi upp mot 10 katter utanför. Fast ja våga inte klappa... Vem vet vad dom bär på haha.
Jag utanför vårt hotell!
Innan vi gick ut på kvällen..skönt att typ inte behöva sminka sig
På restaurang
En rolig shoti
Båten vi åkte !
Här va ön
 
Så de får räcka me bilder :D
 

Grekland

Kom hem från en vecka i Grekland- Kreta idag. Vi har haft det så sjukt bra, underbart och härligt. De varma graderna låg på 42, så det blev lite skillnad att komma hem till bara 17. Men helt okej ändå, man slipper svettas :D Nu är ja så trött så ska sova sova och sova !
 
Här kommer lite bilder, lägger upp många fler sen :)
 

Kuddar

Mycket fina prydnads kuddar :-)


Shoppat

Är helt slut efter att ha shoppat bord och inrednings prylar.. Har tagit nästan hela dagen! Men de kommer bli jätte bra när de är klart:-) Fullpackad bil eller??

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/865758/images/2012/pic_4ffb34469606ee093d00000b.jpg" class="image">


Bröllop 7/8

 
Kenneth & Lena gifte sig som sagt :) Här kommer lite fler bilder från gårdagen..
 
sötaste!!
Bror med sin Martina
 
Lena & Kenneth
 

Smögen- Västkusten

Har ju fått min efterlängtade semester nu, så vi har hunnit varit i smögen. Kom hem i Onsdags. De var riktigt mysigt där, alex familj var där samtidigt så vi umgicks mycket med dom också. Älskade alla båtar,klipporna och de små söta affärerna med jätte fin inredning handlade en hel del till lägenheten! Sen har vi fiskat krabba och en sjöstjärna haha. Ätit god mat, åkt lite båt, solat och bränt oss. Men inte badat för de fanns hur mycket maneter som helst i havet, äckliga!! 
På onsdag blir de Kreta :) Sen är de slut rest på ett litet tag känner jag :P
25,15,22
 
Äckliga!!
gabbes min
lite mini golf spelades också
shopping, shopping shopping
brända faces åker båt!
sista kvällen så lyxa ja och alex till det och gick ut och åt på smögen bryggan

Igår

Här kommer några bilder från igår , kommer fler sen från system kameran. Men de var jätte mysigt på bröllopet , det var min morbror Kenneth och Lena som gifte sig. Dom har ett jätte fint torp här utanför skultuna med jätte fin utsikt. Här kommer de få bilder från min mobil


Tapet ändring

Första fången någonsin mobil blogga funkar för mig coolt !!:D Iaf så håller vi på för fullt här hemma med tapetsering, det kommer bli så jäkla bra!! Är så nöjd med fondväggen som vi beställt som kommer i början på nästa vecka:)


RSS 2.0