now when the love is gone

haha ja då var det helg igen. det gillar vi!
och jag är döööööd. är ute på landet nu. Back to Skultuna ikväll igen, kanske.

Pusssssssss.


?

tex. vart har du tatt vägen ?


Det var klister mellan oss förut.

Idag har det varit en sådan här dag som man tänker på gammla tider. och saknar. miss miss miss it :)

praktik igen då

Har varit på praktiken idag. gillar det mer och mer. ja älskar dom jag jobbar med. så himmlans sköna människor asso. haha! Går inte en sekund utan att man skrattar. Och inte är det seriöst någonstans hahaha. Idga fick jag att göra hela dagen. Fast den första timmen satt jag och min "ledare" och kolla på bilder och drack kaffe haha. Sen fick jag gå runt och ta kort i hotell rummen osv för det skulle läggas ut på deras hemsida.
Sen titta Paola förbi också och kolla hur ja hade't :D <3
Sen nu vid ett drog jag hem. var kvar lite längre för å hjälpa till och duka på borden lite. aja.

Och så såg jag att HM har uppdaterat lite på deras hemsida. jätttte snygga skor som jag verklien vill ha.
Speciellt dom bruna till vänster.




yes

Slutade tidit idag. redan klockan 1. Fast Sandra har Engelska B och slutar halv 3. så jag åkte hem nu för att hämta mitt bankkort sedan möta upp henne på stan så ska vi hyra film och lite sådant där skönt. För idag har både jag,Sandra och Bella varit hur sega som hellst i skolan. och Dom börjar bli sjuka. det är inte alls bra ju.
Men i vilket fall nu så är jag hemma och är vrål hungrig! Men jag vågar inte gå ner i mitt egna kök och äta. Jo de är så att vi fick ju någon vattenskada för ett rör hade sprucit i tvättstugan. Och nu ska vi renovera badrummet och tvättstugan. As fint blir det nog haha. Och så är det en ung kille som jobbar nu. Skämmit hahaha.

Aja nu ska jag snart kila till bussen. Pös.

försovit mig

haha ja typiskt då. då har man försovit sig. Aja tyckte det var skönt att få sova lite :D åker in tillskolan till klockan 11. det blir bra. Pussochhej

och idag ska jag ha mina nya shinos från ginatricot.



natt-inlägg

då var det måndag igen då. och ännu en vecka iskolan. började med att jag åkte alldeles för tidigt till skolan. började visst klockan 10. och jag var halv 9 i skolan. så ja fick vara med på Sandras engelska b lektion haha lärorikt blev det ju iaf haha! sen rulla ävl dagen på som vanligt. slutade ovanligt sent bara. klockan 5. efteråt blev det gymma med Becka. körde på lite hårdare än vanligt och blev helt slut. efteråt gick vi hem och åt hemma hos Becka och jag var helt död verkligen. efter ett tag gick vi och fika på stugan med Linni. Sen blev det hemåt till skultunan.

Och nu är jag otroligt trött. och ska verkligen gå och sova snart.
God natt.

god natt då

Nu är klockan snart 12. och jag ligger fortfarande inte i sängen. Har nämligen varit på bio med Bella och Sandra. Vi kollade på Bröllops duellen. Det var ju inte världens bästa film sådär men inte absolut inte dålig heller. Den var liksom allmän haha. Som vanligt köpte vi 100 liter popcorn och 20 liter cola aa. det är våran söndag kväll. Och typisk som jag är så hade jag tagit fel på bussen. vi ville egentligen se en annan film. Men eftersom jag bor i lantis-skultuna så trode jag bussen gick kvart i 11. och det är den sista som går. Men tydlien hade ja tagit fel på det. så den gick 20 över 11. så ja det blev ju lite misslyckat. fick vänta på den dumma bussen i 35 minuter ute i kylan. och läskiga människor finns det också på en söndag. haha.
Aja nu ska jag nog sova för jag har aldrig varit tröttare. fullrulle hela tiden just nu. har ju också jobbat idag. hur mycket folk som hellst. kan beropå att folk får lön också. huu.

Nu ska ja ladda inför ännu en vecka. Puss.


min helg i kaos

Fredag; jag måste säga att min helg har jag inte fått en enda sekunds vila haha. först var det skola. sen åkte jag sandra o bella ner på staden för en shopping runda. sen gick ja och sandra vidare för att sola. som  vanligt har vi börjat göra det varje fredag haha. sen åkte vi vidare hem till sandra och var där ett tag. sen hämtade vi äntligen våra efterlängtade skor från top shop! dom passade perfeckt och var jätte snyggsa.
sen åkte vi hem till mig ett tag och lämnade lite grejjer. sedan vidare till Bella för att ladda upp inför en filmkväll. jag och Sandra hade hyrt en kärleks-film. för vi hade lust att gråta lite. men asso när vi väljer film blir det tydligen inte bra alls.
filmen var sämst och vi stängde av den och gick och la oss hahaha.

Lördag; på morgonen vaknade vi upp hemma hos Bella. åt frukost och sånt sen åkte jag och Sandra å jobba. samma jobb tider hade vi också. så vi träfades sedan på stan för att sola igen. haha. sedan fick vi verkligen springa till bussen. vi kämpade från oxen till min busshållsplatts. det är ganska så långt. men vi han precis! så svettiga som vi var åkte vi till skultuna. sprang och köpte en pizza att dela på. för vi hade inte ätit något alls på hela dagen. och sedan började vi duscha och fixa oss. lokalen vi hyrt skulle vi vara där 8. och vi kom lite efter 8. så det blev bra. I början var det ganska lungt. men sen kom fler folk. och helt plötslit var det helt fullt. för många och alla ville in. vi fick kriga hela kvällen för vilka som skulle ut och vilka som skulle vara inne. det var inte kul någonstans. sen vid 11 fick vi ut alla. och mina vänner fortsatta parta. men jag drog vidare med Emil erica och madde . han släppte av oss i stan och så :)
sen tog ja bussen hem vid kvart över 1. 
men lite rolit hade jag faktiskt en tag på festen. synd bara att det kom så himmlans många objudna..


de enda kortet på hela kvällen fick bli på oss.haha han knappast ta några kort.

första praktik dagen

idag så var det min första praktik dag. de var bara att pallra sig upp ur sängen redan klockan 6 på morgonen! för jag började nämligen klockan 7. jätte kul. nooot. men iaf så prakiserade jag ju på ett brukshotell eller något sånt. kanske inte min grej. men aja lite kul var det ju faktiskt. eftersom jag nämligen har den roliaste praktik-chefen eller vad man nu kallar det (haha). han var hur roli som hellst. det blev mycket att plocka bort tallrikar och sånt och dukningar. det gick bra.

när jag slutat, klockan ett, så kände jag mig lite död. jag åkte hem och somna nästan direkt. och sov nog en timma iaf. sen bar det av mot gymmet med Becka och pumpa. fast vi var ovanlit trött idag asso. vi började med att köpa nån slags grej som man fick energi av. efter ett tag kände vi hur pigga v blev och börja verklien as-garva åt allt hahaha. sen helt plötslit blev vi helt döda igen. och det är jag fortfarande.
och jag har inte färgat mitt hår fortfarande.. hinner ju aldrig haha. måste göra det innan vårat party på lördag.
och imorrn blir det att åka min och sandras vanliga buss-tur , sola och sen måste jag verkligen hitta min outfitt jag ska ha på lördag. får se vad det blir.

aja ha're :)

bara onsdag

imorrse började ju jag och Sandra klockan 10 så det var ganska skönt faktiskt.  sen hade vi bara två lektioner så vi sluta kvartöver1. på svenskan kolla vi bara på film.softit värre. efter skolan åkte jag raka vägen hem. och nu ska mitt hår färgas och rummet ska städas totalt. sen tror jag att jag ska ut och springa om jag orkar:) duktit duktit.
och imorrn är det praktik. eftersom jag ska börja praktisera i 10 veckor frammåt. fast bara på torsdagar. är lite nervös haha. och har inte enns den prao-plattsen jag vill ha egentligen. men men det blir nog bra.
och så längtar jag till helg också.


jeans-jacka på Gina tricot. snyggig tror det kanske får bli min snart.får se.

hejochhalllå

Sitter hemma hos Sandra och äter pepparkakadeg och sna snart sova:) idag har dagen bestått av en väldigt lång skol dag.  och efteråt åkte jag ocg Sandra till hennes mammas-jobb och fick superduper god sallad:) sen blev det lite stan med Bella och hon gjorde ett inpuls klipp av sitt hår. mycket fint blev det ju. sen åktej ag hem duscha och hämta lite kläder för morgondagen. sen åkte ja hem till Sandra och nu är jag här.

och nu så är lokalen hyrd på lördag på fordonsföreningen. jätte kul faktiskt!
Pusssochhej

vill ha sommar nu!

  •  sommar 2009.
    nu vill jag ha sommar. faktiskt.
    det här är vad jag ska göra med mina vänner sommar 2009 som är planerat. och jaa Paola du ska verkligen med på allt :D 
  • Magaluf 
  • Stockholm veckan
  • Åland 
  • Road trip :D eftersom några redan taggar på körkortet.
  • Första krogen rundan
  • och så klart blir jag mina efterlängade 18år!




     

Bio & sådant

Igår var det söndag. och jag och Sandra bestämmde ju oss som sagt för att gå på bio. Benjamin button blev det, med brad pitt som huvudrollen (mums haha) handlade om att han blev yngre och yngre typ. men den var faktiskt ganska bra. men inte lika bra som vråan favorit twilight då haha. igentligen skulle vi gå på bio och se den igen. men så blev det inte då.
och vi kännde oss verklien som värsta bio nördarna när vi gick ner för biosalongens trapp med typ en kvadratsmeters stor jävla kartong med popcorn och två mjölk tetror med coca-cola. haha men mumsit vare ju. efter bion bestämde vi oss för att Sandra skulle sova kvar här i skultuna med mig. för ingen är hemma här eftersom pappsen är på kryssning med jobbet.

Och idag är de ju såklart måndag.  jag och sandra kunde inte gå upp från den sköna sängen imorrse. mit mobil-alarm ringde på snozen var tiondeminut och tillslut stängde jag av skiten. så vi tänkte strunta i första lektionen. sen blev det sjukanmälning och så skolkade vi resten av den här dagen. dumt, men för skönt haha.
Hela dagen har bestått av 100 % slapp. har varit skönt tkr jag. Vi såg en jätte bra film som kan rekomenderas. den hette "the guardian" så vi satt och grät typ på slutet. speciellt Sandra haha :) sen gick vi och handla lite dipp och gjorde dipp med morötter.
men nu så har Sandra precis åkt hem.. och nu sitter jag här och väntar på att nått ska hända. fast det gör inte det riktit. haha tråkit.
börjar fundera på hur jag ska få mat imig. eftersom pappa är borta och jag kan knappast laga mat. hm.. aja!


bio: benjamin button och filmen: the guardian har min söndag och måndag bestått till en del av (Y)

söndag morgon

jag är säker på att gladiator sandalerna kommer vara helt rätt iår igen. så jag beställde dom hära från topshop! kommer nästa vecka hoppas jag. snygga va?.
nej nu ska jag fortsätta kolla på let's dance reprisen, eftersom jag inte kunde se det i fredags. sen blir det dusch och fix. blir nämligen bio ikväll med Sandra. typiskt oss när vi inte har något annat för oss. bio.



hahaha!

vad ska man säga om köping visiten. komisk? haha ja det var riktigt jävla komisk. dagen började ju med skola. efter det åkte jag och vännorna och åt pizza. måste tillägga att jag har ätit som en häst den här senaste dygnet ahaha. sen efter det solade jag och sandra och sedan åkte vi mot skultuna för att hämta min fest outfitt och fix sakor. åkte sedan hem till Sandra åt mat igen fixa oss och träffa sedan erica och vi tre tog tåget påväg mot köping tog cirka 25 minuter. och ja kvällen var bara komisk tänkter inte detaljera mera haha.
vid ett tiden på natten så kom en trött Roy och hämta mig,sandra och erica fast erica skjusades till ett annat håll haha :) och jag fick tränga in mig hos sandra och roy mjahaha. fast såklart ska jag och sandra dryga ut oss. stackars roy han ville ha sin skönhetssömn. men nej det fick han inte. jag och sandra fick för oss att gå till sub way och äta  klockan halv 3 på natten. sen hemmåt till roy igen och vi kunde fortfarande inte sova så vi kolla på något konstit pogram som kallade sig drickbart. sen slockna vi alla tre.

idag så vaknade vi upp. åkte och åt bakis kebab. shit va nyttiga vi varit :P haha. sen blev de lite stan och juice sen hemmåt.

tyvärr så blev det inga kort. lika bra det kan jag säga haha.


jo enda bilden innan utgång hehe. hemskt.

köping

imorrn blir det köping på party med Sandra och Erica. superkul ju :D
på dagen blir det ju såklart skolan efteråt blir det staden och kika runt, förhoppningsvis köper jag min kavaj haha. sen blir det solning. välbehövande välbehövande! så blek som man är. sen ska jag nog gymma också. kulkul.

Puss.

stressodag

idag har jag som sagt haft sovmorgon. riktit skönt. min sista innan praktiken börjar faktiskt. synd det, vill inte enns börja praktiken. tycker om skolan jag höhö. efter skolan så åkte jag ner till staden med paola och shoppade ett vitt linne, randig topp och sånnadära ljusa jeans leggings. ville ha en kavaj också, men min ekonomi räckte ju tyvärr inte till. måste ha den. måste tigga lite mer pengar känner jag!

nåja efter shoppingturen blev det att åka in mot skolan igen! huu. ja det var ju nämligen öppet-hus. som jag självklart hade glömt bort. så det var bara att ta bussen in och sätta på sig en ful gul stor t-shirt som det stod wenströmska på och en liten etikett med vilketpogram jag går och mitt namnpå. Jag och Bella stod först i dörröppning och dela utkartor och förklara vägar och sånt till olika sortes pogram. eftersom våran skola är skapligt stor så förstår jag varför det behövdes. jag hittar ju knappt, och jag har endå gått i min skola i snart 2 år haha. sen fick vi fika och så. gott. eftersom jag inte hnnit äta på hela dagen :P haha.



dagens inköp: leggings från VILA och randig topp från gina tricot.


Hade bra.


godmorgon

nu är det torsdag och jag har sovmorgon. börjar klockan 12. så jag tar 10.55 bussen in till stan och sedan byte ut mot wenströmska. min ögoninflamation har blivit sämre och är helt röd. men det syns inte så bra när jag tar på mig mitt make-up.tur finns smink. idag blir det nog lite shopping som gäller. och jag och Paola ska hämta ut våra ringar som vi beställde i måndags.
Men ha det så bra idag. :)

övertext

idag så har jag det varit två lektioner i skolan. jag hade ett omprov. tror faktiskt det gick okej. efter det blev det mer pluggande. jag,bekca o linn behövde göra klart våran redovisning i naturkunskapen. det gick också bra haha.
efter pluggandet blev det att åka ner på stan och gymma! efter det gick jag och becka å mötte upp paola och vi gick hem och åt pankakor med glass hos becka. bara för göttassåe!
Sen blev det vidare och kolla på lägenhet med min papput. lägenheten var rymligt och jätte central. en del behövdes ju göras men med lite renovering ksulle det bli jätte fint faktiskt. men jag vet inte om det blir något.

Nu ikväll gick jag hemmåt till min mamma och vi kollla lite på tv å sådära. haha.
sen blev det hemmåt till lägenheten.
Upptäckte nyss att lilla Bianco var utelåst på våran ballkong. stackarn. han måste varit de ett tag, eftersom det var längesedan vi slängde ut en stol där som tog för mycket platts. hahahaha.nej stackars.

Och så typiskt asså. jag har fått ögoninflammation. ont ont. kommer ine gå till skolan om de blir värre asso.. helt röd. och så har min tungpiercing svullnad som tusan och det gör ännu ondare!hoppas på bättringsvägen haha.

aja nu ska vi gå och sova. är så trött. skönt med sovmorgon imörrn. börjar klockan 12.
Förästen så har jag filat ner mina naglar och målat på svartlack på det franska manikyret. det blev faktiskt bättre än innan eftersom mina naglar önder börjat växa. desutom saknar jag mina lackade naglar haha.

SOVGOTTTTÖö

toppen idé

Toppen idé som jag kom på att jag sett i Sofis mode! Tvätta dina converse skor, och dom blir som nya! och jag testade hennes knep. och visst funkade det gallant. nämnde ju igår att jag trampade i en stoooor lerpöl. så nu är inte mina converse skor bruna igen, nämligen sin utsprungliga färg - vita! jätte bra tipps faktiskt.

och jag som skulle plugga. huu. tillbaka till det igen nura.


kolla så vita o fina de blev efter en maskintvätt. hoppas de krympte också. eftersom de nämligen är förstora haha

today

idag har det varit skola dårå. vart två lektioner och engelskan inställd. så jag åkte iväg till maxi på håltimmen och och inhandla mat occh sådant nödvändit till lägenheten. sen fick pappsen skjusa hem det. mot två tiden åkte jag in till skolan igen och hade det individuella valet me becka,linn och bella. Blomsteruppsättningar nämligen höhö. man får massvis med olika blommor. en kruka. något grönt och blött som blommorna ska sitta i. sedan får väl den lilla fantasin man har flöda och vipps så har man skapat en blomsterbukett. gjorde 2 st för det var några som var sjuka idag. blev någorlunda resultat. herregud min fantasi är verkligen dåli.
Men nu måste jag seriöst plugga till döds. jag har om-prov imorrn och har knappt pluggat ett skit.

slänger ut en outfit of today:


jag har på mig :
Festjacka - Gina tricot
Enkeltsvart linne - Gina tricot
Midjelång kjol - H&M
Leggins: gina tricot


På fötterna hade jag ett par ankelboots från skopunkten.

HM

ojsan.fassna vist vid datorn när jag klicka in mig på HM´s hemsida. haha kläder får mig allt på bättre humör. och hur mycket uppiggar det inte med hm´s VÅR-kollektion. gudars nu vill jag inte ha vinter o kyla längre. vår får gärna komma,hellst sommar dårå.



skorna kommer jag absolutli ha i min skosamling snart. älskar dom.

seg-tråki-dag.

vet inte varför men min dag har varit så dryg. seg och tråki. ja har sånna dagar iband och inte är det ofta heller. men ida var det en sådan.. som tex nyss skulle jag gå över gräsmattan för att komma till min ytterdörr. då går jag självklart rakt ner i en stor djup lerhög. självklart har jag på mig mina vita fina rena converse. dom är inte så vita och fina längre. snarare bruna. inte ett dugg fint någonstans.åh.
Det posetiva med idag är att jag har gymmat. märks att ja inte är lika duktig på det längre. förut gymma ja 3 gr i veckan. nu har jag inte gymma ordentligt sedan innan jul.herregud. men nu blir det ändring på det iaf. och nu måste jag verkligen plugga har ett omprov på onsdag.. shit vilken tråkig dag asso.

hoppas att ni har en bra dag iaf. och trampa inte i lerpölar nu haha.

helgen är över

nu är helgen över.igen. och inte har det varit det bästa heller. sjuk och sådantdå. men igår var jag med mina vänninor å moffa tackos och sedan jäättee bra love - film. sen blev klockan myche. och ja kilade hemmåt och sov. för idag blev det jobb med huvudverken på topp haha. nåja nu mår jag faktist relativt bra iaf. har faktiskt varit hemma hos min mammsi och ätit mat och så. sen har jag pluggat lite, så gott jag kunnde. huu hatar det verkligen. men måste man verklien så måste man ju.

Å Imorrn är det en hel ny vecka iskolan. känner jag mig taggad? inte ett dugg.. så himmlans tråkigt känns det just nu.  Och imorrn ska jag beställa klipptid hos min favorit frisör på klippstudion- väl behövande, vä behövande säger jag bara haha. mina toppar har verklien blivitt stripiga på senaste tiden. sen blir det nog färgning också. skymtar utväxten. inte bra. gymma ska jag också göra I hope.

Ha det så bra då

let's dance!

är ju förövrit hemma framför TV'n och är fortfarande sjuk med min feber. tur nog har den gått neråt nu till 38 grader.
Ikväll var det let's dance. Dom var duktiga för att bara tränat i 6 veckor. Kollade mest för att blondinbella skulle bara med. hon är riktigt snygg hon men det syntes att hon var lite nervös när hon dansade, men det var bra gjort endå.
Morgan, som jag tror han hette hehe, kom 1:a och var riktigt duktig. såg ut som om han började gråta. tror minnsan att han gjorde det också haha.
Nåja. sikken TV nörd jag har varit under dom här 3 senaste dagarna jag varit sjuk. mmm, jag som aldrig brukar titta på TV haha aja.


let's dance 2009.

ja är sjuk :/

dagen i skolan blev tuff. eftersom jag är sjuuk! så tråååkit.. mm, senast jag kolla på tempen stog den på 38.8 det liksom höjs hela tiden. men nu har jag tat ipren. snart kommer väl jag svettas floder haha. jaja orkar inte sitta uppe enns.

Hoppas ni hare bra. pusss

sjuk?

Vaknade ensam i lägenheten med bianco förståss då. Men kände hur min ena halsmandel ,elle va det nu heter, gör fruktansvärt ont. typ svullnat upp och så. När jag tog satts och skulle resa mig upp kände jag hur huvudvärken började göra sitt och så var det ovanligt kallt. jo jag känner mig faktiskt sjuk. Men dukti som jag är, går jag till skolan iafller. Börjar endå klockan 12. så då åker jagt väl hemifrån cirka 11.  Hittar ingen ipren heller, bra början hehe..




Nejnu måste jag pallra mig ut i det kalla vintervädret och gå ut med Bianco. Det är så himmlans kallt huu.


hejhej

Har varit dukti idag. diskat nämligen. har nästan aldrig behövt göra det hemma. har aldrig gjort det hemma haha. Men nu när jag och Paola bor i egen lägenhet blir det mycket disk. och mycket att ta rätt på. Det är mycket att städa som man inte märker hemma. eftersom där plockar föräldrar jämt upp allt efter än. Men visst känns det mycket bekvämare att bo borta ett tag. Och idag fixade jag och Paola internet. Drog hit min lap-top. det blev bra.
Var förästen in ,jag ,sandra och Bella och kolla resan till egypten. vi blev riktit sugna, men det får nog vara bestämde vi oss tillslut för. synd. men jag kan nog inte missa skolan.

Nu ska vi gå och lägga ossiafaller. Godnatttttttttt


idag

IDAG, hinner inte skriva. byebye :)






.

haha inpulsgrej eller var det nu heter. Jag och Sandra vill åka till egypten i en vecka. ochdåsåfall åker vi nu på söndag. hoppas hoppas. sjukt billit just nu 1700 med flyg och hotell.
Och imorrn börjar skolan hu. känns jobbit. fast ja det blir nog bra. eller nej. har massa prov som ska göras huuuuuuuu.

mankikyr res.

Tänkte bara lägga in en liten bild på mitt manikyr resultat:



typ min dag

obs: detta inlägg skulle jag lägga in igår klockan 12. men det blev något fel på bloggen så ja inte kunde lägga in det. Tur så låg det kvar i utkaset hehe.

Idag var jag och jobba till klockan halv 2 fick sedan sticka iväg snabbt till min manikyr tid inne istan. Förförsta gången gjorde jag det haha , tänkte att det måste ju prövas eftersom det var en julklapp haha. får vällse om det blir fortsättning på den saken. Lite långa blev det nog enligt min smak, men det blev endå helt okej.
Efter det blev det blev det shoppa lite snabbt i någon minut och sedan träffa Beckavför att gymma. Men det blev inge gym. det var nämligen stängt så typiskt tänkte vi. Så då var det bara att snabbt åka hem och äta sedan tagga inför Bio som Sandra drog med mig på haha :) kul ju. Först blev det någon film vid namn flyter eller något. den var helt okej, lite små roliug sådär haha. Efter det tänkte vi dra hemmåt. Men sen kom jag, sandra och paola med våra typiska idéer, nämligen se en till. så då var det bara att gå in i biosalongen igen hahaha! såg Twilight, eller hur man nu stavar. hade tänkt mig något helt annat, typ sagan om ringen stuk. Men nejrå den va helt annorlunda den var faktiskt jädrans bra måste jag säga. Och han-skådespelaren- var så jävla snygg. Både jag, Sandra och Paola blev helt madly in love. HAHA orka oss.

Efter det är typ nu. kom nästan hem nyss. helt trött. imorrn blir det jobba igen. så det är väll bara å hoppa ner i sängenrå.
Hade bra nu hörRnini.

In love:
                                        
Snyggve! Bilder tagna från Paola blogg haha!

liteshopping yeah

Lite shopping.

En enkel spetts tröja-bik bok
har redan en från gina men den fick bytas ut :P


En blommig skjorta - vero moda

En mini fransväska - kappahl (ser framför mig i sommar med jeans shorts haha)

tjejkvällern

Tjej-kvällern var verkligen jätterolig. Vi åt dipp med gröns och chips. sen körde vi ett spel. Gnksa komplicerat för mig. men de var iaf massvis me frågor och saker man skulle göra. Som tex bella fick en ditmålad mustach och Sandra fick doppa sitt huve i mjöl. Erica skulle sniffa i sig vitpeppar, den stackaren. och jag skulle hitta påen dikt på någon sekund. lyckades få ihop en välldigt dålig en kan jag ju säga mhaha. min var ganska lindrig endå. Nåja kul var det ju iallafaller.

Och idag sover jag ju fakiskt hemma för att jag jobbar imorrn. öpp tidigt. sen blir det manikyr och sedan gymmmma! skönt det ska bli.


Från nyår får duga hehe, men kanske lägger in från kvällern senare om jag orkar.
(bilderna ggår faktiskt att trycka upp)
PUSSSSSS.

kallt och sådant

Kan knappt skriva, eftersom min fingrar är stelfrusna efter att ha varit ute i kylan. helt sjukt att det är 15 minusgrader. och att just idag är min bussförsenad i en halvtimme!! höll på att dö. Jag och bella stog och hoppa runt och föröskte hålla värmen på alla olika sätt men det hjälpte inte så stort och såklart börjar vi ju skratt åt allt. och då kommer det fram en liten mini tant till mig och skriker att jag inte åfr skratta för att bussen är försenad och att det var så kallt eller nått. så då var det väl bara å stå där snällt och tyst då. aja.

Ikväll blir det tjej-kväll med Bella,Sandra, Paola, Erica och madde tror jag:) mysigt mysigt. Blir dipp och sådant man blir tjock av haha.
Nu ska jag gå och föröska värma mig med ett varmt bad haha.
Hade så bra, och klä er varmt haha.

Enlördag

mmmm är så seeeg idag. orkar inte göra något ju. haha efter nyår har jag varit värsta slöot. men det är så skönt att inte göra något ibland. Skönt är det att jag och Paola har egen lägenhet också. fast det finns ju inget internet där. Så nu är jag hemma för engångs skull.
Igentligen borde jag plugga till mitt omprov jag ska ha efterlovet. men vem orkar huu.. Och på måndag blir det lite jobba sen manikyr, välbehövande.
Nej nu ska jag fortsätta kolla på The hills som går på mtv. asbraju haha. Det är maraton från klockan 3 till klockan 6.


En bild på mig och Sandra på nyår .för engångs skull ser jag faktiskt lång ut hehe

Nytt år

Nu har 2008 paserat, och 2009 är pågång. Jo inte känns det någe annorlunda direkt men nytt år är det ju.
Och det firades ju såklart. Det var en riktigt bra nyår tycker jag :) Som sagt blev det först en liten förfest med bara oss tjejer hemma hos Erica, sedan vid åtta tiden drog vi oss vidare på en fest hos en Malin. jätte kul. Sedan vid 11 drog vi oss neråt mot staden,på torget där det var väldans mycho folk. helt fullt var det. Och det gjorde ju saken bara roligare. Vid tolv öppnades chanpanjen och vipps så var det 2009!

'





Detta var mitt nyår GOTT NYTT ÅR ÅTERIGEN :D

RSS 2.0