Det här fick följa med mig hem idag.

Hej bloggen!
Idag så har det varit underbart väder, som vanlit :) Det har faktiskt hållt sog ovanligt länge nu måste jag säga! Men inte klagar vi över det hihi :) Fast iaförsig så står jag ju bara i min affär och jobbar hela dagarna, och där inne har vi en fet fläckt som gör så de nästan snöar. Så kallt haha! Eller bara jag som är känslig. Men jaja.
Som sagt, så jobbade jag idag. Fick sluta tidigare, var inte så mycket folk idag. Så fyra åkte jag ner till staden och mötte modern. Både hon & Jag shoppade massvis.
Det blev dels det på bilden och lite till :) Köpte ett jätte fint silver armband från gyldfynd också. Och själklart ett par till skor.
Så här lät de när ja anlände hemma med mina shopping-påsar

Pappa- Får jag gissa?
Jag- Ja du har rätt
Pappa- Skor?
Jag- mhm..

Hehe, men sådan är jag. Och mamma har varit likadan med skor.

Förästen har ni sett PAris hiltons pogram " My new bff" eller vad det heter? komiskt måste jag säga. Orka ha ett pogram för att hitta en vän. Men hennes garderob skulle man inte tacka nej till. haha!


Mina söta skor med rosett.

Lite things.

Lite accosiarer(stavning?)

Och gissa vad, jag köpte mina första böcker i hela mitt liv :) hih. Nu ska dom få läsas, bara för Bella & Sandra säger att dom är bra. Klart man litar på dom :) filmen är ju bra!

Nu ska jag läsa, hihi duktig jag låter :) Baaaay.

-


Ja älskar dig, och det vet du..

kort om helgen

Jaha då var de söndag kväll då. Innebär en veckas jobb nästa vecka. Känns inte så jätte positivt. men men :)

Så i fredas var de förfest hos Alex som gällde,sedan öl-tältet och sjökrogen.
Igår va ja inte på G att göra något. K ringde och försökte få mig dit. och becka gjorde sig också ett försök, men då kändes det försent. huhu. Men hemma blev jag. med popcorn och TV film.

Ja har inge kort och sånt, eftersom kameran är glömd hos Alex. typiskt! Då blir de inga bilder på bloggen på en vecka. om inte ja använder mig av mobil-kameran. men den suger juuu haha :D

---------------------------------------

:/

Hejdåå.tå

Nu drar ja på utgång :) Vi hörs.
Eftersom de är de underbaraste vädret ju, så har jag på mig:

Linne-Gina tricot.
Shorts-varberg
Skor-Top Shop
Svart tröja när de blir kallare-Gina tricot.

Och ja min spegel är lite smutsig, inte jag haha.























H e m m a ! -Sammanfattning av Halland.

Nu är vi hemma igen. Och våran tripp var b ä s t ! <3 Helt grymt kul hade vi. & Skönt och bra.
Finns så mycket vi gjorde och så, så jag orkar inte ta upp allt. Men kort & Gott så Sola, bada, bio, shoppa och gick på varbergs krogar. Grymt rolia. Måste bara tillägga att min och Paolas packning tog upp HELA bilen HAHA! Jag kan säga så här.. jag hade med mig 6 stycken jackor, och vi var borta i 4 dagar. Desutom användes ingen jacka, jo jeans jackan en kväll. haha mycke komiskt.

Nej nästa sommar blir det Halland (varberg) igen. Stugan var helt underbar också. Jag och Paola fick de största rummet. Men varsin stooor säng. Eller ja fick och fick, vi tog det.. hehe. Synd bara att vi fick leva ganska fattig bara för vi shoppa upp allt andra dagen. Men sånna är vi. på onsdagen efter klockan 12 fick paola lön, då sprang vi till bankomaten och hämta ut haha! Fast de behövdes ändå inge pengar på krogen. Alla bjöd huhu!

Hemresan idag då. Jo den gick väl helt okej. Förutom att de va en trafik olycka framför. Så vi fick stå i hundra år. Så alla gick ut ur bilarna. Några killar framför oss tog fram sol stolar och började sola liksom. haha!
Så nu är man hemma. Känns lite segt och så. Och rastlös är jag också. Men what to do. Hade tänkt mig att åka in på FM-festivalen ivkäll me mina vänner. Men mina bussar går CRAP, eftersom jag bor lite udda här i tunan. Men Imorgon blir det förmodligen bowling, öltältet,sjökrogen eller något sådant. Minns inte.

Men vill tillbakaaaaa. Roliga människor, miss it :D haha. kommer tjata sönder om den här resan ett tag framöver känns det som. haha nejdå :) Men slänger ut ett par bilder nedan då. Inte alla, för då skulle de bli översvämmat juuu.
Men lägger säkert in fler sen, Paolas kamera finns ju också.


Första kvällern i Varberg:)
Vi gick till stranden och upptäckte massa saker hih.



Vi hyrde cyklar varje dag, så vi tog oss snabbare in mot staden :)

Okej, det här är riktigt KOMISKT vill jag lova. Jag och Paola gick på bio. Och vi var HELT ensamma i hela bio salongen. Gissa om vi var högljuda. Måste ju passa på :D hahah. Annars blir vi jämt tillsagda, men inte nu!

Inne på favorit krogen på toan. Vet inte vad jag håller på med faktiskt huhu.

Några av våra skit rolia vänner vi hitta på huhu!

På G hemmåt. Blev lite trubbel&Kaos där ett tag.

Avslutar med en bild på Varbergs hav. För härlit :)

Nu ska jag gå och käka upp jordgubbarna i kylen. Bye < 3

Hejdå, nu drar v i !

Sådärja! Nu är princip hela garderoben nerpackad. Vi åker om cirka tre timmar.
Vi ska ha så kul! Bada&Sola, Shoppa, Vindsurfa( ha-ha), och kroga. Hoppas man har roliga grannar och sånt också hihi:D Men det blir säkert bra.


Nu bär det av till Halland! Ha de bra där hemma. Sakna mig inte för mycket :) skoja hahha PUSS! kommer hem på torsdag.

Midsommar!

Igår var det midsommars firande! Började med att jag tog bussen till Sandra. Där det blev lite förfesta. Sen tog Jag,Thomas,Sandra & Alex en taxi till Pluto. Så de fick bli krogen iaf. huhu. Rolit, men de blev kaos där ett tag. Men de löste sig. haha! komiskt..
Vid tre tog vi taxi hemmåt och ja tror ja däcka eller något. Minns inte att jag somna :P hahaha.

Imorrse blev det "sovmorgon". Började klockan tio idag.Skönt. Men det blev väldigt segt att jobba. Nu sitter jag här. Har nyss käkat mat med brodern. Nu ska jag sova tänkte jag. För inatt/morgonen åker vi till Halland klockan fem. Så lite sömn är väl välbehövande efter denna veckans bravader.


"To were" Igår. Top från H&M och lack leggings från Vero moda (?) .

Förra årets midsommar

Förra midsommar 2008. Jag,Paola,Becka åkte till Lars på partye ute på landet. Roliga minnen huhu :)


ja säger ba shoooot

Dagar som vart

Känns som jag inte har bloggat så mycket på senaste tiden. Kan beropå mitt jobb&att de jämt är saker som ska göras. Men de är gillart.

Så vart ska man börja nu då.. Onsdags! Blev det utgång med Becka, Sandra och Mathilda! Först pluto, sedan sjökrogen. Det blev riktigt lyckad kväll måste jag säga :)

Sjökrogen. Jag vet ser hemsk ut på kortet. men jag och vimmelbidler hör inte ihop tydligen haha!
Sandra är bara komisk hehe.

I torsdas. Jag jobbade( riktigt jobbigt att komma upp) sen sluta jag 4. Åkte och shoppa ett par jeans och några toppar. Sen hem till T och vi åkte vidare hem till Sandra&Alex :) Vid tolv åkte vi hem och sov. För jag skulle ju upp idag och jobba igen. huh. Men nu är det bara imorgon kvar. Sen så åker jag ju.

Och idag är det midsommarafton :D Fast inga planer än. Men det blir säkert jätte bra :D


Hitta bild från förra helgen, på sjökrogen. Jag och Thomas står vid baren haha!

jag är så roli ibland

Idag började jag jobba nio och skulle egentligen stängt klockan 7. Men jag fick sluta tidigare :) Super skönt. Så klockan fem kilade jag från jobbet. Åkte ner på staden istället, och inhandlade lite saker.bland annat The sims 3. HAHAHA orka mig seriöst, jag har aldrig köpt ett spel i hela mitt liv. Men det blev ett inpuls köp. Becka ba "kuul me the sims" jag " JAAA, jag köper de " hehe. Jag vet att jag kommer sitta med det en kväll, sen kommer jag ha tröttnat på det. Men jaja. Ja är så roli ibland.. Sen blev de nödvändiga köp som ny mascara och lite sådant crapo.


Nya köp,

Och en söt blus jacka.

Men nu snart kommer Paola en sväng :) så hejdå.

Hej bloggen!

Vilket väder vi har huu. Idag har det regnat varendaste liten sekund. Men jaja.

Igår var det lördag. Jag åkte hem till "T" och hade rocky kväll. haha komiskt. Men bara för att han envisades om att se det.. ( jag ).
Idag var det jobb som gällde, jobbit som vanligt. huhu. Men måste man, så måste man ju. Jobbar desutom hela veckan ut. Varje dag, ja till och med på midsommar och dagen efter midsommar. kuuuul.
Men det ska nog gå bra. kommer bara inte hinna så mycket annat än att jobba.

Just nu då. Jag är hemma hos moder. och tillbringar lite tid med henne. Var ett tag sedan jag var här trotts allt. Vi käka nyss massa pannkakor, så ja är fööör mättter. (Y)

Nu ska jag gå och utnyttja hennes bad. Puss.

Fressten så hittade jag ett desperate houswives test från kanal5.se. testa här!

Jag blev självklar Susan, lika vimsig.hehe

pjuuh

Nu är jag hemma från gårdagens händelser&en dags jobbande.
Igår var det studentkväll. Rolig kväll dedär :) Först var vi hemma hos Becka och förferra lite och så :) Sen Tog vi taxi ner till sjökrogen. Altså vi tog taxi vart vi än skulle den här kvällen (haha). Sen tog vi en taxi ner på stan och ja vet inte vart de andra tog vägen.. minns inte så bra :P Men IAf så åt Alex,Sandra,Thomas och jag subway. Fast inte jag då haha. Sen tog vi oss ännu en taxi och åkte hem och sov. Slöa människor typ. hehe. Sen på morgonen var de jobbigaste på länge. Men det var ju bara å gå upp, och jobba.

Inga bilder från går kvällern blev det heller. Hade ingen tanke på kameran :) hih.
Hörs !
Ps: Tack för allt, när jag fyllde år :) Speciellt till Paola. Love you, I really do.HAlland snart :)


Arton år.

Idag fyller jag arton år :) Äntligen haha :D Fast dessvärre är jag fortfarande förskyld. Pappa fick lov att hämta mig hemma hos Bella. Så jag missade min avslutning :(

Igår så gick jag, Sandra & Bella på bio. Det var premiär igår på baksmällan. Riktigt rolig film måste jag säga. Skrattade typ hela tiden! Sen fick jag en överaskning med det hela att Sandra & Bella betala bion,godiset&popcornen för mig. Eftersom jag fyller år :) (thank you, ni är bäst). Efteråt blev vi bra sugna att gå på krogen iaf, men slutade med att vi åkte hem och prata hela natten. På morgonen fick jag en bulle av dem hahah så sötiga.

Om ett tag kommer farmor&Farfar hit. Mamma och Paola också. Sen vet jag inte hur det blir ikväll. HAde tänkt mig att ställa till med grillkväll med oss tjejer. Men ja vet inte om jag orkar. Får se :)


To were (igår)




Rolig film (Y)

hejur

Usch. Inte sant. Jag är förskyld fortfarande. Fast det känns värre på morgonen& på kvällen. Men nu har jag tagit en varm dusch och druckit varmt te. Så nu är jag helt okej igen :)

Det blir ingen utgång ikväll. Ingen av oss har lusten, nu när det endå är studenten på fredag :) Så det blir bio istället.Sen sover jag nog kvar hos Bella. Och imorgon blir det avslutning och min födelsedag. Wii arton år :) som jag längtat ;) haha.
Nästa vecka åker jag och Paola till Halland också.
Men nu ska ja lacka naglarna. Tjinghej :)

Junitrofén

Ånej, jag börjar bli sjuuk.. TYPISKT! halsmandlarna svullar, huvudet gör ont och näsan rinner :) nice va.. Neeej. Hoppas verkligen det bli bättre till imorrn. För imorrn ska vi på för fest hos bella,sen KROGEN! wii :) fast vi måste gå dit till klockan tolv. För då är jag arton. huhu,kul.

Idag har det varit Junitrofén. Jag& min klass bjöds på pajj,bullar,saft och sådant av våran kontakt lärare. För vi slutar ju skolan på Torsdag. Riktigt trevligt, desutom kul att se alla olika skolor tävla. Mycket folk blev det också.
Efteråt trippa jag och mina vännor ner på stan, för en fika. Jag & Bella delade på en baugette. RIktigt gott. Och där satt vi nog i iaf tre timmar. Sen Kollade vi runt på stan lite. Skulle följt med Sandra och solat, men jag kände att jag är för sjuk ( hahaha )


Jag & Bella. haha fult kort

Jag & Sandra (Y)

Linni& Jag

Erican.

Sandra.(haha söt)

Månday

då var det måndag igen. Det är den här veckan det händer lite grejer. Både min födelsedag&studenten. Inte för min del då, men för dem som tar den. Det ska bli rolit :)!
Idag är inte jag i skolan ,för vi inte har några lektioner. Eller jo kanske att vi har en. Men det är ingen som ska gå. Och då känns det inte så välbehövande att åka dit ensam heller. Säkert inställt endå haha.

Imorgon därimot, ska vi alla till skolan. För då är det Junitrofén. Alla kilar iväg till Löga och ser på studenternas utklädnings tävling, eller vad det är. Onsdag är det faktiskt skola. Torsdag avslutning för oss som inte tzr studenten & min födelsedag, tänkte ställa till med lite grillning och sådant med vännerna:) Sen fredag studenten. Lördag&Söndag jobba. Typiskt att man ska jobba efter studenten. Men what to do? Bara att bita ihop :P

Nu måste jag ta tag i min garderob&mitt rum. Min garderob är inte som vanligt om jag säger så. Kläder överallt. Men har inte hunnit städat ihelgen. Haft lite fullt upp ju..
Sen tänkte jag att jag kanske ska gymma och så måste jag till Bianco och hämta ut ett par skor.

Förästen är det normalt att få träningsverk av bowling? Hoppas jag inte är så klen:P



Imorrse var det faktiskt helt okej varmt, så jag åt min frukost där.

enkelt&Simpelt. En rosa randig tröja från Gina Tricot.

Fredakväller

Igårkväll vart det förfest hemma hos Jens. Sedan drog vi vidare mot strike och bowlade och jag fick gratis drinkar :) (haha thank you). Sen så gick de andra till Silk. Men jag kommer ju inte in, så jag Thomas & Alex gick til donken och sedan till sub och mötte upp de andra. Kvällen blev lyckad.

Bilder kommer nog upp imorgon :) Sandra som var vimmelfotografen för kvällern.
Förövrigt fick jag strike en gång (stolt) hahahaha!

Jo en bild fanns i kameran allt :) haha. Vet inte varför bara jag kollar in i kameran. Jag är seg som vanlit!
Becka, Sandra , Madde & Jag inne på strike.

Student enköping

Igår var det Toves student :)
Eftersom hon går i skolan i enköping så firades hennes student igår. Här i Västerås firas den ju 12 Juni :)
Det var fullt med folk och riktigt kul såg studenterna ut att ha. Lite avis. Men nästa år är det min tur :D haha.


Synd bara att det var så kallt, att jackan fick lov att vara på. För Toves klänning var verkligen Lovely

Sandra & Jag som stod och tittade på alla vagnar. Höll på att dö, för att det var så kallt. Lite synd men de gick ju bra endå:)

iväg!

Nu ska jag iväg på Tove´s student, i enköping :) Åker med Bellas familj. Så det blir bra. Först ska vi åka till hennes skola och kolla. Sen åker vi till Västerås igen, branthovda, och fortsätter firningen :)
Sen direkt efteråt åker jag hem till Sandra och fixar om mig på nytt. Sen drar vi hem till Jens på för fest. Sen strike sen får vi se hur det blir. :) Kommer nog bli jätte bra (Y).


Mina presenter till Tove, är ett silver armband och en lite miranda nalle att hänga runt halsen :) Egetnligen så hade ja köpt ett kort också.. Men det slarvade min slarv mamma bort :) hahaha.


vad jag har på mig är en klänning från H&M :)

Men nu måste jag skynda mig som tusan.. Puss.

Torsdag- i skolan

Sitter i skolan, har hotell lektion.Ska lära oss ett boknings systet, kallat Hot soft. Orkaar inte :P haha, oteknisk som jag är.

Igår var det utklädnigns show sak för studenterna här på skolan, och stan. Riktigt komiska måste jag säga :) Längtar tills jag får ta min student nästa år. Fast då kommer man sakna skolan istället. Så de är bra som det är.

Nu sak jag kila. usch skavsår gör ont!
Imorgon är det helg. Allihoppa drar till strike :) sen får vi se vad som hädner efteråt .. :) Puss.

Andra juno!

Idag fick jag ett shopping ryck. Mötte upp Sandra och som vanlit när vi shooppar, så shoppar vi för mer än vad vi egentligen har råd med. Men ääh :D


Jag & Sandrao. Prislappen var ivägen juust... men dem blev inhandlade :)

Jag, ser typ as happy ut åt alla mina inköp (Y)

Sandra som söker mineral puder.

En del inköp blev det ju.

Fanns bara ett par kvar på H&M, som var i min storlek precis. Kännde mig tvungen :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Annars då: jag har solat och sådant. Varit as fint väder jö! Men som sagt idag blev det värre. Just typiskt..
Nu ska jag gå och käka min matt jag har lagat. Ris&kyckling (Y)
Puss och hej.

RSS 2.0