Me.

 
Lägger ut mer bilder på instagram än här på bloggen. 
Jag heter:
 
------------------------------------------------------------->  SWIKMAN  
 
 

               

Nit skor

Umgicks me Kajsa hela dagen igår:-) vi mös runt på erikslund sen hemma hos mig och kika film. Ja och Kajsa köpte nya skor, skit billiga och skit snygga! Mycket nöjd :-)
Jag bytte också till vinter däck igår. Så jag hämtade däcken som låg i skultuna, när man kom till skultuna var det helt plötsligt snö överallt och halt så jag fick sladd på bilen . Haha ganska stört.
Idag ska jag jobba börjar kl 14. Så ska ringa Kajsa nu och höra om hon är sugen på promend i spåret!
Puss hejdå


Hej

Idag har jag umgåtts lite me sandrao, vi har myst på stan, ätit mat + fikat haha! Sen åkte jag vidare till erikslund för att Dasha skulle göra mina naglar :-) blev 3 veckors lack i vin rött. Jätte nöjd! Skönt att slippa måla naglarna var och varannan dag. Sen träffa ja på mammsen lite också för en liten Ikea tripp. Nu är ja helt slut haha. Jobba resten av veckan.
Hejdaaaaa.


Ford

Hej hå! Idag ska ja fixa mina naglar lite finare , de va längesen! Så de ska bli skönt :-)
Nej usch nu måste ja gå upp ut sängen!

Min fina Ford bil och nya handskar haha :-)


New car


Helg

Har ledig "lång" helg. Det vill säga fre-sönd. Igår var jag hos pappa min och hälsa på. Han har flyttat till en mindre lägenhet nu som är jätte mysig! Min kisse mår bra också för de ligger på första våningen så de finns ute plats:-) idag har jag och älsklig tagit en lång sovmorgon och bara gått utanför dörren för att handla ingredienser till choklad bollar haha! Vi bakade det idag, mums! Men nu ligger jag här i sängen och kan inte sova.. Är lite rastlös.. Sen kan det bero på att grannarna mitt emot har fest.. Skriker och härjar. Hmm det va inte så länge sen man va så där dryg själv.. Nu är ja sur grannen, som ligger och klagar... Så de kan bli.. Ne ska väl försöka sova. Natt


Kallt!!

Det har verkligen blivit kallt ute. På med halsdukar och vantar och massa tröjor då!!


Ett och ett halvt år <3

Älskats dig <3


Stockholmo

I lördags åkte jag med min mor, far och älskling till Stockholm för att träffa Ante :-) vi bowlade , käkade entrecote på restaurang och sen åkte vi upp till sky bar för ölning och drinkning. Jätte mysigt! Jag och Alex bokade en hotell natt tillsammans också, så de blev skit god frukost buffé sen shopping hela förmiddagen. Hittade skit snygga skor!! Sen var de tåget hem.


Lovely bag

Köpte mig en ny väska från friis&company . Älskar den verkligen, så snygg!!


Jobba

Jobbar jobbar jobbar. Känns just nu som man bor på jobbet haha. Jag längtar till helgen, för då åker jag, Alex och pappa till Stockholm för att hälsa på bröderna. Alltid roligt! Jag och Alex ska ta in på samma hotell som förra gången. Sea hotell. Det låg så nära stan och bästa frukost buffén haha!! Aja ska försöka sova nu, har så ont i magen att jag håller på att dö..


RSS 2.0