The lucky one


Söndags mys bio med Sandra och Becka. Vi kollade på The lucky one som var jätte bra :)LEO


Införskaffade mig en ny leo väst från H&M Divided.

       

HEJ!


Äntligen ledig helg, så skönt :) Igår så kom linn, Sandra och becka (som kom lite senare) hit och vi förferra lite, sen drog vi till BMB där de va ganska lite folk. De är jätte kul att Sandra är hemma igen :) Idag blir de bara att chilla, jag och baby har köpt morötter me dipp och tackos mums :D
INSTAGRAM


För er som har instagram, så kan ni följa mig där på Swikmann


HOLA!


FYFAN va najs, Sandra är hemma igen och denna gång på obestämd tid!! Woho!! Bella är hemma nu med men åker hem igen :( Men vi träffades hemma hos bella några stycken och drack lite, men ja följde inte med ut på krogen :) Annars så jobbar ja väldigt mycket nu, vilket är bra för ja måste få ihop pengar så ja kan börja med körkortet! De är ett måste nu har jag kommit på, när ja har så långt till jobbet... Så ja och johanna har varit där och skrivit in oss iaf, sen ska jag börja köra med pappsen, så ni får akta er ute på vägarna ifall ni ser en röd liten bil komma ;)!

Så här såg våran lördag kväll ut,


JAG VILL HA!


Den här snygga väskan hittade jag på Kenzas blogg. Hur snygg är den inte??
Eftersom jag inte kan köpa den så får jag helt enkelt önska mig den när jag fyller år eller något!
Den kommer iaf från modekungen.se :DVÄST

Får inte shoppa egentligen.. MEN hade verkligen letat efter en sån här jacka, men så hitta jag en väst istället. Den satt ju bra så den fick det bli! Eftersom ja inte shoppade i lanza så tyckte ja att ja fick unna mig denna ;)

8/4


Ett år med mannen i mitt liv ♥--
Älskar dig!

Glad påsk!


Måste bara visa hur fina ägg ja gjort :)!
DE va hur lätt som helst, man köper bara små "fickor" träder på dom på kokade ägg, sedan lägger man dom på en sked i kokande vatten i 3 sek sen är de klart!

Igår var de en jätte mysig dag hemma hos alex familj, Camilla hade gjort god påskmiddag sen fick vi leta ägg i skogen HAha as kul ju. Sen på kvällen träffa ja upp Linn sen drog vi hem till nåra av beckas kompisar.
De va typ de :)
Fina va :D

Spanien/Lanza


Resan var grym med 30-35 graders värme i solen. Grymt mycket bad och solande mest vid poolen. Vi brände oss första dagen. Så allt flagna bort i ansiktet och på bröstet på mig redan 3dje dagen :(Sen åkte vi upp bland vulkanerna och sen har vi åkt u båt, gått på marknad. Ja lite allt möjligt. Längtar tillbaka jätte mycket med tanke på att de typ snöar här ?! blä..

Men här kommer de massa bilder från resan :D


Vår lägenhet till vänster med lite havsutsikt


Vi åkte U-Båt bland massa skepsvrak:D
Har ni kysst någon 35 meter under vattnet ? haha


Sen åkte vi upp bland vulkanerna, jätte fint och annorlundaDom gjorde en del exprement för att visa att vulkanerna fortfarande är aktiva och väldigt varma.


Sen åt vi på en restaurang som lagade köttet på från vuklanvärme


Vid hotellet fanns de en jätte lång promenadväg, vi gick nog en mil


Varje kväll åt vi på JÄTTE GODA restaurangerDom grillade köttet vid bordet hahagivetvis blev de mycket pool hängoch stranden med


Har SJuukt mycket mera bilder. men orkar inte lägga ut mer. så dessa får duga :D
hejdå

RSS 2.0