29 April.



Tjoooo! :D

Har ätit jätte god frukost som pappa hade inhandlat imorrse resten av dagen har jag bara legat ute i solen och segat med spoti på i öronen :) Fast någon färg fick jag inte.. går trögt i början haha!
SKa iväg och jobab snart, men har bara 3 timmars pass vilken känns skönt faktiskt. Sen kommer Alex och hämtar mig så åker vi ut på landet och grillar haha.

            

Update.


Då var min lång lediga helg över, hela 5 dagar har ja softat runt :) Det har varit så otroligt skönt och det har varit den bästa helgen! Har ju fått spendera varje ynka sekund med babe. I lördags så hade bella för fest, sjukt kul att få träffa henne igen! Saknat den människan otroligt mycket. Efter de blev de krogen. Igår var jag och alex i stockholm och shoppa och åt på fin restaurang :) Idag va jag och pao och träffa Sandra och bella på pitchures för ett glas! Imorgon blir de film&tjej snack kväll :D jobb också då förstås..
Och på lördag är det valborg, och ja jobbar stägning.... DE SUGER!!!! så vet inte om de kommer bli något drickande eller fest för mig. Kanske åker till uppsala över dagen, får se!

Nu ska ja kolla klart på bb, sen sleeepa . om de går!


Glad påsk!


Glad påsk på er mina vänner!!

Har ätit påsk middag två gånger i rad nu :)

Igår blev jag hembjuden till Alex familj på påsk middag. Jätte trevligt :D! Vi spelade kub, letade påsk ägg och åt.
Mot kvällen åktej ag och alex hem till mig för städning av mitt kaos rum!
Nu har ja precis ätit påsk middag me min familj och nåra av pappas vänner. Dom tar sup efter sup därnere;) Alex ska komma snart också. SKa hoppa in i duschen fixa mig fin och sedan drar vi hem till saknade Bella som äntligen har kommit hem ♥!


      
      

Gulligt att dom hade köpt ett åt mig med haha :).
goooooodis.

VÅÅÅÅÅÅÅR


Shit va livet är härligt just nu :) !!


         
          
       
 

PAO 20 ÅR !! ♥


Min bästaste bästa bästis fyllde 20 år idag ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ !!!!

Så jag och Alex åkte dit runt 4 tiden där Emil, Jessi och Dascha var :) Vi käkade food, tårta,chips och dricka :D
Jätte trevligt :D Love u! Hon fick en konsert biljett av mig till Rihanna !!! :D Och en dunk vin haha! Tänkte att de kan ju va bra att han när hon åker till student kryssen imorgon :)!

       

Grattttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis.

Personal fest MAXI


I lördags var det personal fest på konsert huset :)! Jag jobbade till klockan 5 sen kom Susanna och hämtade mig, åkte hem till henne och fixade oss lite snabbt och klunka ett par glas vin! Vi kom en halvtimme för sent men han precis med fooden! Sedan uppträdde Eric Gadd! Sen blev de dans och bar.
Alla gick till bmb vid 12 snåret men jag kom inte in, för jag är för liten! Så ja och Jens käkade donken sen åkte jag hem till Alex istället :)











Fredag!


Fredags jobbade jag till klockan sju, sen kom alex och hämtade mig :) Vi åkte till IKEA för att se hur de såg ut, dessutom kollade han ballkongmöbler och säng. De va över våning, coolt! haha nej men de va snyggt. JAg längtar mera till shoppingen öppnar!! Sen åkte vi til Citygross och handlade tackos.


      
       
      

sooon


& vilka kommer hem den 20: onde April? Jo Sandra (över typ en dag) och Bella !! Saknat eer som tusans ♥
Ska bli skönt att få hem Bella Häggo ett tag nu!

         

När vi var på Arlanda flygplats med skolan haha!

DRIVE IN BIO


Tjohoo!

Spillde nyss mitt loka vatten över pappas dator.. och den dog! Asså ehm han kommer få damp :) ska testa torka med hårfönen eller något.. hur lyckas jag jämt?

IAF ledig både igår & idag! Hur skönt som hellst jö :).

Igår så gjorde jag något ja vela ha gjort lääänge :D Drive in bio. Eftersom nya IKEA öppnar idag, så hade dom drive in bio igår kväll. Så jag ,Pao och jessi åkte först på Emils fotbolls match, dom vann !
Sen så åkte vi och kolla på drive in bio till halv 3 på natten. Så klockan 3 kom jag hem och var helt död :D!
Men var tvungen att gå upp imorrse ändå för att fixa nailsen hos Dasch. Välbehövligt så nu mår dom bra igen :).

Ska städa och tvätta lite snabbt hade jag tänkt, men har så ont i magen att ja inte kan röra mig!! :( Så får se om ja orkar ta tag i det hela. Sen tänkte jag åka till Alex innan han börjar jobbet. & ihelgen blir det förmodligen personal fest på lördag och söndag firning av Pao som fyller år :D :D JAg har en jätte bra födelsedag present till na ;) !

Chiao friendos!





10aprilo

Tjooohej!

Sitter hemma hos babe och har tråkigt.......... Han workar natt.

Jag funderar på att lägga mig tidigt ikväll, för jag är sjukt trött efter att ha jobbat 24/7 haha :D jobbar stägning imorgon med. Men de blir bra det! Behöver mycke lön så ja kan börja med körkortet snart.
Är iaf ledig tis och ons. Behöver verkligen göra om mina nails så de ska bli skönt att få göra det ! Jaha hade väl inge mer att säga. haha är för trött för att trycka på tangenterna ju! Pussochhej


Stockholm i mitt hjärta


Imorrse eller idag tog jag tåket klockan 2 till huvudstaden! Blir alltid förvirrad när jag är där. Folk som känner mig vet att jag kan vara lite virrig och har svårt att lyckas ta "den rätta vägen". Men jag lyckades ta mig in till centrum iaf och hamnade i en sko värld! Då mådde man bland alla vackra acne, whyred osv. Hitta mig ett par som verkligen jag dog för! Men ja lyckades slita mig.. Var rätt skönt att tralla runt för sig själv i sin egna kläd värld den där timman tills jag mötte upp bröderna Wikman! Vi gick och käka på Fridays, och herregud vad vi åt haha! Varmrätt var någon slags kyckling i nånting och efterätt var oreokaka med glass i. Ja herregud, bra val att ta på mig mina tajtaste jeans ;)! Sen gick vi till st och kollade på en musikal. Fast jag förstog inte ett sjit av den, men den var säkert bra om man gjorde det!

Haha nu till de roliga.. Paola kom och hämtade mig.. Tror ni inte de blir soppatorsk?! HAHAHA ja dör... de va roligaste på länge.
Nej nu ska jag sova:)! Ska worka imorgon, sen kommer Alex och hämtar mig. Ska handla på citygross bara för att se vilka konkurenter vi har ;). Hoppas dom är otrevliga där eller nå :D ! Nej nu ska jag sluta prata.. skriva kanske de heter.

Puss och gonatt!


Gårdagen!


Jag och Paola var sega p åatt fixa oss. Tror vi var klara klockan 22 med fixningen? Pappa skjutsade in oss men vi kunde verkligen inte bestämma oss för vart vi skulle för festa! För till krogen ville vi iaf. Becka och dom verkade som dom inte skulle till krogen så då drog vi till Alex istället. Vid halv 12 drog vi oss till krogen :) Tog oss en halvtimme att gå gfrån pluto till Emil? Fattar inte de faktiskt haha. Men vi hade ju kul iaf! 

Idag har ja sovit fett mycket, så kommer väl inte lyckas somna ikväll.. Men de blir nog bra!
A skjutsade iaf hem mig och pao runt 8. Eftersom han jobbar natt... Så ja och pao gick in på ica och köpte fetto choklad och festis :) Självklart blev det disney channel. Sen fick vi gör oss att åka in till shell macken och köpa cig runt 10 tiden, så de gjorde vi! Missa big brother men vet att Vanessa åkte ut. Mja tyckte nog han den där tråkiga killen kunde åkt istället. Mja mja hejdi :)


Min outfit igår + halsband. (haha!!)

          
hudfärgad skjorta- Lindex
Skinnshorts- Vila
Kuvertväska- Gt

           
Super snygg. Köpte den i onsdags, Letat efter en stor länge!

New bag


Den dimpa ner på posten igår, så hämtade ut den idag! Superduper! Har behövt en stor väska.


        
       

Andra aprilo

Nu är de April! Snabbt tiden går?

Igår blev de en lugn kväll..  Jag tror jag aldrig varit så trött i hela mitt liv kändes det som! Jag sov 3 timmar torsdag natt, för jag hade öppning klockan 7 på Maxi! Efter de så gick ja på stan me Linnn,Pao och Jessi. Asså alla vi fyra gick runt som zombies hahaa! Sen fick vi skjuss hem av Linn :) Vid 8 hämtade Alex mig och både han och jag somnade lite i soffan. Sen däcka ja i sängen!

Imorrse när jag vaknade så skulle ja dra upp rullgardinen.. Då kommer hela jävla rullgardinen över mig! Ja blev chockad o ch börjar sedan as garva för mig själv (alex va inte hemma). Asså Haha fyfan hur lyckas jag? Sen tappa jag bort jobbar nycklarna idag också. Undrar hur kvällen kommer bli ikväll? Becks ska ha fest!
Så nu ska jag snart hoppa ner i badet, fixa mig och komma på en bra outfit! Känns som ja kommer få leta.. Ska försöka hinna med att städa mitt rum också. Inte så jätte fint just nu kanske....


RSS 2.0