paolaochjag

kom nyss hemifrån Paola. haha jag såg en kastrull på spisen (paola bor ju nu mera ensam i lägenhet)  så jag lyfte på locket för att kika efter va det var. och jo där låg rutten gröt från före julas någon gång. så det började lukta i hela lägenheten.. så jag slängde den äckliga gröten och paola slängde iväg sopporna och så började vi diska och ja gjorde rent spisen. det var min lördag kväll haha! det är inte ofta städ-ryck kommer inte, men dom är allt bra att få bland.
nåväl, efteråt gick vi och köpte godis och pizzabröd, komiskt nog. men gott var det ju.
Till det blev det filmen mamma mia! och den är så älskvärd, musiken är så bra! Men filmen var ändå lite bättre på bio. men när vi kollade på filmen kunde vi helt enkelt inte sitta still, som man är tvugnen att göra på bio. näej vi började med att sätta på högsta volym till "mamma mia here we go again" och sjunga de högsta vi kunde och dansa runt haha. undra vad grannarna tänkte haha typiskt oss.
Nu ska jag snart göra mig klar inför sängen och gå och sova. ännu en jobb-dag imorrn. men glädjer meg med att det är min sista på lovet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0