typist mig&paola

Nej usch nu mår jag verkligen illa. Jag och Paola har verklien varit dåliga. Vi gymmade inget pass idag :/ blev en stor fet kladdkaka istället. nej nu idag, har jag bestämt mig. idag var det sista gången för sånna dära dumma goda saker. som godis och sådant. förutom på lörda för då ska de bli pluggkväll och fika hemma hosm ig med tjejerna. haha!

Jag och paola hade värsta diskutionen nyligen. sjukt. vi har verkligen pratat om allt mellan himmel och jord idag. Det började med att jag satte på någon kultur kanal på TV'n. och där började de snacka om att vi människor härstammar från aporna. och då började jag och Paola komma igång i diskutioner. Helt vilda var vi och vi börja snacka religon och hur världen kom till och ja helt enkelt allt! vi är bra sjuka ibland. men kul var det ju. brukar inte diskutera åsikter sådär.
Och så måste jag tillägga att jag har varit STÄD FREAK idag ! ja sant! helt kliniskt rent har jag gjort det lite här och var i huset. Mitt rum såg verklien ut som ett bombnedslag. så jag städade det totalt. rensade lådor, gjorde till och med rent tavlor och små saker. sen min garderob och dammsög där inne och torka golven. Städa köket också. shit va duktit.

näeee, nu ska jag gå och sörja över kladdkakan som ligger i min mage och kolla lite på TV innan jag somnar. de är rätt komiskt att på torsdagar kan jag aldrig somna förän sent. för jag vet att det typ är helg snart. desutom slutar jag klockan halv 11 liksom. de räknas knappt som skoldag tycker jag :D


Vårat resultat väldigt kladdit och väldigt gott- sara och paola kaka helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0