LONDON!


Jag och Pao åkte ju till London :)!
åkte i onsdags och kom hem i söndags. Det började med att vi flög från Västerås, hur skönt som hellst. Sen när vi kom fram var de bara att leta sig fram. Vi hittade iaf en buss som tog oss från flygplattsen till självaste london. Sen tog vi tunnelbana till vårt hotell. Hittade förvånandsvärt bra. Kan nog vara paos förtjänst haha!
När vi kom fram till hotellet kändes se hur skumt som hellst. Dom gav oss ett rum typ nere i en källare? dörren gick inte att låsa?!?! så vi tog tillbaka pengarna för 3 nätter och drog som fortast där ifrån. Kändes inte ok!!
Vi bytte till ett hotell tvärs över gatan, som tur va, var ledigt... Hon i receptionen verkade mycket pålitligare och det kändes bättre.. Vi fick lov att ta ett rum för 3 personer som var lite "lyxigare" än ett två bädds rum för en natt och vi sov utan problem. Sen fick vi byta till ett två bädds rum för bättre pris. de va de värsta jag vart med om tror ja! möggel i tak och väggar,vattenskador i badrumet, sängarna gjorde svin ont att sova i och tunnelbanan gick nog precis under vårt rum. HAHA! Men de va fan värt det! Vi hade så sjuk kul annars :)!!

Alla shoppingställen, kändes som man var ett litet barn i en stor godisbutik hehe.. Vi hängde på oxford street och affärer som zara, forever 21, topshop mm fanns närvarande.
Andra dagen fick vi för oss att gå in i ett shoppingcenter med BARA dyra märkes väskor osv. Gucci, armani, LV.
För att komma in i LV butiken fick man stå i en kö i 15 min. En väska 8000 kr. Kändes bara som att man kunde fet glömma de ;) haha..

på lördagen efter 16 timmars shoppande från tors och fredags ville vi upptäcka lite i London. Vi hittade en buss som man fick hoppa på och av runt hela london. Den stannade på massa upptäcksgrejer. Vi åkte london eye, gick på maddam tussuads, gick på fisk akvarium museum där de fanns jätte söta pinguiner hihi :D

NEj men om man ska samman fatta allt så var det en otrolig upplevelse, men skönt att komma hem till en skön säng hihi :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0